Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

עזבו צעקות, תביאו לי M16, רובה צלפים ומטול רימונים וכמובן המון תחמושת. עם השאר אני אסתדר.

חסר לך נגמ"שים, סופות, מסוקים וצוות שאתה בונה.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מבחינת ישראלים רבים, אם מישהו רואה בעיה במותם של אזרחים בעזה, הוא תומך בחמאס. המציאות היא כמובן מורכבת יותר. יש אנשים, לא הרבה מהם, אבל יש, ששונאים את שני הצדדים באופן זהה, או מתנגדים למלחמה בכלליות. וכמובן שזה לא הופך אותם לתומכי חמאס. בדיוק כמו שזה לא הופך אותם לתומכי צהל לצד השני.

תגדיר "בעיה".

אם צה"ל יעלה מחר בבוקר מסק"ר שיכוון על גן ילדים בזמן שהם משחקים בחוץ - וואלה בעיה ופשע מלחמה.

אם האזרח העזתי מת בזמן שחמאס מתחבא אצלו בבניין עם מאגר רקטות מכוונות לישראל, כשיש ילדים ישראלים חטופים בעזה - לא מפריע לי בכלל. 

וזה העניין - את ה"נייטרליות" הזאת תשאיר לאיזה נורבגי שחושב שהוא מציל את העולם. היום נלחמים.

• מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

כל יום שהוא עדיין רב ראשי זה תעודת עניות למדינה.

הוא כבר לא. ולכן, בתור has been, האם זה באמת אינטרס של המדינה להעמיד אותו לדין? נכון, הדברים מקוממים ומזעזעים (בעיני. אולי המלכודת חושב אחרת). אבל בתור אדם שכבר אינו בתפקיד, האם זה לא עדיין בגבולות חופש הביטוי?

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

חסר לך נגמ"שים, סופות, מסוקים וצוות שאתה בונה.

האקספנדבלס ממתינים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

הוא כבר לא. 

האקספנדבלס ממתינים.

מיכבר לא, או שהיתפוטר בשעה האחרונה? 

משפחת יוסף לדורותיה מנפיקה לא מעט פנינים. הפעם זה (שוב) הרב הראשי הספרדי, הראשון לציון המכהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

אם מישהו נרצח בהכרח מישהו צריך להיות רוצח

בגדול כן. הרוצח שלהם הוא החמאס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אם האזרח העזתי מת בזמן שחמאס מתחבא אצלו בבניין עם מאגר רקטות מכוונות לישראל, כשיש ילדים ישראלים חטופים בעזה - לא מפריע לי בכלל. 

וזה העניין - את ה"נייטרליות" הזאת תשאיר לאיזה נורבגי שחושב שהוא מציל את העולם. היום נלחמים.

ברור שזה לא מפריע לך. כי לא דיברתי עליך. דיברתי על אנשים שמבחינתם המלחמה באשר היא, היא דבר רע. והאנשים האלו לא מהללים את חמאס על ה7.10 ורואים בו ארגון טרור. ובאותה נשימה חושבים שמותם של ילדים בעזה הוא דבר נוראי ורע אובייקטיבית. ושאת המלחמה היה אפשר למנוע לא ב6.10, אלא הרבה לפני.

אני לא שופט ולא מביע עמדה, ולא מנסה לשכנע שהתפיסה הזו נכונה או טובה או וואטאבר, אלא רק מסביר שהיא קיימת, למי שלא יודע. וחושב שהבעתה היא לגיטימית לחלוטין. וזה שיש חוסר יכולת להפריד בין פצפיזם, נאיבי ככל שלא יהיה ואמונה שאת הסכסוך היה אפשר לפתור לפני שנים, לבין תמיכה בחמאס - זה מבאס לגמרי. אבל זה לא אומר שזה אותו הדבר ושהגישה הזו עוברת על חוק כלשהו או שיש בה בתמיכה באויבי ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

עו"ד טוב, אגב. הוא לחלוטין מעבר ליכולות שלו בתפקידו הנוכחי, אבל כעו"ד הוא ממש טוב במה שהוא עושה.

