Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

איפשהו הראתי תמיכה בטלי גוטליב מבחינת פעולות שהיא עושה?

אני חושב שהיא אחת המטומטמות שיש בכנסת, כל מילה שנייה שלה זה פגיעה ב-IQ.

אבל, שוב, יש הבדל בין למחות נגד פעולות בצורה חוקית בין לבצע מצור על בית של נבחר ציבור. 

ורוב אנשי הימין נגד פעולות שחוצות את הגבול (כמו לקלל משפחות שכולות, לתקוף מפגיני שמאל וכל זה). העניין הוא שגם המשטרה נגד הפעולות האלה, ואנשי ימין שיעשו את זה יקבלו בראש. פה הם חסמו את הבתים והשוטרים עמדו מהצד (ולא, אם 10 איש חוסמים ורק 2 נעצרים משהו פה לא תקין).

אני עדיין מחכה שפינדר ימצא לי הפגנה של אנשי ימין שחסמה כבישים ולא פונתה בכוח.

אולי שישאל את ChatGPT..

מה אתה מקשקש? כאשר ימין מתפרע ומפריע לשוטרים לבצע את עבודה זו פגיעה בשלטון החוק, כאשר השמאל עושה זאת הוא נלחם על הדמוקרטיה שלך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אני עדיין מחכה שפינדר ימצא לי הפגנה של אנשי ימין שחסמה כבישים ולא פונתה בכוח

אדוני הארץ בקריז של גמילה מלהחזיק בכל הכח בצורה בלתי מבוקרת ומבלי לעמוד לבחירה או אפילו לתת את הדין. 

לצערי, כזכר השייך לגזע האנושי מבחינה ביולוגית אני מוגבל ל Zין אחד. 

על כן אני יכול לשים על כל אחד מהפריבילגים האלה Zין אחד לפריבילג אחד בכל נקודת זמן,

אבל מאחר הבסיס לדמוקרטיה הוא שיוויון ולכן כל אחד ואחד מהם רשאי לראות עצמו כאילו הודעתי לו אישית שאני שם עליו Zין. 

על כל פעם שראיתי חברים מדרום ת"א חוטפין מכות רצח משופטים כי ירדו לכביש או כי סתם עמדו וצילמו.

על כל פעם ששיסו בנו סוסים ומכתזיות, כשאנו נלחמים על הבית האופן הכי מילולי שאפשר.

על כל פעם שבג"צ שם Zין אחד גדול ומצוץ על הזכות שלנו לחיים במינימום של בטחון, ופסל חוק אחרי חוק של הכנסת,

וייסר אותנו כשסיכל כל יוזמה של הרשויות לנסות ולעזור לנו, זארת כשיפי הנפש הפריבילגים משתינים עלינו בקשת.

על כל אלה אני אומר: Zין זה בומרנג. נגמרה החגיגה. גזע האדונים ילמד להתחלק בכוח. שום פשרה, שום ויתור.

שיסתערו לכנסת וידגימו לאמריקנים מי ממחולל כאן ינואר 6. הלוואי. נראה אותם. 

Image

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אני מבין את ה״זעזוע״ מהחסימה של הליצנים ללכת ל״עבודה״.. אבל כשאתה מתעסק בקקה אתה צריך לקחת בחשבון שאתה תתלכלך ותסריח.
אישית אני רואה את השיח וההסתה יותר גרועים מלהגיע לכמה פוליטיקאים הביתה - ובואו.. הם לא חידשו פה שום דבר והאופוזיציה הקודמת עשתה את זה בדיוק לאנשים אחרים (שלא להזכיר שאותם אנשים בחרו גם להציק ולהקניט את הנשים והלילדים של הקואליציה הקודמת) ולא ניתמם - כולנו מסכימים שכשה״ימין״ עושה את זה, זה הרבה יותר וולגרי, מסכסך ועדתי.

האשמה חסרת אחריות של אישי ציבור בהתנהלות הביזיונית של הממשלה שלנו בנושאי ביטחון - זה מה שאמור להטריד אותנו הרבה יותר מ5 אנשים שהתיישבו למישהו בחדר מדרגות (והיא/הם יכלו להתכונן מבעוד מועד ולהוציא את הילדים מהבית ערב קודם לקרובי משפחה - מספיק עם ההתקרבנות הזאת).

פורסם
לפני 6 דקות, ליפיגו כתב:

אני אומר: Zין זה בומרנג.

זין זה בומרנג, אתה לא תאמין עד שזה יגיע אלייך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

מה אתה מקשקש? כאשר ימין מתפרע ומפריע לשוטרים לבצע את עבודה זו פגיעה בשלטון החוק, כאשר השמאל עושה זאת הוא נלחם על הדמוקרטיה שלך.

מתי לשלוח להם וולט במתנה לבית על המלחמה חסרת הפשרות הזאת?
תודיעו לי כשנגמרת ההפגנה, אעשה לכם משלוח מתוזמן.

לפני 2 דקות, dorgo כתב:

האשמה חסרת אחריות של אישי ציבור בהתנהלות הביזיונית של הממשלה שלנו בנושאי ביטחון - זה מה שאמור להטריד אותנו הרבה יותר מ5 אנשים שהתיישבו למישהו בחדר מדרגות (והיא/הם יכלו להתכונן מבעוד מועד ולהוציא את הילדים מהבית ערב קודם לקרובי משפחה - מספיק עם ההתקרבנות הזאת).

בוא נתארגן מבעוד מועד לחסימה בהפתעה.

הגיוני.

