Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

הטענה האחרונה שלך מוכחת כלא נכונה כבר חודשים. בהנחה, כמובן, שאתה חשוב שמי שמונע עיסקה זה החמאס. לחץ צבאי לא השיג שום עמדת יתרון לישראל במומ. 

זה לא שהיא לא נכונה, פשוט אין לחץ צבאי.

חמאס פתח במלחמה, וחשב שישראל תכנע/תעצר על ידי העולם. בחודש הראשון הוא הבין שזה לא ייקרה, "מצודת עזה" שכולם פחדו ממנה נפלה בשבוע, צה"ל הגיע לשיפא, פתאום כולם הבינו שזרוע היבשה יודעת להילחם ולחסל מחבלים יופי, אז חמאס רצו לעסקה.

הם הפילו את המשך העסקה כי חשבו שהמלחמה לא תמשך הרבה.

הם למדו את אופי העבודה של צה"ל, בגלל זה חלק גדול מהכוח שלהם מתחבא בנוצייראת ודיר אל בלח שמוגדרים איזור הומינטרי, ורוב כוחות היבשה כבר מחוץ לרצועה, אין פה באמת התקדמות לעבר היעדים בצורה צבאית אז סינוואר מורח אותנו.

ביבי נלחם נגד החזרה לצפון הרצועה אבל מבחינה צבאית זה צריך להיות הפוך - כל האוכלוסייה העזתית צריכה להיות כבר בסדר תנועה צפונה דרך ציר נצרים, להטיל מצור על מה שהיום מוגדר איזור הומניטרי ולשלוף את סינוואר החוצה בתנועת מלקחיים עם 4 אוגדות, לא 2 חטיבות.

אז כן, לחץ צבאי עובד, אנחנו פשוט לא עושים לחץ.

לפני שעה, falou כתב:

אתה יודע מה יוריד מחיר של עסקה?!

שתגיד שאין עסקה, אתה לא רוצה עסקה והעסקה היחידה על השולחן זה ״כולכם מתים״.

אז, אולי, הם יבואו עם עסקה

אתה מכיר כבר את הדעה שלי לגבי צורת משא ומתן במזרח התיכון, אבל מה לעשות, כשספקית הנשק שלך מצהירה כל רגע "כולם צריכים להתפשר" או שסגנית הנשיא "קראה מפות" ומזהירה אותך מלחימה על מלא אז אתה בבעיה.

ואני מכיר במגבלות הכוח ובעובדה שאנחנו צריכים את הסיוע הצבאי גם מבחינת לגיטימציה עולמית, כי לייצר פצצות טיפשות ולהרוג אלפים בכל תקיפה אנחנו יכולים, פשוט לא יאהבו את זה באירופה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מכיר כבר את הדעה שלי לגבי צורת משא ומתן במזרח התיכון, אבל מה לעשות, כשספקית הנשק שלך מצהירה כל רגע "כולם צריכים להתפשר" או שסגנית הנשיא "קראה מפות" ומזהירה אותך מלחימה על מלא אז אתה בבעיה.

נכון.

ועדיין אריאל שרון עשה את שלו על הראש של בוש. אבל הוא יכול היה, כי הייתה לו מערכת יחסים טובה עם האמריקאים, ולנו יש את ביבי, שאף אחד לא סובל.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

נכון.

ועדיין אריאל שרון עשה את שלו על הראש של בוש. אבל הוא יכול היה, כי הייתה לו מערכת יחסים טובה עם האמריקאים, ולנו יש את ביבי, שאף אחד לא סובל.

רק שבוש היה מנהיג הרפובילקנים לפני תופעת ה"qeeuirs for palastine" ושרון לא הרג 30 אלף עזתים.

פורסם

לפני כשעה, פריג'י כתב:

את נתניהו משרתת מלחמת התשה

ההתשה היחידה היא שלנו ומוות ופציעות של חיילינו לצורך סיסמא. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז כן, לחץ צבאי עובד, אנחנו פשוט לא עושים לחץ.

אז מה אנחנו עושים?

פתאום, נשמע לי, שגם הימנים פה מבינים שצריך לעצור את המלחמה הזאת, כי במתכונת הנוכחית היא משיגה מעט מאוד. 