הוא הגן על מי שהוא ייצג, לא נכנסתי מעולם לשאלה שהעלית. כל אחד זכאי לייצוג משפטי. כנ"ל פלדמן, כנ"ל שפטל עם דמיאניוק.

השימוש שלך במילה "התפלפויות" (שזה אומר דיון אמיתי בסוגיה במקום לבוא אליה ממקום של אמונה או התלהמות) הוא שאומר הכל.

למען זכויות האדם של אנשים שאתה עלול לייצג, כדאי שתבחין בין התפתלויות (שאני כתבתי) להתפלפלויות (שאתה דמיינת). 

לפני שעה, Night Driver כתב:

אני לא מתייחס למספרעם כי אין לי מושג. אני פשוט לא חושב שיש אדם נורמטיבי העולם כולו שחושב שמי שלקח חלק בטבח (בין אם פעיל ובין אם ארגונית) שסופר אותם יחד עם עוד קבוצה כלשהי.

פה בדיוק הבעיה שכולנו כולל אני חוטאים בה לפעמים.

בגלל שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים מה אדם מסויים חושב בנושא מסויים אנחנו מסיקים מסקנות ומשלימים את התמונה כרצוננו. 

טוב שהעלת את זה כי סביר להניח שאתה לא היחיד שפירש ככה את דבריי.

יודע. זו היתה דוגמא כללית. 

הצבא שלנו דווקא עושה כל מאמץ סביר כדי לא לפגוע בלא חמושים וטוב שכך. לא רוצה להיות כמוהם 

אבל מנסור עבאס לא עושה אבחנה כזו. גם המספר הכי מופרז שפורסם עד היום על ידי חמאס לא הגיע ל-50000, והם סופרים גם את אנשיהם.

אני לא מתייחס למה שנכתב כאן לפי מה אדם חושב על ביבי. לצערי, יותר מדי סוגיות מפלגות את העם לפי דעתו ודעת שותפיו הקואליציוניים. אני משתדל להימנע מזה ולכן לא השלמתי את החסר לפי דעותיך שאיני יודע אותן. גם לא כל כך אכפת לי מה משלח ידו של פלוני או איזה אזרחות יש לחבריו של אלמוני פה. הדברים שלך היו דו משמעיים, והעדפתי לברר לפני ההתלהמות (מקווה שהצלחתי).

אני לא יודע אם צה"ל הוא "הצבא המוסרי בעולם" או שפשוט אנחנו לא יכולים מבחינה מדינית לחסל את אויבינו ללא אבחנה. כך או כך, אני מסכים איתך לגבי ירי חסר אבחנה.

לפני שעה, Pika007 כתב:

השאלות האלו רלוונטיות איך בדיוק? אתה מתאר אירועים שבהם אוכלוסיה אזרחית רבה נפגעה, אבל המטרה בהם (לכאורה) לא הייתה פגיעה באזרחים נטו.

*יש לי השגות לגבי השאלה הראשונה כי תהליך המחשבה מאחורי בחירת המטרות היה די חולני.

לשאלתך הזו לפחות, כן, הייתי מטיל- במיקום אחר.

השאלות האלו רלוונטיות, כי אם אתה לא נייטרלי במלחמה אתה מעדיף הרג של אזרחי אויב על הרג חיילים שלך. לא רק שזה לא עניין של מספרים, אלא גם ההשוואה בין אזרחים לחיילים היא לא כל כך פשוטה כמו לצופה מן הצד.

לפני שעה, RK כתב:

@Renaultrap

אם כבר אתה מייחס חשיבות כה עצומה להתבטאויות של אנשי ציבור למיניהם, מעניינת דעתך על דבריו של הרב יצחק יוסף ("מי שמקבל לידיו צו גיוס - שיקרע אותו"). יש הטוענים, שראוי להעמידו לדין על המרדה ושידול לעבירה על החוק.

מה דעתך?

דעתי שצריך להחליף יועמ"שית. הנוכחית נירמלה את העבירות הללו, והיא תצטרך להיות יותר יצירתית ממך כדי להמליץ על כתב אישום.

