Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

אתה צודק שטראומה יכולה ליצור שינוי משמעותי אבל אנחנו עוד בתהליך של הטראומה, לא הגענו עוד למקום של שינויים. 

זו לא טראומה מספיק גדולה בשביל שינוי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Potato כתב:

הם דורשים לכאורה ערבויות של מדינות חזקות כמו תורכיה ורוסיה - מה המשמעות שלהן לא ברור.

אבל הנטיה שלי להניח שזה לא כזה פשוט להפר הסכם ולהכנס.

המשמעויות של זה לא ברורות אבל המשמעויות של להמשיך לתת לאויב לנהל את המצב ברורות.

גם נפסיד את החטופים עם כל ההשפעה של זה על החוסן והמורל הלאומי שעוד נשאר (ויש לזה משמעות אדירה לעתיד כי המלחמה לא תיגמר בעזה) גם נשאיר את חמאס כמנצח בתודעה למרות שמחקנו לו את כל היכולות וגם נקבע את המעמד שלנו כילד הכאפות של המזה"ת, מה שרק יקרב את מתקפת הפתע הבאה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק חשוב שאני לא מנסה להקטין פה אף אחד ולא את התחושות של אף אחד פה. כל אחד לוקח את זה אישי ומה שהוא מרגיש נכון אז אני לא יכול לערער על העניין של הטראומה אבל בעניין הקולקטיבי, קצת קשה להאמין שזה שינה משהו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

צריך לשקר להם ולהגיד כן, קחו כל מה שביקשתם, כל האסירים שלהם ישתחררו לרצועה, צה"ל יוצא מהרצועה ועד תאריך x כל החטופים שלנו משוחררים.

מגיע תאריך x וזה לא קרה, מניחים שהנותרים נרצחו ונכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום, במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

הצליחו להחזיר את כל החטופים כמו שסוכם? ביום שהחטוף האחרון מגיע לישראל נכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

אם הגיעו להנייה בפאקינג איראן, אפשר באמת להגיע לכולם. אבל קודם כל האנשים שלנו.

יעשו לנו נו נו נו בעולם והאום יגנה אותנו ואחרי זה כולם יעברו לטרנד הבא כי הפלסטינים לא באמת מעניינים אף אחד. הם בסך הכל עוד קלף של איראן.

הם ערבים אבל זה לא אומר שהם מטומטמים 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

התוכן לא מעניין. שפת הגוף מעניינת.

אם לפני 11 חודשים הוא היה נראה מבולבל ולחוץ, היום הוא היה לגמרי באלמנט שלו. שקפים, חצים, סיסמאות, שקרים. הכל בביטחון מוחלט ובזחיחות המוכרת. הוא לא הולך לשום מקום. גם החטופים לא.

משהו אצלו השתנה, אולי זה ניסיון להתאים את הלך הרוח שלו למה שאנשים מצפים ממנו(?)

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

הם ערבים אבל זה לא אומר שהם מטומטמים 

הם ממש לא מטומטמים אבל לא יודע איזה עוד דרך יש כדי להוציא מהם את מה שאנחנו רוצים. לחתוך להם את הסיוע המזון והדלק עכשיו זה פחות ריאלי ויעיל ממה שזה היה בתחילת המערכה.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

המשמעויות של זה לא ברורות אבל המשמעויות של להמשיך לתת לאויב לנהל את המצב ברורות.

אחרי הנאום היום בין השורות השתמע שהוא ימשיך כאילו אין עסקה, מעניין איך החמאס יגיב להצהרה הזו בשטח.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

גם נפסיד את החטופים עם כל ההשפעה של זה על החוסן והמורל הלאומי שעוד נשאר (ויש לזה משמעות אדירה לעתיד כי המלחמה לא תיגמר בעזה) גם נשאיר את חמאס כמנצח בתודעה למרות שמחקנו לו את כל היכולות וגם נקבע את המעמד שלנו כילד הכאפות של המזה"ת, מה שרק יקרב את מתקפת הפתע הבאה.

אם אתה מוציא 30 חטופים חיים בעסקה אבל יעלה לך 60 חיילים להכנס לשם שוב.

מזעזע לנהל חשבון של חיי אדם, אבל זה כנראה חלק ממערך השיקולים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא יודע מה איתכם, היום ראיתי את ביבי עושה double down על נושא מסוים, ובפרט נושא מאוד שנוי במחלוקת. החבוב מומחה בלא להחליט כך שלקבל החלטה, להביאה לקבינט ואז עוד לעשות מסיבת עיתונאים ובקולו להצהיר שלא יהיה ויתור על כך היה מאורע יוצא דופן.

אני מהמר, בזהירות, שזוהי עוד סנונית בדרך לסוף הקריירה הפוליטית שלו.

נדיר שהוא נותן ליריבים שלו קרדום מספיק יעיל לחפור בו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

1. אין מצב שלא הבנת את הציטוט.

2. אם אתה באמת מאמין במה שרשמת בסוגריים אתה צריך או לעזוב את הארץ או לטפל בעצמך.

1.אולי לא הבנתי. כי עכשיו אני לא מבין מה לא הסתדר לך. אתה לא מבין את עומק הקרע כאן? או חושב שנאומים ברמה של בנט - "אחים אנחנו, אין לי ארץ אחרת" - זה פתרון לפערים קיצוניים בין הימין לשמאל כאן? אתה לא היית כאן לפני ה7.10, כשראשי מערכת הבטחון התריעו שמודל צבא המילואים מתפורר? והוא, לדעתי, צפוי לחזור להתפורר, ככל שהמלחמה תרגיש יותר חסרת תכלית ופוליטית.

