Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא שברים ולא יירוט,תוצאה של ימבה אוכל מארוחת החג אתמול,היום,ושיששבת - מה חשבתם שהגוף יעבור על זה בשתיקה ?!

• מעניין 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לא יודע מה מקור הסרטון, לדעתי פייק. כלומר סרטון אמיתי, רק לא מישראל ולא מ-1.10.24.

לאן נעלמו אינספור השברים הקטנים שרואים בסרטונים מאתמול שנראים אוטנטיים (הצילומים מהיישובים הבדואיים)?

אני מניח שמדובר במיחזור של סרטון ישן, כמו שאין ספור תמונות מ״עזה״ התבררו כמיחזור של תמונות ממלחמת האזרחים בסוריה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, המטח תפס אותי בחוץ והוא נראה בדיוק ככה.

גשם של רסיסים איטיים יחסית וביניהם נפילות של טילים/ראשי טילים מהירים שמתפוצצים על הקרקע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לכן אני מאמין לסרטים שפורסמו אתמול באתרי החדשות הישראליים, והסרטון שהעלה @Shay_u נראה לי לא קשור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, bobi כתב:

שברי יירוט שמתפוצצים.

גם לנו היומפגזים של עשן אפור מתפוצץ.

פורסם

״עשן מתפוצץ״ לא היה כתוב ״אפור״.

פורסם
לפני 9 שעות, Pika007 כתב:

ניחוש מוחלט, לא דעה מקצועית ולא מבוסס על מידע קונקרטי- הייתי מנחש שאיבדנו מסוק או 2 בהאנגר הזה.

לנבטים אין טייסת מסוקים, ממה שאני מכיר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, sperial כתב:

״עשן מתפוצץ״ לא היה כתוב ״אפור״.

אפור. 

טיווחתי המון כאלה במיידון עם תאורות רסיק קרקע להעצמת האפקט.

זה נועד למנוע בלבול על עשן רגיל.

פורסם

לי זכור הכיתוב שציינתי, חלפו מאז 40 שנה, וכידוע, הייתי במפקדה.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לא יודע מה מקור הסרטון, לדעתי פייק. כלומר סרטון אמיתי, רק לא מישראל ולא מ-1.10.24.

לאן נעלמו אינספור השברים הקטנים שרואים בסרטונים מאתמול שנראים אוטנטיים (הצילומים מהיישובים הבדואיים)?

אני מניח שמדובר במיחזור של סרטון ישן, כמו שאין ספור תמונות מ״עזה״ התבררו כמיחזור של תמונות ממלחמת האזרחים בסוריה.

זה לא התיעוד היחיד מהמטח של שלשום, יש מלא תיעודים בדיוק של הדבר הזה מזוויות שונות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין מצב שמ200 טילים בו זמנית כלום לא יפגע. שום מערכת קיימת לא מסוגלת ליירט הכל.

העובדות הן שחוץ מהפלסטיני שחטף רסיס (גם כן רסיס, חתיכה יותר גדולה מהבנאדם) אף אחד לא נפגע וכולם ראו את זה בשידור חי בטלויזיות שלהם במקלטים עם חשמל מים ואינטרנט, והנזקים הם לרכוש בלבד וגם לא בהיקף כזה משמעותי.

מיד אחרי המתקפה מטוסים המשיכו לתקוף בסוריה ולבנון כאילו כלום לא קרה.

זה שהאויב נאלץ לשקר לציבור שלו שקרים מוגזמים כמו חוסל ראש המוסד ונהרסו עשרות מטוסים וכו' עם צילומים מעזה!! רק מראה את העליבות של המתקפה הזו.

הנשק האמיתי של איראן כרגע זה ארגוני הטרור שלה סביבנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, EliC25 כתב:

זה לא התיעוד היחיד מהמטח של שלשום, יש מלא תיעודים בדיוק של הדבר הזה מזוויות שונות.

חפש ברשת תמצא מיליון תיעודים. אבל. השאלה של מה. אני לא יודע לחפש במרשתת סרטונים, אני בטוח שיש מי שיש לו הכלים לכך.

סרטון של 45 שניות, לפחות 30 נפילות וטיל נ״מ בודד ואין שברי יירוטים/מיירטים, ועוד משתמש שקורא לעצמו beat Iraq? זה לא בישראל.

פורסם (נערך)

How Israel's air defenses knocked down Iran's missiles

אני לא מבין למה יש כאן שיח של איזו הצלחה איראנית. ההצלחה העיקרית שלהם בזה שהטילים שלהם הצליחו להגיע ונשארו יחסית במסלול.

כנראה הפעם הם לא השתמשו בקטבמים כי הבינו שזה לא יעיל ממרחק כזה עוד מההתקפה הראשונה…

גם התמונות מהבסיס לא נראות מרשימות ביחס לכמות הטילים.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...