פורסם
לפני 5 דקות, ליפיגו כתב:

הפריבילגים

19789999.jpg

כמו כן, מודה לך בשם כל יפי הנפש על זה שצינזרת את עצמך וכתבת zין כל הרבה פעמים. 

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, dorgo כתב:

(והיא/הם יכלו להתכונן מבעוד מועד ולהוציא את הילדים מהבית ערב קודם לקרובי משפחה - מספיק עם ההתקרבנות הזאת).

נכון, ועל הדרך גם להזמין קפה ומאפה למפגינים ולסדר להם מקום לשבת, הרי מסכנים הם עומדים שם מ6 בבוקר.

אתה באמת חושב שזה לגיטימי למנוע מבן אדם לצאת מהבית? מקווה בשבילך שבחיים לא תיתקע בכהיש 6 שעות בגלל איזו הפגנה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, ליפיגו כתב:

אדוני הארץ בקריז של גמילה מלהחזיק בכל הכח בצורה בלתי מבוקרת ומבלי לעמוד לבחירה או אפילו לתת את הדין. 

לצערי, כזכר השייך לגזע האנושי מבחינה ביולוגית אני מוגבל ל Zין אחד. 

על כן אני יכול לשים על כל אחד מהפריבילגים האלה Zין אחד לפריבילג אחד בכל נקודת זמן,

אבל מאחר הבסיס לדמוקרטיה הוא שיוויון ולכן כל אחד ואחד מהם רשאי לראות עצמו כאילו הודעתי לו אישית שאני שם עליו Zין. 

על כל פעם שראיתי חברים מדרום ת"א חוטפין מכות רצח משופטים כי ירדו לכביש או כי סתם עמדו וצילמו.

על כל פעם ששיסו בנו סוסים ומכתזיות, כשאנו נלחמים על הבית האופן הכי מילולי שאפשר.

על כל פעם שבג"צ שם Zין אחד גדול ומצוץ על הזכות שלנו לחיים במינימום של בטחון, ופסל חוק אחרי חוק של הכנסת,

וייסר אותנו כשסיכל כל יוזמה של הרשויות לנסות ולעזור לנו, זארת כשיפי הנפש הפריבילגים משתינים עלינו בקשת.

על כל אלה אני אומר: Zין זה בומרנג. נגמרה החגיגה. גזע האדונים ילמד להתחלק בכוח. שום פשרה, שום ויתור.

Image

אתה מדבר כאילו ה״ימין״ לא היה בשלטון ב10 השנים האחרונות והמדינה נשלטה ע״י ״פריבילגים״ (מה?!).

מוזר שאתה מרגיש שלא היה לו אכפת ממך. חשבת להתלונן?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 11 דקות, ליפיגו כתב:

אדוני הארץ...

..כזכר השייך לגזע... 

..מהפריבילגים האלה Zין...

...אישית שאני שם עליו Zין. 

..ששיסו בנו סוסים ומכתזיות..

..שם Zין אחד גדול ומצוץ...

..זארת כשיפי הנפש הפריבילגים משתינים עלינו בקשת...

Zין זה בומרנג..

..גזע האדונים ילמד להתחלק בכוח. שום פשרה, שום ויתור...

הנה, ניקיתי לך. ואז הלכתי להקיא קצת בפה.

Painting | What The Fuck Am I Reading? | Know Your Meme

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

נכון, ועל הדרך גם להזמין קפה ומאפה למפגינים ולסדר להם מקום לשבת, הרי מסכנים הם עומדים שם מ6 בבוקר.

קודם כל כן.. כולנו בני אדם ואף אחד לא היה מוריד לה את האף (והייתה אישה של איזה פוליטיקאי שעשתה את זה).

אדם ״נורמאלי״ שיודע שיש לילד שלו בעיה כזאת או אחרת היה חושב מראש ומגונן עליו בכל מחיר.

ושוב.. כשאדם הולך להיות פוליטיקאי.. זה חלק מהמקצוע.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, dorgo כתב:

מהמקצוע.

פרגנת. בישראל יש מעט מאוד פוליטיקאים שמתייחסים לעיסוק כאל מקצוע.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בינתיים, למקרה שפספסתם, וועדת הכספים שמעה היום דעות של כמה כלכלנים מלומדים, על כך שההפיכה מסוכנת לכלכלה.

בסוף הישיבה היו״ר גפני הכריז שהתקבלה החלטה: ה״רפורמה״ לא תזיק לכלכלה.

די הגיוני ממי שהחליט שמשקאות ממותקים לא גורמים לסכרת וחד״פ לא גורם לזיהום הסביבה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, dorgo כתב:

קודם כל כן.. כולנו בני אדם ואף אחד לא היה מוריד לה את האף (והייתה אישה של איזה פוליטיקאי שעשתה את זה).

אדם ״נורמאלי״ שיודע שיש לילד שלו בעיה כזאת או אחרת היה חושב מראש ומגונן עליו בכל מחיר.

ושוב.. כשאדם הולך להיות פוליטיקאי.. זה חלק מהמקצוע.

נו באמת, זה חלק מהמקצוע? איפה זה כתוב שמותר לעשות דברים כאלה? אולי מותר גם לגנוב להם את הסמל מהרכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

פרגנת. בישראל יש מעט מאוד פוליטיקאים שמתייחסים לעיסוק כאל מקצוע.

אין תפקיד כזה, פוליטקאי. הם מזמן לא עובדים עבור הציבור. מה שמניע אותם זה אגואיזם  ושלושת ה "כ".

זה די מובהק בימין, אבל קיים גם בשמאל.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...