פורסם
לפני כשעה, Renaultrap כתב:

דעתי שצריך להחליף יועמ"שית. הנוכחית נירמלה את העבירות הללו, והיא תצטרך להיות יותר יצירתית ממך כדי להמליץ על כתב אישום

אז מנסור עבאס מברבר - אסור להצביע למישהו שאינו בקואליציה, שחס וחלילה לא יישב איתו בפעם הבאה (אלא אם זה הליכוד ואז זה בסדר).

המנהיג הרוחני של ש״ס קורא לסרב לחוק - צריך להחליף את היועמ״שית.

סה״כ עקבי מאוד.

מתוך סקרנות, אתה באמת חושב שיש סיכוי קלוש שבקלושים שאם היועמ״שית תוחלף, זה יהיה המישהו שהיה מגיש כתב אישום במקרה כזה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Renaultrap כתב:

דעתי שצריך להחליף יועמ"שית. הנוכחית נירמלה את העבירות הללו, והיא תצטרך להיות יותר יצירתית ממך כדי להמליץ על כתב אישום.

חבר, זו אותה הצביעות שאני מדבר עליה כשאני מגיב לפינדר/יבגני.

אין פה שום קשר ליועמשית, ו"נרמול" זה מה שאתה מוכן לקבל.

אני לא מקבל את האמירה של עבאס, ולא של הרבנים של ש"ס.

הם הוציאו עכשיו הודעה שתומכת בעסקה, ורושמים שהגיעה העת "בעקבות הלחץ הצבאי המבורך". מי עשה את הלחץ, בני ישיבות?

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

הם הוציאו עכשיו הודעה שתומכת בעסקה, ורושמים שהגיעה העת "בעקבות הלחץ הצבאי המבורך". מי עשה את הלחץ, בני ישיבות?

בג"צ כמובן, יחד עם היועמ"ש.

הלחץ הצבאי הוא הלחץ שלהם מפני גיוס.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

הוא כבר לא. ולכן, בתור has been, האם זה באמת אינטרס של המדינה להעמיד אותו לדין? נכון, הדברים מקוממים ומזעזעים (בעיני. אולי המלכודת חושב אחרת). אבל בתור אדם שכבר אינו בתפקיד, האם זה לא עדיין בגבולות חופש הביטוי?

וואלק, סיים שבוע שעבר. איפה הוא עושה טיול שחרור?

והאם מדינת ישראל צריכה להתייחס לזה? לטעמי כן.

מדובר במנהיג ציבור מאוד גדול שמנסה לפגוע באופן אקטיבי בכוחות הביטחון של מדינת ישראל. 

לפני 3 שעות, RK כתב:

האקספנדבלס ממתינים.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בגדול כן. הרוצח שלהם הוא החמאס.

השאלה אם מנסור עבאס גם חושב שהרוצח הוא חמאס.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה אם מנסור עבאס גם חושב שהרוצח הוא חמאס

לא יודע אבל לא נראה לי שאכפת לו מי אשם במצב שהביא לזה שהם נרצחו אלא איך עוצרים את מעגל הדמים.

אפשר סתם להיות נגד הרג בלי להאשים מישהו ספציפי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע אבל לא נראה לי שאכפת לו מי אשם במצב שהביא לזה שהם נרצחו אלא איך עוצרים את מעגל הדמים.

ברור שאפשר לעצור את מעגל הדמים.

שיגיד לחמאס לשחרר את החטופים ולאחים שלו שיפסיקו עם הטרור.

פורסם

אה זה עבאס שם בראש הפירמידה... ואני חשבתי...

למה נוסעים לקטאר ומצריים אם אפשר לנהל את השיחות ממש פה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

אם זה נניח איזה מחלה שהורגת אנשים, כן, אפשר להיות נגד מוות של אנשים בלי להאשים מישהו ספציפי. 

במלחמה שיש לה סיבה ברורה, אי אפשר. זו בורות במקרה הטוב והיתממות מעורבת בצביעות במקרה הרע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...