Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי אכפת ישב אתם או לא, כמה חוקים דפוקים הערבים העבירו כשהיו בממשלה וכמה שטויות החרדים והדתיים הקיצוניים מנסים עכשיו להעביר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

למי אכפת ישב אתם או לא, כמה חוקים דפוקים הערבים העבירו כשהיו בממשלה וכמה שטויות החרדים והדתיים הקיצוניים מנסים עכשיו להעביר?

זאת לא השאלה.

אי אפשר לתקוף את מצביעי הימין בגישה של "אתם ידעתם למי אתם מצביעים" אבל להתעלם מהצד השני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הצד השני לא עשה שום דבר!

הערבים המפחידים ישבו בממשלה ולא עשו כלום, הקיצוניים הדתיים מנסים לחוקק חוקים דתיים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

איך השינוי ברוסיה במהלך ה-20 או 30 שנה האחרונות דומה למה שמתרחש בישראל, כביכול?

רוסיה לפני 20/30 שנה לא הייתה רוסיה של היום. לא רק שאנשים דיברו חופשי בלי פחד אלא גם כלי תקשורת כולל ממלכתיים. אני עוד זוכר יומנים של אז. גם לא זכור לי שהיו מחסלים פיזית אנשי אופוזיציה.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

שנית, מינוי השופטים ברוסיה לא מתבצע (או התבצע) על ידי ועדה אלא על ידי פרקליט המדינה, שהוא מינוי של הנשיא.

לפי הרפורמה גם בארץ מינויי שופטים יתבצעו על ידי הממשלה.

לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

הכוונה היא שהמחשבה של אנשי שמאל/תקשורת בארץ שמצביעי הימין הם מטומטמים שהולכים אחרי מי שצועק משילות זאת מחשבה שקרית שמנסים לפמפם כל היום.

ראשית אני לא שייך למצביעי שמאל וגם לא לתקשורת 🙂  שנית "מי שצועק משילות" זה תיאור הכי מדויק של בן גביר, אין לו שום דבר חוץ מזה.

ובטח שאי אפשר להשוות את גרמניה (שלהזכירכם קיבלה בראש בהסכמי ורסאי כי, ובכן, היא סוג של התלהבה ממלחמת עולם) למדינת ישראל בה יש טרור מטורף, גם מפלסטינאים וגם מערבים ישראלים שמכנים את עצמם פלסטינאים אבל דורשים זכויות מלאות של ישראלים.

מה שקורה היום בארץ זה אפס מול מה שהיה בגרמניה בין 2 המלחמות. לכן אמרתי לך תלמד. תכניס לגוגל "רפובליקת ויימאר".

בטח שאי אפשר להשוות לרוסיה בה הממשלה מעלימה את מי שמתנגד.

אף אחד לא השווה לרוסיה של היום, אבל נראה שאנחנו בכיוון. כמו שכתבתי תסתכל על הונגריה ופולין, גם שם ממשלות שנבחרו באופן דמוקרטי ובינתיים לא מעלימים את מתנגדי השלטון.

בלי קשר, עדיין אנשי ימין לא יסכימו לוותר על החופש שלהם, וזה לא מה שקורה פה. 

רפורמה - כן. מהפכה - אולי. דיקטטורה עדיין לא, וגם לא תהיה.

נכון, עדיין לא.

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

רוסיה לפני 20/30 שנה לא הייתה רוסיה של היום

30 שנה זה נפילת ברית המועצות כן?

אחר כך יש עשור של בלאגן אטומי, של זה:

image.png.b6a5c0367cd1121460c6f42e0ec0e48f.png

ואז מגיע פוטין, ויש איזה כמה שנים של שיפור, ועד לממש לא מזמן, כן היה אפשר לדבר יחסית חופשי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

לפחות תעבור למקום יותר רגוע מאשר עיר שיש בה חודש בשנה סבב.

התרגלתי לאקשן.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

האמת שלא. זו תאוריה די מוכרת בחקר עליית הנאציזם, ובכלל בהיסטוריה של גרמניה המודרנית.

זו תחאוריה אבל המציאות היתה שונה.

גרמניה היתה מושפלת ומוכה ונכנסה גם למבר כלכלי חמור. היטלר ידע לרכב על זה ומיד אחרי העלייה לשלטון ניקה את כל המוסדות מכל מי שחושב אחרת (ואני יודע שזה מצלצל לנו מוכר).

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אז אם הצבעת ליאיר לפיד הצבעת גם לאיימן עודה ואחמד טיבי?

כי זה מה שטענתי בערך מאז ומתמיד וכולם פה אמרו "לא הוא לא תכנן לשבת איתם" למרות שהוא טען שביחד איתם יש 60-60 וצריך רק עוד מנדט אחד להקים ממשלה.

לא. אם הצבעת לכחול לבן המקורית הצבעת גם לגנץ, גם ללפיד וגם לבוגי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

ו תחאוריה אבל המציאות היתה שונה.

גרמניה היתה מושפלת ומוכה ונכנסה גם למבר כלכלי חמור. היטלר ידע לרכב על זה ומיד אחרי העלייה לשלטון ניקה את כל המוסדות מכל מי שחושב אחרת (ואני יודע שזה מצלצל לנו מוכר).