כן, חילצו שבוי. שזה הישג טוב. אבל אין התקדמות, אין תוכנית, אין כלום.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שיר של אריק אנשטיין. נראה מתאים לימים אלה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה רק אני או שישנה תחושה שמבחינת הממשלה ה-6 באוקטובר חזר? גם כל החלאות שנעלמו וברחו מהאולפנים חזרו וחזרו לאותה התנהגות של אפסים. חוזרים עם אותן מנטרות ריקות מתוכן, התנתקות, אין טרור יהודי, אין כלום ושום דבר ובכלל לא קרה כלום ב-7 באוקטובר. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

רק שבוש היה מנהיג הרפובילקנים לפני תופעת ה"qeeuirs for palastine" ושרון לא הרג 30 אלף עזתים.

על שרון היה ענן כבד שנקרא סברה ושתילה. אבל הוא לא עסק בהרס יחסי החוץ, מומחיות נדירה של נתניהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שוקל לקחת את הקטנה (בת 5, אבל חכמה ויודעת מה קורה סביבה) איתי לטקס הזיכרון בשביעי לאוקטובר. הטקס האמיתי, לא הבבל"ת תעמולה של רקב.

המחשבה שלי - גם אם היא לא בדיוק תבין על מה ולמה, זה כן יהיה לה בזיכרון שנים מעכשיו - כמו שאני זוכר את הנסיעה שלנו לתל אביב אחרי רצח רבין (ותחילת עליית מחריב המדינה לשלטון), כאשר את המשמעות למדתי במהלך השנים.

מה דעתכם? סביר או שקטנה מידי.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE
"מדחנה" זה כנראה משהו אחר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא הייתי פוסל על הסף. כן צריך לתווך את הנושא, מניח שעובדת סוציאלית של העירייה תוכל לנפק הסברים איך לעשות את זה נכון.

לפני 51 דקות, MadCat_LE כתב:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 54 דקות, MadCat_LE כתב:

שוקל לקחת את הקטנה (בת 5, אבל חכמה ויודעת מה קורה סביבה) איתי לטקס הזיכרון בשביעי לאוקטובר. הטקס האמיתי, לא הבבל"ת תעמולה של רקב.

המחשבה שלי - גם אם היא לא בדיוק תבין על מה ולמה, זה כן יהיה לה בזיכרון שנים מעכשיו - כמו שאני זוכר את הנסיעה שלנו לתל אביב אחרי רצח רבין (ותחילת עליית מחריב המדינה לשלטון), כאשר את המשמעות למדתי במהלך השנים.

אני מנסה להסתיר מהילד שלי שבגיל הזה את כל מה שקורה כדי שלפחות יהנה מהילדות שלו עד כמה שניתן ויהיו לו זכרונות טובים. אני חושב שאם רוצים לגדל ילד שיהיה לו אכפת מהמדינה שלו לא כדאי לחשוף אותו לכל מה שגרוע בה על ההתחלה. יהיו לו מספיק הזדמנויות להבין את זה מאוחר יותר.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אני מנסה להסתיר מהילד שלי שבגיל הזה את כל מה שקורה כדי שלפחות יהנה מהילדות שלו עד כמה שניתן ויהיו לו זכרונות טובים.

אז כל השנה האחרונה לא דיברת איתו על המצב? על המלחמה?

כמובן בתיווך נכון שתואם לגיל וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לא הייתי לוקח.

זה יכול להיות מקום עם אנשים שמתפרקים ועם הפגנוץ עם פוטנציאל אלים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא רואה סיבה לחשוף ילד למצב כאשר אין חובה לעשות את זה. אנחנו גם כך חיים במדינה די מטורפת ולא חסרים אירועים קשים בכל יום ובכל מקרה עוד 5 שנים היא תיחשף כמעט לכל דבר אפשרי כאשר יהיה לה את הסלולרי שלה. 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

אז כל השנה האחרונה לא דיברת איתו על המצב? על המלחמה?

כמובן בתיווך נכון שתואם לגיל וכו'.

למה זה טוב בגיל הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...