Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 40 דקות, נקודה טובה כתב:

זה מה שרציתי לטעון - זה לא יעבוד פה, אני עובד כ"כ קשה בשביל להביא ולגדל ילד, עד שפתטי בעיניי לומר שבגלל שיורידו לי כמה שקלים עליו אני אפסיק

עם כל היריבות, יש עדיין הנחת מוצא מסוימת לאנשים שגורסת כי החרדים כן אוהבים את הילדים שלהם - הביולוגיה הבסיסית אמורה להיות חזקה יותר מהאינדוקטרינציה השכלית. לא יודע אם המשפט האחרון באמת מחזיר מים אבל נניח שכן: 

אם החרדי היה צריך לשלם על רפואה, אוכל, קורת גג וחינוך - ואם היה מגלה מהר מאוד שאין אפשרות כזו - החרדי הממוצע היה עושה פחות ילדים / עובד יותר בשביל יותר ילדים מהפחות הזה (שבוודאות היה פחות ממה שיש לו היום כי הוא חסר כישורים ולא באמת יכול לכלכל משפחה). 

כרגע אתה, סלח לי, בור מדי בכדי להבין עד כמה אתה מסובסד. לא היית שורד את אורח החיים הזה במדינה נורמלית, המציאות היתה מיישרת אותך או זורקת אותך לרחוב. 

אתה חושב שהמטרה היא צמצום ילודה כי גזענות או משהו, זה כי אתה או חסר הבנת הנקרא או לא מבין חשבון, או שניהם. רשמו לך כאן באריכות אבל זה לא באמת מצליח להכנס לראש - וזו בדיוק הדוגמא ללמה אין תרחיש ריאלי במסגרתו המגזר החרדי מפליפ מתג ופוף הופך למגזר יצרני, צריכים להשלים פערים באלמנטים מאוד מאוד בסיסיים בשביל רק להתחיל לחשוב על איך להשתמש בהם. 

כמו כן כמו שמישהו אחר כתב, זה מגוחך עד כמה החרדים מחזיקים מעצמם נצר הבריאה בגלל פלפולי גמרא אבל בפועל בקושי מצליחים לקרוא או לעשות חשבון 🤦

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Ziv כתב:

אשכרה סחבו את כל אזרחי המדינה הזאת לבחירות כדי שיסכים לשבת עם הרוב השפוי של העם - והוא עשה הכל כדי לא לעשות את זה, ולהמשיך לשבת עם הקיצוניים!!!

מדהים איך חלק מהאופוזיציה הקיימת היא ה"רוב השפוי של העם" והקואליציה הקיימת על 64 המנדטים שלה זה קיצוניים.

פעם ראשונה שאני מרגיש בחסרון הליב"ה שלי- לרמה הזו במתמטיקה עדיין לא הגעתי.

ואחרי זה יגיד שאני מתנשא.......

עריכה זה עוד לפני שקראתי את הגיגיו של אור האמריקאי הסוחף שמשוכנע שאוטוטו לא ישארו כאן ישראלים, רק משום מה אובססיבי עד כאב למה שהולך כאן. 

תפילתי שחלומותיו יתגשמו  וישחררו אותנו מחבריו- רק בבקשה תקבלו על עתצמכם גם לא לדבר בעברית יעשה לנו טוב יותר....

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני 7 דקות, SurfHigh כתב:

היהדות החרדית החליפה את התורה בתורת הרבנים. 

מתעסקים בפלפולים גרוטסקיים מהגמרא והמשנה. 

אין לי מושג אם אתה יודע, אבל אתה נמצא בחברה נפלאה בשם "קראים",

אגב, לידיעתך, הם אינם מכלילים את עצמם בדת היהודית כבר קרוב לאלף שנה - מאז שזה עזר לענן להיפטר מעונשו של הח'ליף. אבל זה באמת פרט שולי,

הרעיון המרכזי הוא שאתה לוקח מהיהדות מה שאתה רוצה, זה חמוד, אבל זה לא יהדות, תקרא לזה בשם אחר.