זה מצדיק שרשור נפרד, אבל התאוריה שמסבירה את עליית הנאציזם ברצון של הגרמנים לקבל משילות (ואם קצת לדייק - אז בפחד שלהם מהקומוניסטים) מתחילה איפשהו בין 1848 ל-1871. 

• רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, RK כתב:

אז שוב, כשאלה חשובה ולמעלה מלגיטימית - מה רע עשו הערבים בממשלה הקודמת

הזכרת לי את הבדיחה עם המרוקאי שבא הביתה וישר מוריד כאפה לאשתו.

כשהיאהשאלה מההעשתה הוא אומר חסר לך אם היית עושה משהו.

אז אותו הדבר עם הערבים.

Just now, יבגניפ כתב:

זה מצדיק שרשור נפרד, אבל התאוריה שמסבירה את עליית הנאציזם ברצון של הגרמנים לקבל משילות (ואם קצת לדייק - אז בפחד שלהם מהקומוניסטים) מתחילה איפשהו בין 1848 ל-1871. 

יודע. מעבר לזה שאשתי מורה להיסטוריה ועם תואר בהיסטוריה זה נושא שתמיד עניין אותי ולמדתימעליו לא מעט. רק בדצמבר הייתי במינכן במרכז התיעוד שמתחיל מהתקופה שהזכרת ונגמר בסוף שיקום גרמניה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

אז שוב, כשאלה חשובה ולמעלה מלגיטימית - מה רע עשו הערבים בממשלה הקודמת?

האמת שקרה משהו די מרתק בתקופת הממשלה הקודמת-

בפעם הראשונה אי פעם נציגי האוכלוסיה הערבית במערכת השלטון גינו פעולות של אוכלוסיה ערבית כנגד אוכלוסיה יהודית בגלוי ובמוצהר, בלי מכבסת מילים וסיבוב של "אבל גם היאהוד היו פה לא בסדר", בפעם הראשונה אי פעם קיבלנו הודעות תמיכה ממדינות ערביות לאחר אירועים כאלו ואחרים, בפעם הראשונה אי פעם נבחרי הציבור הערבי פעלו למען הציבור הערבי- ולא נגד הישות שנקראת מדינת ישראל.

זה לא רק שהם לא עשו רע, זה ש, רחמנא לצלן, ראינו אותם מתחילים לעשות טוב.

לציבור שלהם- ולכולם.

כשהיה צורך בפעולה צבאית הם אפילו לא פתחו באיומים של הפלת הממשלה כפי שמבקרי הממשלה הקודמת צפו, הם הסתפקו בהודעת אי שביעות רצון מתונה מאוד.

שנה שעברה הייתה מאוד מעניינת מבחינה שלטונית פה, חבל שלא זכינו ליותר מזה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בינתיים בשם המשילות הקדושה, נציגי הממשלה הגיעו להבנות עם הפלסטינים בתיווך הירדנים והאמריקאים, אבל בן גביר וסמוטריץ ועוזריהם כבר הודיעו שהם לא מחוייבים להבנות שעליהם חתמה הממשלה שלהם.

משילות 2.0

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Pika007 כתב:

האמת שקרה משהו די מרתק בתקופת הממשלה הקודמת-

בפעם הראשונה אי פעם נציגי האוכלוסיה הערבית במערכת השלטון גינו פעולות של אוכלוסיה ערבית כנגד אוכלוסיה יהודית בגלוי ובמוצהר, בלי מכבסת מילים וסיבוב של "אבל גם היאהוד היו פה לא בסדר", בפעם הראשונה אי פעם קיבלנו הודעות תמיכה ממדינות ערביות לאחר אירועים כאלו ואחרים, בפעם הראשונה אי פעם נבחרי הציבור הערבי פעלו למען הציבור הערבי- ולא נגד הישות שנקראת מדינת ישראל.

זה לא רק שהם לא עשו רע, זה ש, רחמנא לצלן, ראינו אותם מתחילים לעשות טוב.

לציבור שלהם- ולכולם.

כשהיה צורך בפעולה צבאית הם אפילו לא פתחו באיומים של הפלת הממשלה כפי שמבקרי הממשלה הקודמת צפו, הם הסתפקו בהודעת אי שביעות רצון מתונה מאוד.

שנה שעברה הייתה מאוד מעניינת מבחינה שלטונית פה, חבל שלא זכינו ליותר מזה.

לחלוטין, והאירוניה שלפחות חצי מהקרדיט בעניין הזה מגיע לביבי.

אני לא מצליח להבין איך ליכודניקים מצליחים ליישב את הדיסוננס הקוגניטיבי הזה - בהתחלה הערבים הם הגיס החמישי, אחרי זה אבו יאיר שותה קפה בשבט טארבין ורק חסר שהיה נזכר בתקופה שלו בריסטורנט מנצור, אחרי זה טענות לממשלה הקודמת איך מעזים להפנות תקציב לחמישית מהאזרחים ועכשיו עושים בדיוק אותו דבר.

איך אפשר להתייחס ברצינות אחרי זה למילה ממה שיוצאת להם מהפה?

״להם״ == ביבי, מירי רגב, אמסלם וכו׳

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 2
פורסם

עכשיו פורעים יהודים שורפים בתים. כתב הארץ ג'וש בריינר מדווח שאחד הפורעים ירה לכיוון שלו ושל הצלם שלו.

המדינה מתפרקת תחת הממשלה שנבחרה כדי להשיב את המשילות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...