Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@oryo מברוק על השיתוף של עומר מואב

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, edward כתב:

כשבני גנץ החליט לשים ליד הפרצוף שלו את הפרצוף של דרעי בממשלה הדמיונית שהוא יהיה ברשותה, או כשלפיד הכריז בראיון שהוא לא פוסל שדרעי יהיה שר בממשלתו, זה כנראה כי הם מבינים שזו פוליטיקה ולא מבחן טוהר יושר. ואולי גם הם אנשים לא סבירים בעליל שדעתם נשתבשה עליהם.

לפני 3 שעות, GREEN. כתב:

הם חשבו שהשמאל יעלה ואז הוא יישב איתם, ובמצב כזה בית המשפט לא יפסול אותו.

לא יודע בני כמה אתם, אבל ההיסטוריה קצת שונה מהקונספירציות שמאכילים אותכם בכפית.

הלכת דרעי-פנחסי, שבה חייב ביהמ״ש העליון לפטר שר או סגן שר שיש נגדו הליך פלילי, נפסקה ב1993, בזמן שראש הממשלה היה יצחק רבין.

הפסיקה הזו הביאה בהמשך לפרישת ש״ס מהממשלה של רבין.

https://he.wikipedia.org/wiki/הלכת_דרעי-פנחסי

תמשיכו לאכול את הלוקשים שמוכרים לכם והמדינה הזו תמשיך להדרדר וישיבות הממשלה יראו כמו מפגש תמיכה של אסירים משוחררים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, GREEN. כתב:

הם חשבו שהשמאל יעלה ואז הוא יישב איתם, ובמצב כזה בית המשפט לא יפסול אותו.

לא הבנתי, אם הוא היה מקבל קלון במשפט שלו, ש״ס היו מקבלים פלוס מינוס אותו מספר מנדטים עם מישהו אחר בראש הרשימה וגנץ/לפיד היו יכולים לשבת עם ש״ס בממשלה בדיוק באותו אופן.

מה נותן להם לשבת ספציפית עם דרעי?

אם כבר, האלקטורט שלהם היה כועס עליהם אם הם היו יושבים איתו. אולי חלק מהבוחרים היה מקבל את זה כרע במיעוטו, אבל חלק בטוח לא.

פורסם

ראיתי עכשיו ששרת התעמולה החביבה מהליכוד דורשת לסגור לחלוטין את תאגיד השידור ולא להפריט, כי "ברגע שמפריטים השמאל מחלחל". 

ואחכ אנשים מופתעים למה חלקנו חושבים שביטול בחירות או הפיכתן לריקות מתוכן זה לא כזה לא מציאותי פה

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, Mech Morphix כתב:

סהכ אף אן אדם הגיוני לא צריך לרצות את דרעי בכנסת, הם ״עובדים״ שלנו ואף אחד כאן לא יעסיק עובד שגנב אותו פעמיים

בתור מעסיק מה היית מעדיף עובד קומבינטור שמביא לך הכנסות גדולות ועושה גם לביתו על הדרך.

או עובד ישר כמו סרגל שמביא תוצאות בינוניות ?

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

בתור מעסיק מה היית מעדיף עובד קומבינטור שמביא לך הכנסות גדולות ועושה גם לביתו על הדרך.

בתור מעסיק, העובד הזה בוודאות עושה קומבינה גם עליך.

אגב, האם אתה בעצם טוען שאין אף אדם אחר במדינת ישראל שמתאים יותר לתפקיד שר הפנים מאשר אריה דרעי?

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

קומבינטור

הרשעה בהעלמת מס זה לא קומבינה. קומבינה זה איפשהו בתחום האפור של החוק ו/או מוסר. 

חשוב להדגיש, דרעי הוא לא קומבינטור. דרעי הוא עבריין מורשע (יותר מפעם אחת) שגם ישב בכלא. הוא מאוד מאוד מאוד רחוק מהאדם הממוצע, ורחוק שנות אור מהאדם הישר כמו סרגל.

אה כן, דרעי גם לא מביא תוצאות טובות, אולי לעצמו. בטח שלא למגזר שבוחר בו.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 25 דקות, yd b-4 כתב:

עובד ישר כמו סרגל.

אנשי המכירות שלי יודעים שאין דבר כזה לא לדאוג לטובת הלקוח גם במחיר של לאבד עסקה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

זה כמו לשאול מה היית מעדיף, חשמלאי בלי הסמכה שיעשה לך את כל החשמל בבית בקומבינות מסוכנות אבל בשחור במחיר 40% ממחיר השוק או סתם חננא שיעבוד בצורה יסודית לפי כל התקנים אבל לא יסכים לתת הנחה או לעבוד בלי קבלה?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

פשוט עצוב מה שאתה כותב.

בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה ובגלל זה היא נהיית פח.

וזה עוד ממגזר שמתיימר להחזיק באיזו עליונות מוסרית.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

איך אתה מתייחס לרב עובדיה יוסף? במילים שלו "דרעי גנב ורשע", "שפטו אותו בבית משפט. למה לקחת מישהו גנב? למה לקחת מישהו מקבל שוחד?".

