Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, Renaultrap כתב:

החרדים הם לא ימין מדיני. לא טענתי את זה. ההחלטה שלהם ללכת עם הימין נובעת מאינטרסים צרים. ש"ס שבוחריה ימניים יחסית לציבור החרדי הלכה עם רבין לאוסלו כשזה היה נוח לרב הדגול משכונת הבוכרים.

ודאי שמותר להילחם על שינוי חוקים... במסגרת החוק. האנרכיה בישראל היא בושה לרשויות האכיפה. קוצץ הרואי מדהים, מכיוון שיהיה מאד קשה להחזיר את השד הזה לבקבוק. במקום שחוסמי הכבישים יפוזרו באלות, מה שנקבל פה זה שיבוש הסדר הציבורי כל פעם שחוק או החלטת ממשלה לא יבואו בטוב למישהו.

אין ספק שהצורך בשמירת הסדר הציבורי בקפדנות יוסבר באופן שרפרנס לטרלול מהשנה האחרונה יכונה "ווטאבאוטיזם". כמו השוואה של מה שקורה היום להפגנות נגד ההתנתקות.

החרדים לא ימין מדיני ובטח גם לא ימין כלכלי אז איזה ימין הם בדיוק?

ולגבי שינוי חוקים, כמו שאור כבר כתב כשאין לך חומר לעבוד איתו אתה לא יכול לפסול מתמודד 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז.. נראה שלא רק שהימין לא ניצח בצרפת, אלא די ההפך. ומנהיג השמאל האנטי ישראלי שם כבר הספיק להצהיר שהם מתכוונים להכיר בפלסטין בקרוב.

מחכה שהימין על מלא שלנו ינחית עליו תגובה ציונית הולמת, וישלח את חיילי צהל לכבוש את הבסטיליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אז.. נראה שלא רק שהימין לא ניצח בצרפת, אלא די ההפך. ומנהיג השמאל האנטי ישראלי שם כבר הספיק להצהיר שהם מתכוונים להכיר בפלסטין בקרוב.

מחכה שהימין על מלא שלנו ינחית עליו תגובה ציונית הולמת, וישלח את חיילי צהל לכבוש את הבסטיליה.

הזנחה והתעלמות 15 שנה הפכה את זה לבעיה עולמית. תודה לביבי על הכל.

לא רק שהופכים את השהות בארץ לפחות נעימה, גם רשימת המקומות לחופשות הולכת ומצטמצמת.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

הבסטיליה כבר נכבשה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

בהינתן שאחד השופטים כתב ממש במישרין שלדעתו צריך לפסול את בלד אבל העתירה עצמה חסרת בשר, וגם זה לא מונע ממך לכתוב שהפסיקה היא כי הם "מוטים פוליטית", לא השתכנעתי. ראית מה הם צירפו בתור סימוכין? זו בדיחה, שכאמור מתאימה אולי לדיונים כאן במסגרתם גם הצהרות נוסח מגילת העצמאות הן עילה סבירה לפסילה, אבל לא עוברות רף בהליך ענייני תקין.

במילים אחרות - ייתכן שצריך לפסול את בל"ד, אבל מבחינת ההליך עצמו וה"ראיות"/סימוכין שהוגשו בעתירה ההיא, אין באמת עם מה לעבוד. 

בגדול - הקלף הזה של "מי שלא מסכים איתי שוכב עם ערבים" הוא קלף ילדותי כפי שהוא שכיח, הפופוליסטים סומכים על זה שלרובנו אין באמת זמן או עניין להכנס בעובי הקורה או להתנהל עניינית ולכן נזרום עם איזשהו סאונדבייט, ביבי ליטרלי עשה מזה קריירה. 

מי שקרא את פס"ד בטח שם לב שאין חיבה יתרה לבל"ד בין חבר השופטים, די ברור שכולם לא סובלים אותם, זה לא עוצר אותך מלכתוב שהם עושים להם ג'סטה כי הם מחבבים אותם פוליטית. זה אבסורד. 

דיון ענייני מציג לא רק טיעונים אלא סימוכין, הסימוכין שלך לא נשען על מילה אחת מפסק הדין, אלא על כך שבמקרה אחר הם פסלו מפלגה אחרת. אתה כמובן מתעלם מכך שהם לא פסלו מפלגות ימניות מסוימות וכן פסלו מפלגות ערביות, מה ששומט את הקרקע מתחת לטיעון שהוא בלאו הכי חלש מלכתחילה. 

קצת כמו לטעון ששופט שחרר רוצח כי הוא שונא אשכנזים, וכראיה להראות משפט אחר בו הרשיע מזרחי. מה הקשר..? כלום, אבל אם אני גם ככה מרגיש מקופח הטיעון הזה יהדהד איתי כי הנחת המבוקש. 

