Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בזמן שאנחנו מתווכחים פה, בליכוד מקדמים הצעת חוק שתאפשר לנבחרי ציבור לקבל תרומות לממן יייצוג משפטי גם עבור בני משפחה. הצעת חוק שכל מטרתה לאפשר לילדז להמשיך ולהיות מה שהוא טוב בו: ילדז.

היועצת המשפטית מתנגדת. 

כמובן, אני כבר משתוקק לשמוע איך זה בניו זילנד ופינלנד. ואם גם שם בני משפחה של נבחרי ציבור (או נבחרי ציבור) מבלים חצי מהחיים שלהם בבתי המשפט בדיונים מפגרים על האם הם חולי נפש.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יש עוד מישהו שעדיין חושב שמטרת ה"רפורמה" הזו היא אך ורק דיון מחדש בעניינים פורמליים הקשורים לתיקון מערכת המשפט, משל היינו בסמינר אקדמי משמים בעיירה בלגית משועממת?

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

כמובן, אני כבר משתוקק לשמוע איך זה בניו זילנד ופינלנד. ואם גם שם בני משפחה של נבחרי ציבור (או נבחרי ציבור) מבלים חצי מהחיים שלהם בבתי המשפט בדיונים מפגרים על האם הם חולי נפש.

אל תהיה מצחיק,

בניו זילנד ופינלנד מע׳ המשפט לא בשליטה ע״י דיפסטייט סמולני עם תמיכה בינ״ל של סורוס, הרודפת ראש ממשלה מכהן רק בגלל שטויות כמו ״שוחד״ או ״טובות הנאה״. ההשוואה לא במקום, כאן כולם נגד ביבי, הוא נורא נורא מסכן אבל יש לו תעצומות נפש או משהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא מובן לי למה בן גביר מתלונן שחשודים מהכנופיות שלו נעצרו במעצר מנהלי, על פי הוראת שר הבטחון, בניגוד להנחיות בית המשפט.

הרי גלנט נבחר על ידי העם והוא הריבון והמושל, אז טבעי שהוא מנצח שופטים שאף אחד לא בחר בהם. לא ככה?

7BB0BE12-245D-4B3B-B869-E9F919DB4944.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מאמר מבריק של שלמה בן עמי. קצת ארוך מדי, היה צריך לקצר לטעמי, אבל שם את (רוב) הדברים על השולחן.

https://www.haaretz.co.il/opinions/2023-03-02/ty-article-opinion/.premium/00000186-a2ac-de2a-a1ee-a2bf85300000

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

ראיון מפחיד מאוד עם יריב לוין שבו בטעות הראה את פרצופו האמיתי.

שאול שאל אותו על עתירה לבגץ שבה בגץ פסק לטובת נתניהו ולוין התרעם על זה שלמרות שבגץ פסק לטובת נתניהו הוא בכלל העיז לדון בהחלטת ממשלה ולכן עיכב אותה.

בכך הראה שלא מעניינת אותו מה הפסיקה - מכעיסה אותו הביקורת - איך בגץ מעז לבקר את הריבון נבחר העם.

הדרך לא ארוכה מהשתקה של בגץ כמבקר להשתקה של התקשורת כמבקרת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

@קורן בן אשר המאמר מאחורי paywall, אולי תוכל לאמלק?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיווח: ממשל ביידן יחרים את ביקורו של סמוטריץ' בארה"ב

https://www.kikar.co.il/political-news/439506

ציטוט

על פי הדיווח, הבית הלבן הודיע רשמית כי יו"ר הציונות הדתית לא ייפגש עם מקבילתו האמריקנית ג'נט ילן או עם אף גורם בממשל בארה"ב.

ההחלטה, בעקבות דבריו של סמוטריץ' כי הוא חושב שהמדינה צריכה למחוק את חווארה, שם התבצע הפיגוע המזעזע השבוע.

איכס אמריקאים אנטישמיים 

למען ההגינות אציין כי למיטב ידיעתי הציטוט לא נכון, סמוטריץ' לא כתב שצריך למחוק אלא "רק" קידם את ההודעה. אולי צריך להסביר את זה לאמריקאים ואז הם ישנו את דעתם לגביו! 

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי מעדיף שיעצרו אותו שם ולא יתנו לו לחזור לכאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, oryo כתב:

למען ההגינות אציין כי למיטב ידיעתי הציטוט לא נכון, סמוטריץ' לא כתב שצריך למחוק אלא "רק" קידם את ההודעה.

אתה מתייחס ללייק שהוא עשה להודעה.

האמריקאים מתייחסים לראיון איתו שבו אמר מפורשות שצריך למחוק את הכפר, אבל על ידי הצבא ולא על ידי המתנחלים.

למחרת הוא ניסה למתן את זה, אבל האמריקאים פחות זרמו עם ההסבר.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

האמריקאים מתייחסים לראיון איתו שבו אמר מפורשות שצריך למחוק את הכפר, אבל על ידי הצבא ולא על ידי המתנחלים.

אוי גדול, יש לך רפרנס? 

זה ממש מצחיק כי עד לפני שנה בערך, אם היית רושם לי את זה הייתי בטוח שהוציאו אותו מההקשר כי ״לא ייתכן״, וכיום אני בטוח שאתה לא כי ״הכל מטומטם״.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, oryo כתב:

למען ההגינות אציין כי למיטב ידיעתי הציטוט לא נכון, סמוטריץ' לא כתב שצריך למחוק אלא "רק" קידם את ההודעה. אולי צריך להסביר את זה לאמריקאים ואז הם ישנו את דעתם לגביו! 

קח כפרה, אתה הרבה זמן באמריקה, ואתה אדם חכם. נסה לעוות את דבריו ככה שהוא "רק" "מקדם". שיהיה לאמריקאים נעים לבלוע את זה.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה איש מסריח. חסר תועלת זה מחמאה בשבילו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...