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה כמו לשאול מה היית מעדיף, חשמלאי בלי הסמכה שיעשה לך את כל החשמל בבית בקומבינות מסוכנות אבל בשחור במחיר 40% ממחיר השוק או סתם חננא שיעבוד בצורה יסודית לפי כל התקנים אבל לא יסכים לתת הנחה או לעבוד בלי קבלה?

הדוגמא ממש לא מוצלחת. 

בדוגמא שלך איכות העובדה פגומה/זולה בתמורה למחיר זול.

לפחות בעיני המצביעים של דרעי וגם בעיניי. הבנאדם עושה עבודה פרלמנטרית לעילא ולעילא עובדה שכיום כל הציבור החרדי הספרדי מחובר אחריו בצורה מוחלטת. 

אז כן יש מחיר וכנראה גם לעצמו הוא דואג על הדרך. חבל שזה כך אבל בהעדר אלטרנטיבה שווה ליכולות אני בולע את הגלולה בשקט. 

נחזור לדוגמא שלך החשמלאי הראשון יעשה עבודה מעולה לפי התקן במחיר זול. אבל אתה יודע שהוא עושה גם סיבוב על גבך עם הספקים לדוגמא ולוקח עמלות לכיסו. לעומת השני שלא, אבל יקר יותר בצורה משמעותית.

במי היית בוחר?

לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

אה כן, דרעי גם לא מביא תוצאות טובות, אולי לעצמו. בטח שלא למגזר שבוחר בו.

לא נראה לי שאתה מציבור המצביעים שלו, אז לא ממש ברור לי איך אתה מחליט מה התוצאות ולמי הן טובות. אני חושב שדרעי מביא והביא הישגים אדירים לציבור שהוא מייצג. 

לא נראה לי שיש ספרדי חרדי שיחלוק על הקביעה הזו.

לפני 14 דקות, mikyl כתב:

איך אתה מתייחס לרב עובדיה יוסף? במילים שלו "דרעי גנב ורשע", "שפטו אותו בבית משפט. למה לקחת מישהו גנב? למה לקחת מישהו מקבל שוחד?".

לפני 57 דקות, פינדר כתב:

פשוט עצוב מה שאתה כותב.

בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה ובגלל זה היא נהיית פח.

וזה עוד ממגזר שמתיימר להחזיק באיזו עליונות מוסרית.

לא נראה לי שיש מישהו שחושב שהוא שה תמים. אבל זו לא הנקודה פוליטיקאי מוצלח זקוק לתכונות מסוימות בכדי להצליח. טוהר כפיים בלבד לא ממש עוזר בתחום הזה. 

לגבי הביצוע הוא הוכיח יכולות על למען הציבור שבחר בו ואני אחד מהם. כמובן שהייתי מעדיף אחד נקי במקום אבל כרגע אין משהו שמשתווה לו. 

ולדעתי הקטנה אני מנחש שזו הסיבה שהגר"ע זצ"ל החזיר אותו מהגלות שהיה בה 13 שנה. 

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

לא נראה לי שיש מישהו שחושב שהוא שה תמים. אבל זו לא הנקודה פוליטיקאי מוצלח זקוק לתכונות מסוימות בכדי להצליח. טוהר כפיים בלבד לא ממש עוזר בתחום הזה. 

לגבי הביצוע הוא הוכיח יכולות על למען הציבור שבחר בו ואני אחד מהם. כמובן שהייתי מעדיף אחד נקי במקום אבל כרגע אין משהו שמשתווה לו. 

ולדעתי הקטנה אני מנחש שזו הסיבה שהגר"ע זצ"ל החזיר אותו מהגלות שהיה בה 13 שנה. 

והתעלמת מעיניין המוסר.

אז בעצם כול פוליטיקאי שיגנוב לכיס אבל יחלק לחרדים קצת הוא בסדר?

ד"ש:

image.jpeg.435f79a3c96c942058402b033d88a71d.jpeg

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לא התעלמתי מבעיית המוסר. וזו אכן בעייה אבל יש עניין של מצוי ורצוי. 

לתחושתי למשל במפלגות המשאל טוהר כפים הוא ערך עליון. זה מסביר במידה מסוימת את הדעיכה שלהם כמלגות שלטון. 

בסוד שאף אחד לא ישמע נגלה לכם שפוליטיקאי זה שם נרדף לשקרן/ערמומי/ושות' מי שמוצלח בזה, בסבירות גבוהה משתמש בתכונות האלו גם לעצמו. רוצים דוגמאות אין לי כח לרכז :) 

מה שבטוח שכל אותם כוכבים ערכיים שמוצנחים כבובות ראווה בכל בחירות בדרך כלל מתאדים מאוד מהר מהמערכת. או שבאורח פלא הם רוכשים את הכישורים הנכונים. בלי זה אין אפשרות לשרוד שם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אתה רוצה שחבורת עבריינים ערמומיים שכל מה שמעניין אותם זה להרוויח על חשבונך ולהשאיר אותך חלש וצייתן יהיו השליטים שלך, אז אתה בכיוון הנכון. 

נקבל ככה מדינה שעובדת כמו מאפיה.

אני לא מבין למה אתה חושב שזה בסדר לשים עבריין מורשע בכנסת אבל לא לתת לפדופיל עבודה בגן ילדים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...