Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

איך מחליטים מתי קצין יכול לתת נאום פוליטי בפרישה ומתי לא? 

הוא פרש? מה תעשה לו?

אגב, אם תקשיב לו בעיון, תגלה שחוץ מלהשתמש במילה מתנחבלים, הוא די מאשר את כל מה שאני אומר פה כבר תקופה. את כל מה שפטרת כשקרים של בצלם וכו'.

אולי גם הוא סמולן? תמים? לא מכיר את השטח? לא מכיר את העובדות?

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא ענית על השאלה.

עריכה:

ובלי קשר - הוא טועה וזה בלבולי שכל. שימשיך לסמוך על הרשות, ראינו כמה המצב באיוש נהדר.

בינתיים יש שם איזה 80 אחוז תמיכה בחמאס ואבו מאזן ממשיך לקרוא למלחמה בעזה רצח עם, אז השת"פ לא מי יודע מה.

עוד אחד עם קונספציה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

למה בזיון? מה אתה רוצה שנעצום עיניים? 

זה מדהים אותי שעדיין יש אנשים שמתרגשים ומשתכנעים מקול הבריטון והדיבור הבוטח ולא מבינים שמדובר בפסיכופט בסגנון של ארדואן, פוטין וכל דיקטטור או סמי-דיקטטור אחר. כל אלו שכותבים על ביבי דברי רהב בסגנון של דיסטל, מזכירים לי את הסרט המטופש The Interview על כך שהמנהיג העליון של צפון קוריאה כל כך על אנושי שהוא אפילו לא מחרבן. 

מצד אחד יש לנו כאלו שחושבים שהוא אל ויש את אלו שבטוחים שהאל מדבר אליהם והתקופה הנוכחית היא בכלל נס. איך הגענו למצב הזה?

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להעמיד אותו לדין משמעתי וגם זה לא בטוח.

ההבדל בינו לוינטר זה שהוא ניצל במה צבאחת שניתנה לו לדברים לא מקובלים וטינטר ניסה ללכת לבצה לא מקובלת.

אתה יכול לחסום מסגרת אבל לא פה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

רק שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי.

החמאס וחיזבאלה ואירן פחות מפחידים אותי מישראלים טובים שמובילים אותנו לאבדון.

דיברתי היום בארוחת צהריים עם שני חברים לעבודה. מהנדסים מצוינים, חכמים, אנשים טובים, ימנים ביביסטים. השיחה איתם יותר מייאשת אותי מכל איום של נסראללה.

ביביסטים/ברקיסטים/בנגביריסטים או לא, בסוף כולנו נלחמים ביחד בעזה ואיוש נגד אויב משותף.

הממשלה כבר נבחרה, חבל סתם להכנס לדיבורי סרק.

לפני כשעה, פינדר כתב:

מרגיש שאין עם מי לדבר.

אז אל, מה הצורך לטחון מים?

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

זה יכול להפוך בקלות לעונש כלכלי.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

ההבדל בינו לוינטר זה שהוא ניצל במה צבאחת שניתנה לו לדברים לא מקובלים וטינטר ניסה ללכת לבצה לא מקובלת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

ובלי קשר - הוא טועה וזה בלבולי שכל. שימשיך לסמוך על הרשות, ראינו כמה המצב באיוש נהדר.

בינתיים יש שם איזה 80 אחוז תמיכה בחמאס ואבו מאזן ממשיך לקרוא למלחמה בעזה רצח עם, אז השת"פ לא מי יודע מה.

עוד אחד עם קונספציה.

לא, הקונספציה היא, שוב, חוסר החלטה. מצד אחד כן לרשות ומצד שני חבר ממשלה אחד מנסה לחסל את הרשות, רוצים שהיא תילחם ומצד שני מייבשים אותה מכסף, מצד אחד הכשרת יישובים לא חוקיים ומצד שני אנחנו לא מדינת אפרטהייד. 

מצידי שההחלטה תהיה לגרש את כל הערבים ביו"ש לירדן, יש לזה מגוון מחירים אבל לפחות זו החלטה. שלטון ביבי "העלים את הבעיה הפלסטינית" ובנתיים היא מתפוצצת לנו בפרצוף בכל יום. שים לב שאני לא אומר מה נכון למרות שיש לי דעה בנושא, אני רק אומר שלא להחליט ולחשוב שאפשר לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח זה פתרון שפשוט לא עובד, בסוף זה מתפוצץ וזה אכן התפוצץ בצורה מחרידה. מדהים כמה מהר אנשים שוכחים את הזוועות של אוקטובר. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 16 דקות, Potato כתב:

זה יכול להפוך בקלות לעונש כלכלי

זה גם צריך להפוך לכזה.

אנשים צריכים ללמוד שכשהם מכופפים את הכללים הם ישלמו גם מחיר.

הבית זונות הזה שכל אחד במערכות הציבוריות עושה מה בז שלו עולה לכולנו ביוקר וצריך לשים לזה סוף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, Supertigre כתב:

לא, הקונספציה היא, שוב, חוסר החלטה. 