רוטמן עשה מזה תיאטרון (רפרנסתי לזה מקודם), אני לא יודע מה עובר בראש של אדם שמסתכל עליו מאשים את ביהמ"ש בכך שהחטופים בעזה, אבל זה מביך ברמות. 

לא פופוליזם, ביביזם או סאונדבייט. אולי תשתכנע שהשופטים לא משאירים את האג׳נדות שלהם בבית כשהם הולכים לעבודה.

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-556706

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, Renaultrap כתב:

לא פופוליזם, ביביזם או סאונדבייט. אולי תשתכנע שהשופטים לא משאירים את האג׳נדות שלהם בבית כשהם הולכים לעבודה.

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-556706

יש הבדל אחד שולי בין שתי הגישות. האחת אומרת מפנים והמדינה מסדירה מקום חלופי והשנייה אומרת מחפשים איך לקחת, 15 שנים לא רק שלא עשינו כלום אלא אף בנינו בידיעה שלא הסדרנו ואין לנו שום כוונה גם לפנות.

ההשוואה הנכונה לישובים הבדואים שציינת היא לכל ה"התיישבות הצעירה" (שם מכובס למתנחל בדואי מהזן הנחות ביותר שעסוק בפשיעה לאומנית וזם ז על המדינה). אחוז הבדואים שהצריף שלהם נהרס גדול פי כמה מאחוז המפונים שם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הזנחה והתעלמות 15 שנה הפכה את זה לבעיה עולמית. תודה לביבי על הכל.

לא רק שהופכים את השהות בארץ לפחות נעימה, גם רשימת המקומות לחופשות הולכת ומצטמצמת.

גם פה ביבי קשור?

המסתננים הגיעו לאירופה בלי קשר לישראל, הצרפתים הצביעו ללה פן כי וואלה לא בא להם שהילדות שלהם יאנסו ברחובות כל שני וחמישי. ה"שמאל" הלך עם השמאל הקיצוני/מחבלים כדי למנוע ממנה לעלות, מה לעשות שאלה מוסלמים תומכי טרור? הם היו נבחרים עם ביבי או בלי ביבי.

כמו בבריטניה, שם כמה מועמדים נבחרו בלי מילה אחת על בריטניה אלא רק על "פרי פלסטין", כל המקומות האלה כבר נכבשו. 

הסדרה של צבי יחזקאלי חזתה את העתיד.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

יבגני אתה כמו בצלם, כל פעם שקורה משהו שפחות טוב לישראל זה עושה לך טוב בלב.

לא מבין את זה.

לול. טוב בלב. אני מייואש, יובל. אנחנו בסכנה קיומית של ממש. התסריט, שהופך לממשי מיום ליום, בו קמה מדינה פלסטינית ללא הסכם וללא התייחסות בכלל לעמדה של ישראל, זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לנו. ואני די בטוח שבנקודה הזו אין איך לעצור את זה. וכשאני חושב שאנחנו בשפל של השפל, אני מגלה שביבי מפרסם את ארבעת הנקודות שלו לסיכול הפסקת האש, והחברים שלו בציונות הדתית חוגגים תקופה של ״נס״, כי אפשר להקים התנחלויות. 

ברצינות, אין לי כח אפילו להיות סרקסטי יותר. אבל מצד אחד המופרעים האלו היו מוליכים אותנו גם לתאי הגזים באוושיץ אם במקביל היה אפשר להקים עוד איזה מאחז בדרום הר חברון, ומצד שני, אני בספק אם יש משהו שמנחה את ביבי חוץ מהפחד שהמשפט שלו ימשיך והרצון לחגוג עם הילדז את יומההולדת בארה״ב על חשבון משלם המיסים. וביחד, זה מקרב אותנו לסוף של המפעל הציוני.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

גם פה ביבי קשור?

אני די בטוח שאין מספיק מוסלמים לא בצרפת ולא באנגליה כדי להכריע. ספציפית לגבי אנגליה, אין שום קשר לפרי פלסטין. כמו שכתבתי לפני כמה ימים, השמרנים עפו לפח, כי הם התנהלו בצורה מפגרת והקריסו את הכלכלה האנגלית דרך הברקיזט (זה די אירוני, כי זה היה מהלך סופר דופר פופוליסטי והיתה קורלציה ברורה בין התנגדות להגירה לבין תמיכה לברקיזט אבל ניחא).