פורסם

גם אתה לוקח מה שאתה רוצה, ומוסיף מה שאתה רוצה. זה חמוד, אבל זה לא יהדות, תקרא לזה בשם אחר. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

אם החרדי היה צריך לשלם על רפואה, אוכל, קורת גג וחינוך - ואם היה מגלה מהר מאוד שאין אפשרות כזו - החרדי הממוצע היה עושה פחות ילדים / עובד יותר בשביל יותר ילדים מהפחות הזה (שבוודאות היה פחות ממה שיש לו היום כי הוא חסר כישורים ולא באמת יכול לכלכל משפחה). 

כרגע אתה, סלח לי, בור מדי בכדי להבין עד כמה אתה מסובסד. לא היית שורד את אורח החיים הזה במדינה נורמלית, המציאות היתה מיישרת אותך או זורקת אותך לרחוב. 

מה אתה אומר.

וואו.

אני חוסך בממוצע 7 אלף לחודש - ואני לא מצטמצם, כמה מיסים תצטרך להטיל עליי כדי ליישר אותי? 10? יותר?

לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

גם אתה לוקח מה שאתה רוצה, ומוסיף מה שאתה רוצה. זה חמוד, אבל זה לא יהדות, תקרא לזה בשם אחר. 

אולי, אבל אני עושה מה שהיהודים עושים כבר 4000 שנה - להקשיב לרבנים, ואתה עושה מה שעשו אלו שפרשו מהיהדות - להקשיב לעצמך. אז אני חושב שתפסתי ראשון את השם.😆. קח את זה באיזי, לא באישי.

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

מדהים איך חלק מהאופוזיציה הקיימת היא ה"רוב השפוי של העם" והקואליציה הקיימת על 64 המנדטים שלה זה קיצוניים.

אין קשר בין מתמטיקה לקיצונים או לא קיצונים.

מנדט של בןגביר שווה מתמטית למנדט של לפיד או גנץ.

רק שהמנדט של בןגביר מייצג גזענות, אלימות, פאשיזם משיחי.

קיצונים ברמה כזו שמנהגים ושגרירים של מדינות המערב מסרבים להיפגש עם שרי הממשלה ונשיא ארה״ב נמנע מלהפגש עם ראה״מ.

שמחתי לעזור לך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אין קשר בין מתמטיקה לקיצונים או לא קיצונים.

מנדט של בןגביר שווה מתמטית למנדט של לפיד או גנץ.

רק שהמנדט של בןגביר מייצג גזענות, אלימות, פאשיזם משיחי.

קיצונים ברמה כזו שמנהגים ושגרירים של מדינות המערב מסרבים להיפגש עם שרי הממשלה ונשיא ארה״ב נמנע מלהפגש עם ראה״מ.

שמחתי לעזור לך.

תורת השמאל על רגל אחת.

העם רשאי לבחור את מנהיגיו בתנאי שהם מייצגים את מה שפינדר חושב לנכון. בכפוף למה שהוא חושב שהם מייצגים.

דמוקרטיה במיטבה.

תקרא כל ספר של מנהיג דיקטטורי ותראה שהכל מתחיל מדאגה לגורל העם שאינו יודע לבחור נכון את מנהיגיו.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, yd b-4 כתב:

אני אעשה לך את זה בבדידים.

ליכוד(30)+גנץ(20)+לפיד(20)+ליברמן(5) 

זה הרוב המוחלט של המדינה,שאתה תשאל אותו איפה הוא עובד,מה הדעות שלו וכו' אתה תגלה פחות או יותר אותם אנשים.

קצת פחות חילונים קצת יותר מסורתיים,חלק ליברליים חלק שמרנים אבל כולם נכנסים בתוך הכמעט 80 מנדטים האלה ורוצים אותו דבר.