2. אני לחלוטין מאמין במה שרשמתי בסוגריים. וגם בתוספת של פרקש, שאם לא הם היו בשלטון, זה כבר היה קורה. פריצות לבסיסים כבר היו לנו. איומים על קצינים ופוליטיקאים ומשפטנים היו. פוגרומים בכפרים ערבים כבר גם היו, עם בערך 0 עצורים. וגם סיפורים של מכות בהפגנות נגד המהפכה המשפטית. בעבר היותר רחוק - גם רימון על מפגינים שמאלנים, רצח ראש ממשלה ועוד. אז מה כ"כ לא מסתדר לך בזה?  

קח תסריט לא מאוד היפותטי: שנה שעברה ביום כיפור תושבי ת"א מנעו תפילה של מתנחלים בכיכר דיזנגוף. כתבתי פה על זה לא מעט. השנה העיריה הודיעה מראש שלא תאפשר אירועים בהפרדה. המשטרה, אני מניח, לא תתערב. ואם שוב נראה אוטובוסים של נערי גבעות מגיעים לציין כיפור בת"א - זה כנראה שוב ילך לאן שזה הלך שנה שעברה. עכשיו, אולי לא השנה, אולי לא שנה הבאה. אבל מה כ"כ לא מסתדר לך בתסריט הדי טריוויאלי, שעל אחד מהאוטובוסים האלו, יגיעו אדם או שניים חמושים, ויעשו מה שנדרש בעייניהם כדי להתמודד עם מה שהם רואים כ"התייחסות ליהודים במרחב הציבורי כמו בגרמניה הנאצית"?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

יגיעו אדם או שניים חמושים, ויעשו מה שנדרש בעייניהם כדי להתמודד עם מה שהם רואים כ"התייחסות ליהודים במרחב הציבורי כמו בגרמניה הנאצית"?

אפשר להריץ את התרחיש הזה על כל סיטואציה, שיש לבן אדם נשק.

לי זה נשמע רחוק מהמציאות....

פורסם
לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

אני מהמר, בזהירות, שזוהי עוד סנונית בדרך לסוף הקריירה הפוליטית שלו.

נדיר שהוא נותן ליריבים שלו קרדום מספיק יעיל לחפור בו.

בסוף המצביעים של ביבי מתחלקים ל 2:

1. אין עליו, הבנאדם הכי חכם בעולם, גאון, איזה ביצפר הוא עושה לכם, חמוצים

2. כן, הוא גרוע, אבל מה האלטרנטיבה? ראית את גנץ? בנט שמכר אותנו לערבים? אין מה לעשות, סותם את האף ומצביע

בכל מקרה, את שני הסוגים אי אפשר לבלבל עם עובדות

• אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 42 דקות, Potato כתב:

אפשר להריץ את התרחיש הזה על כל סיטואציה, שיש לבן אדם נשק.

לי זה נשמע רחוק מהמציאות....

נכון, אפשר.

אלימות פוליטית בישראל היא לא תרחיש דמיוני.

לצד השני, אם לפני שנתיים היית אומר לי שהרעיון להתפצל לישראל ויהודה היה צץ והופך לכמעט מיינסטרימי, הייתי אפילו אני, בתור הסקפטי שאני, מגחך.

אבל הנה. זה לאט לאט הופך למקובל על כולם.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הרעיון הזה מקובל בעיקר בקרב אנשים כמונו שמרגישים שאין תמורה לאגרה אבל לומר שהוא קרוב למיינסטרים זו הגזמה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי הרעיון הזה מקובל בעיקר בקרב אנשים כמונו שמרגישים שאין תמורה לאגרה אבל לומר שהוא קרוב למיינסטרים זו הגזמה.

גם כנראה שסירוס כימי של אנשים שתקועים בשמאלי יהיה מקובל פה על הרוב, מכמה יוזרים בפורום או שיחת מסדרון בעבודה להסיק שמשהו מיינסטרים, זה רחוק.

לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

נכון, אפשר.

אלימות פוליטית בישראל היא לא תרחיש דמיוני.

אלימות מכל סוג היא לא תרחיש דמיוני,להפעיל אלימות זה באופן יחסי "קל".

לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

לצד השני, אם לפני שנתיים היית אומר לי שהרעיון להתפצל לישראל ויהודה היה צץ והופך לכמעט מיינסטרימי, הייתי אפילו אני, בתור הסקפטי שאני, מגחך.

אבל הנה. זה לאט לאט הופך למקובל על כולם.

מי אלה הכולם? גם אם תעשה מעגל של 100 אלף איש שזה מקובל עליהם, מדובר על 1% מהאוכלוסיה.

פורסם
לפני 10 שעות, Potato כתב:

אם אתה מוציא 30 חטופים חיים בעסקה אבל יעלה לך 60 חיילים להכנס לשם שוב.

מזעזע לנהל חשבון של חיי אדם, אבל זה כנראה חלק ממערך השיקולים.

לא שילמת ב60 חיילים להיכנס לציר פילדלפי עכשיו ולא תשלם גם אחרי העסקה.

זה כמו שאמרו שכניסה לעזה תעלה באלפי חיילים אבל אתה עומד על 700 מתחילת המלחמה כש400 מתוכם זה לוחמים שהופתעו בבוקסר ותצפיתניות לפני התמרון.

אנחנו יותר טובים, יותר חזקים ויותר צודקים. 

• תוכן חדש...