עזוב את זה, ביבי לא אשם, כמובן, בשינויים דמוגרפיים או פוליטיים שעוברים על אירופה. הוא אשם בזה שהוא האמין באמונה שלמה שהיום הזה, שבו הגויים יגידו ״אוקיי, פאק יו יזרעאל, אנחנו מכירים בפלסטין״ לא יגיע, ושאם יתנו מספיק כסף לחמאס כדי להבטיח שלא תהייה אחדות אצל הפלסטינאים ואם יהיו הסכמים עם מדינות ערב אחרות, זה פשוט יעזור לכולם לשכוח שהפלסטינאים קיימים. וזו לא טעות טקטית. זה כישלון אסטרטגי קיצוני שאני לא בטוח שישראל יכולה לתקן בכלל.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אני בספק אם יש משהו שמנחה את ביבי חוץ מהפחד שהמשפט שלו ימשיך

מה שמפחיד את ביבי יותר מהכל זה שהPLAN B שלו/תוכנית הפרישה הלכה לפח האשפה.
האג הוציא/יוציא נגדו צווים והוא לא יוכל ללכת לנפוש אצל החברים המיליארדרים שלו שמאיזשהי סיבה מוכנים לסבול את נוכחותו על חשבונם. הוא תקוע פה עם הפרובינציאליים עד הסוף המר שלו או שלנו.
זה מעסיק אותו יותר מכל דבר אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

גם פה ביבי קשור?

המסתננים הגיעו לאירופה בלי קשר לישראל, הצרפתים הצביעו ללה פן כי וואלה לא בא להם שהילדות שלהם יאנסו ברחובות כל שני וחמישי. ה"שמאל" הלך עם השמאל הקיצוני/מחבלים כדי למנוע ממנה לעלות, מה לעשות שאלה מוסלמים תומכי טרור? הם היו נבחרים עם ביבי או בלי ביבי.

כמו בבריטניה, שם כמה מועמדים נבחרו בלי מילה אחת על בריטניה אלא רק על "פרי פלסטין", כל המקומות האלה כבר נכבשו. 

הסדרה של צבי יחזקאלי חזתה את העתיד.

אתה לא יודע שאצל הביביסטים ההרדקור ביבי שולט על הכל?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

הצרפתים הצביעו ללה פן כי וואלה לא בא להם שהילדות שלהם יאנסו ברחובות כל שני וחמישי. ה"שמאל" הלך עם השמאל הקיצוני/מחבלים כדי למנוע ממנה לעלות, מה לעשות שאלה מוסלמים תומכי טרור?

אמממ, המוסלמים הם גג איזה 8% בצרפת. איך זה עובד עם זה שהצרפתים לא רוצים מוסלמים אנסים בארצם?

92% לא גדול מ 8?

ולגבי הלינק ששיתפת מהאינסטא, שיתפת עם אקסטרא בלינק עצמו מה שמשתף גם את הפרופיל שלך, שהוא עוד פרופיל פתוח.... שתדע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הצרפתים הצביעו ללה פן כי וואלה לא בא להם שהילדות שלהם יאנסו ברחובות כל שני וחמישי. ה"שמאל" הלך עם השמאל הקיצוני/מחבלים כדי למנוע ממנה לעלות, מה לעשות שאלה מוסלמים תומכי טרור? הם היו נבחרים עם ביבי או בלי ביבי.

לפי התוצאות התיאוריה שלך לא מחזיקה מים.

אצלהם כ 8% מוסלמים (בכללי. לא רק מגרים ולא רק לובשי שמלות) שחלק לא מבוטל מהם זה שאריות מהשליטה במרוקו ואתה טוען שהם אלה שהעלו את השמאל. אצלנו 22% מוסלמים והם לא משפיעים?

• משעמם 1

פורסם

ימין ישראלי לפני הבחירות בצרפת: רואים? אמרנו לכם שהם יתעוררו ויבינו שצריך להיות נגד מוסלמים ובעד ישראל

ימין ישראלי אחרי הבחירות בצרפת: רואים? אמרנו לכם שאירופה אבודה והמוסלמים כבר השתלטו עליה

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בגני אתה כמו בצלם, כל פעם שקורה משהו שפחות טוב לישראל זה עושה לך טוב בלב.

ציניות שנובעת מיאוש זה בדיוק ההפך מ״עושה לך טוב בלב״.

ואני די בטוח שגם בצלם לא מרוצים כשמשהו רע קורה כאן.

עיתונאי סמולני חופר קצת וטוען שיש סתירות מהותיות במסמכים שממרי מציגים, על מזוודות הכסף שנתניהו קיבל לכאורה מהקטרים.

מוקדש ליובל שפעם ביקש ממני דוגמאות לעיתונאים שמפרסמים עובדות, גם אם לא מסתדרות עם האג׳נדה שלהם. סתם כי הם עיתונאים ולא שופרות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...