Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

המערב פשוט חלש ולוזר.

נו באמת. המערב?

אתמול ראיתי כמה דקות אל ג׳זירה. ישב שם פרשן ערבי כלשהו והסביר למראיינת שהישראלים חלוקים בדיעה לגבי עזה והגדה, בגלל שאלת הכיבוש, אבל שהם כולם, והוא הדגיש ״כולל השמאל״, תומכים בנתניהו במלחמה מול חיזבאללה. אפילו הם מבינים את זה.

אז הגיבור שלנו, זה שמשווק את עצמו וכמובן גם תומכיו משווקים, כ״היחיד שיכול לעמוד בלחצים של העולם״, זה שגורר אותנו כבר שנה באירוע חסר תכלית בעזה, פתאום מתקפל? אותו אחד שקורע את העם ומוותר על חטופים וחטופות בשביל לדשדש בפילדלפי ובנצרים. פתאום כשיש לו תמיכה של כמעט 100%, הוא נעצר?

מדובר בפחדן רעוע שלא כשיר לנהל את המדינה הזו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק.

הכל מנוהל ברפיסות ובמריחות שהמטרה להביא הישגים פוליטיים בלבד. לא מעניין אותם תושבי הצפון, העוטף, חטופים, כלום. רק מה אפשר לעשות כדי לשמור על הכח. עכשיו הטרול העוצמתי הראשי מכנס את הגובלינים שלו ל"ישיבה מיוחדת" כדי לשחק אותה כאילו אכפת לו, אבל בסוף הסיכוי שיפרק את הממשלה על הפסקת אש מיותרת קטנים יותר מהסיכוי שאי פעם יהפוך לבן אדם נורמלי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רגע, רגע.

מישהו פה חושב שיש הפסקת אש בגלל סיבה כלשהי שהיא לא סופש במנהטן לשרלה על חשבוננו?

תהיו לי בריאים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מה יש להסביר? חיזבאללה ירה על הצפון 11 חודשים, חיזבאללה ישלם

באמת אבל יובל....

''המערב'' לא יושב בצפון וחוטף. ''המערב'' לא עוקב אחרי כול ביניין שפוגע בו נ''ט, הוא בכלל לא עוקב אחרי מה שלא מפמפמים לו, אתה יודע שזה מה שקורה. אני יודע שזה מה שקורה כי אני עוקב ואלה דברים שטסים מעל ההורים שלי. השאר אבל לא עוקבים, לא יודעים. הכותרות בעיתונים רק מזכירות את זה בקצת אחרי כותרת ענק שישראל מפציצה את לבנון והורגת מאות.

זלנסקי יודע לרוץ בכול מקום לקושש שקלים ותמיכה, למרות שכול העיניים על אוקראינה. ביבי לא יכול לעשות עשירית מזה (בין אם בעצמו או לשלוח מישהו לא עילג) כדי שזה יהיה הנושא המדובר וכולם ידעו?

לא שאני רוצה שביבי יתרוצץ ויבקש כמה פצצות מהמערב, אבל לפחות משהו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

השאלה היא אם בן גביר וסמוטריץ יאיימו לפרק את הקואליציה על אי כניסה ללבנון.

בגלל שכרגע אין היתכנות אמיתי להקים התנחלויות בדרום לבנון, אני מניח שיהיה להם יותר קל לוותר פה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יפרקו כלום. כמה פעמים כבר הם איימו לעשות את זה?

פורסם (נערך)

אני באמת לא חושב שזה ריאלי להמשיך להלחם בכל הכח בארגון שלא נלחם חזרה ומראה בצורה די ברורה את ה"כניעה" שלו, במיוחד לאור העובדה שזו רחוקה מלהיות החזית היחידה ועזה צריכת להיות בעדיפות הראשונה.

זה לא משהו שזכור לי שקרה אי פעם, כזו תגובה רפה לכזו תקיפה עוצמתית שלנו, אז אם נעמוד על שלנו ובאמת נעיף את חזבאללה מעבר לליטאני, ועל כל פעיל שעובר את הגבול הזה נגיב בעוצמה - זאת תוצאה די טובה.

אגב, מצבנו מבחינת מילואים גם לא משהו, אין לחיילים שלנו מוטיבציה להכנס ללבנון אחרי שנה של התשה בעזה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המסקנה שלי מכל הסיפור הזה, שצריך להכין מראש מכות קשות ובפעם הבאה שתוקפים אותנו ב"טפטופי" רקטות, לא משנה מאיפה, צריך להכות מידית עם נזקים חסרי פרופורציה. ככה במקום לחכות 11 חודש בהם ישובים נחרבים ואנשים מפונים מבתיהם עד שחסידי אומות העולם יתעוררו יקראו להפסקת אש, זה יקרה תוך כמה ימים. נחסוך הרבה נזק ככה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מישהו פה חושב שיש הפסקת אש בגלל סיבה כלשהי שהיא לא סופש במנהטן לשרלה על חשבוננו?

האמת שאני מתחיל להשתכנע בזה.

הוא רוצה סופש שקט במנהטן ונחזור להילחם כשיחזור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

המסקנה שלי מכל הסיפור הזה, שצריך להכין מראש מכות קשות ובפעם הבאה שתוקפים אותנו ב"טפטופי" רקטות, לא משנה מאיפה, צריך להכות מידית עם נזקים חסרי פרופורציה. ככה במקום לחכות 11 חודש בהם ישובים נחרבים ואנשים מפונים מבתיהם עד שחסידי אומות העולם יתעוררו יקראו להפסקת אש, זה יקרה תוך כמה ימים. נחסוך הרבה נזק ככה.

מסכים, ומקווה שבהחלט נעמוד על מילוי ההסכם, אם יהיה.

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

האמת שאני מתחיל להשתכנע בזה.

הוא רוצה סופש שקט במנהטן ונחזור להילחם כשיחזור.

זה לא מסתדר עם העובדה שצהל עדיין תוקף בלבנון ולא מעט, ובכל זאת הירי האחרון מלבנון היה כמעט לפני יום שלם, ולא מפילים לך כטבמים או בכלל מנסים למנוע ממך תקיפות.

רק דיברתי והנה מטח מאוד מאוד מכובד צפונה 🫠

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Ooga כתב:

העובדה שצהל עדיין תוקף בלבנון ולא מעט

אכן. כבר לא יודע מה לחשוב..

image.thumb.png.eaa2bd166d55553624ee470757d7e5bd.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אומנם אף אחד כאן עדיין לא יודעה את פרטי ההסכם המשוער, אבל מעניין אותי על מה אנשים היו מפנטזים? תמרון קרקעי? לכבוש את ביירות?

פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

על איזו הפסקת אש אתם מדברים? במקרה הטוב בעוד 21 יום המצב יחזור לקדמותו רק שעד אז חיזבאללה יוכל לקנות לעצמו מכשירי קשר לא ממולכדים ולמנות מפקדים חדשים.
טמטום מוחלט, חשפת יכולות, השתמשת ביכולות הבאת את האוייב לאנדרלמוסיה (אני לא קונה את ההצהרות שלהם אגב), במקום ללחוץ על הגז ולהכין את האוגדות אתה נותן לאוייב זמן להתאושש.

כל הניהול טמטום אחד גדול, אבל למישהו היו ציפיות אחרות?

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

על מה אנשים היו מפנטזים? תמרון קרקעי? לכבוש את ביירות?

לא כיבוש ביירות, אבל השמדה של תשתית טרור, תת קרקעית בעיקר, דרומית לליטאני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...