הם קוראים לזה ניהול הסכסוך.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Supertigre כתב:

זה מדהים אותי שעדיין יש אנשים שמתרגשים ומשתכנעים מקול הבריטון והדיבור הבוטח ולא מבינים שמדובר בפסיכופט בסגנון של ארדואן, פוטין וכל דיקטטור או סמי-דיקטטור אחר. כל אלו שכותבים על ביבי דברי רהב בסגנון של דיסטל, מזכירים לי את הסרט המטופש The Interview על כך שהמנהיג העליון של צפון קוריאה כל כך על אנושי שהוא אפילו לא מחרבן. 

מצד אחד יש לנו כאלו שחושבים שהוא אל ויש את אלו שבטוחים שהאל מדבר אליהם והתקופה הנוכחית היא בכלל נס. איך הגענו למצב הזה?

לא מדהים אותך ששנתיים אנחנו שומעים שביבי הוא הטראמפ הישראלי, הפאשיסט שרוצה להפוך את המדינה לדיקטטורה, ופתאום כשאי אפשר להסתיר את האלטרנטיבה ההזויה ולסנגר אותה הוא פתאום ביידן? תקרא את נחום ברנע היום.

לא פלא שביבי כל כך מפחיד אם הוא יכול לפשוט וללבוש צורה חדשה חדשות לבקרים. וזה בא מעיתונות האיכות, לא משופרות.

אגב בעוד טוויסט משעשע הניו יורק טיימס מספר היום שבשמונה חודשים האחרונים ביקר בבית הלבן מומחה לפרקינסון 8 פעמים. פתאום זה התגלה, אחרי שלא היה ידוע על אף ביקור קודם לכן. הכל היה בסדר בעיתון הנחשב שהריץ גופה עד שכולם גילו שהמועמד סנילי והתחיל קמפיין היסטרי להדיחו. זו העיתונות שעליה נשענת השנאה. היא מתווכת את המציאות. היא זו שמפמפמת לנו שממשלת ישראל מחבלת ביחסים עם הגופה בבית הלבן.

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם
לפני 35 דקות, Supertigre כתב:

אני רק אומר שלא להחליט ולחשוב שאפשר לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח זה פתרון שפשוט לא עובד, בסוף זה מתפוצץ וזה אכן התפוצץ בצורה מחרידה. מדהים כמה מהר אנשים שוכחים את הזוועות של אוקטובר. 

הייתי מוסיף, לזרוק כסף מבלי להציב יעדים בשגרה או בחירום..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

להעמיד לדין? לא בצבא שלנו. רוב צמרת הצבא שותפה לדעה ועסוקה בקריירה הבאה

https://m.maariv.co.il/journalists/opinions/Article-1110766

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

לא, הקונספציה היא, שוב, חוסר החלטה. מצד אחד כן לרשות ומצד שני חבר ממשלה אחד מנסה לחסל את הרשות, רוצים שהיא תילחם ומצד שני מייבשים אותה מכסף, מצד אחד הכשרת יישובים לא חוקיים ומצד שני אנחנו לא מדינת אפרטהייד. 

מצידי שההחלטה תהיה לגרש את כל הערבים ביו"ש לירדן, יש לזה מגוון מחירים אבל לפחות זו החלטה. שלטון ביבי "העלים את הבעיה הפלסטינית" ובנתיים היא מתפוצצת לנו בפרצוף בכל יום. שים לב שאני לא אומר מה נכון למרות שיש לי דעה בנושא, אני רק אומר שלא להחליט ולחשוב שאפשר לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח זה פתרון שפשוט לא עובד, בסוף זה מתפוצץ וזה אכן התפוצץ בצורה מחרידה. מדהים כמה מהר אנשים שוכחים את הזוועות של אוקטובר. 

אני לא חושב שאתה צודק.

לפעמים ההחלטה הטובה והנכונה היא לא ההחלטה האפשרית. לדוגמא ההחלטה הטובה היא לגרש את הערבים לירדן הבעיה שזה בלתי אפשרי.

יש כמה בעיות עם ביבי אבל לטעמי הבעיה העיקרית היא שלביבי אף פעם לא היתה אסטרטגיה רק טקטיקה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, Renaultrap כתב:

אנשים לא משנים את משנתם הפוליטית-מדינית באינטרנט. אני ואתה נמשיך להיות חלוקים פחות או יותר על כל דבר.

אנשים חסומים לא משנים את דעתם, ואנשים שיודעים את כל התשובות לא לומדים כלום.

שיניתי את דעתי בעקבות האינטרנט במגוון נושאים, גם פוליטיים, זו הפואנטה של דיון פורה. אני מסכים איתך שרוב האנשים לא מחפשים דיון פורה אלא להטיח האשמות ולשחרר אגרסיות, וזה חבל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

לא זו ההוכחה להצלחה של השתפ. הטענה היא שהוא עוזר לסכל פיגועים. לא לייצר חברה פלסטינאית שתאהב אותנו יותר. ואם זה מפריע לך, אולי כדאי להתרכז גם בקונספציה שהוא מדבר עליה. התנחלויות זה חרא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...