אז אני אצביע לליברמן ופינדר(לשם הדוגמה אל תכעס) לליכוד ואור לגנץ אבל בשורה התחתונה כולנו רוצים תשתיות טובות יותר,חינוך טוב יותר וכו'.

כולנו עשינו צבא,משלמים מיסים עושים מילואים.

זרוק פנימה את חלק ממרץ והעבודה וחלק מהמצביעים של סמוטריץ׳גם ותגיע לקרוב ל100 מנדטים.

לפני 28 דקות, yd b-4 כתב:

בבקשה,עשיתי לך את זה בצורה ברורה.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 2
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפני 11 דקות, נקודה טובה כתב:

תקרא כל ספר של מנהיג דיקטטורי ותראה שהכל מתחיל מדאגה לגורל העם שאינו יודע לבחור נכון את מנהיגיו.

כדאי שגם אתה תקרא מה קורה ליהודים שלא טורחים לשמר לעצמם תא שטח משלהם עם מספיק עוצמה כלכלית וצבאית להגן עליו.

באמת שלא משנה באיזו מאה תבחר להתחיל אבל במקומך הייתי מתחיל משפיירא, וורמייזא ומגנצא.

פורסם

מדברים על ילדים במגזר החרדי - אני נזכר שבקיבוצים פעם היו לא מעט משפחות יחסית ברוכות ילדים, של 4 ומעלה ילדים.

יצא לי להכיר כמה חברה כאלה (שיש להם הרבה אחיות ואחים).

בכלל לא מדבר על קיבוצים דתיים. חילוניים לחלוטין.

היה בית ילדים, ארוחת שישי אוכלים בחדר אוכל, ככה שההוצאה לגידול ילדים לא היתה מוטלת כלל על משק הבית וגם הזמן הפנוי שנצרך לכך היה אפסי.

פורסם
לפני 7 דקות, Potato כתב:

אור לגנץ

DUDE, NOT COOL!!!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 28 דקות, נקודה טובה כתב:

מה אתה אומר.

וואו.

אני חוסך בממוצע 7 אלף לחודש - ואני לא מצטמצם, כמה מיסים תצטרך להטיל עליי כדי ליישר אותי? 10? יותר?

עברית קשה שפה?

לפני 38 דקות, oryo כתב:

אם החרדי היה צריך לשלם על רפואה, אוכל, קורת גג וחינוך

אנסה להסביר בשפה פשוטה יותר:

אם לא היית מקבל דברים בחינם, אז לא היית חוסך 7000 אלא x.

אני לא יודע מה זה x, כי אין לי מושג כמה ילדים יש לך. 

להפוך את מס ההכנסה ליותר רגרסיבי לא מייצר הכנסות יש מאין, בשביל יותר הכנסות צריך יותר מסים או פחות הוצאות.

פחות הוצאות זה לדוגמא להפסיק לסבסד חינוך ורפואה עד אינסוף.

הייתי מנסה להסביר לך מה זה סבסוד אבל על מי אני עובד, אתה אפילו לא מבין את ההבדל בין ״לא לסבסד״ ובין ״לדרוש יותר מס״.

וכל הכבוד על ה7000 שקלים, עלה והצלח. האם נכון להניח שאצלכם בבית שני המבוגרים עובדים ומס׳ הילדים מצומצם (בינתיים)? 

בכ״א אתה בוודאי לא מייצג את החרדים עם הכנסה אדירה שכזו שכן משק הבית החרדי הממוצע לא יכול לחסוך 7000 שקלים מהכספים שהם מגנרטים, כי זה כמעט כל מה שהם מגנרטים יחד + יש 7 פיות להאכיל. הם חיים על הכספים של פינדר יבגני תפו״א וכל היתר. גם סחבק תרם מאות אלפי שקלים אבל עכשיו פחות, תודה לאל.

• תוכן חדש...