Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

שאלוהים יאהב אותי כמו שאתה אוהב לחפש צביעות

אין כאן צביעות, זה חוסר הבנה של דעות ממש ממש בסיסיות, אשכרה לא להבין מה זה שמאל מעבר לדמות קרטון שמכר לך פוליטיקאי בשקל 🤷‍♂️

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

בטח אני ממחזר, אבל שאלוהים יאהב אותי כמו שאתה אוהב לחפש צביעות ולא מסוגל לחשוב על העולם הפוליטי בחוץ בלי זה. 

העולם הפוליטי מורכב ממניאקים. כולם, חברי כנסת, יועצים, אף אחד שם לא זהב טהור.

בגלל זה אני טוען שזה שלפיד וגנץ נעלבו מביבי זה בדיחה.

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

אידיאלים מוסריים הם לא אמת אבסולוטית שחור ולבן אלא קו מנחה אצל 99.9% מבני האדם בעולם. החריגים הם בדרך כלל פנטים מאוד קיצוניים. זו הסיבה שבגללה אני אישית פגשתי בחיי שמאלני פצפיסט אחד בערך, וכל השמאלנים האחרים שהכרתי שירתו בצבא במגוון תפקידים, כולל לא מעט לוחמים. 

אידיאליים מוסריים מתקיימים כשנוח לאנשים.

כשלא נוח הם נזרקים מהחלון. זה לא מפריע להם להטיף לכל העולם ואחותו.

לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

נסה להתרכז בזה שממשלת החלומות שלך כוללת הצעות לנורמליזציה של גזענות והומופוביה בהסכמים הקואליציונים. בעצם אני יודע מה תהיה התוצאה - "זה לא בסדר. אבל השמאלנים!11111 הם צבועים!11111. אז בעצם זה כן בסדר". 

ממשלת החלומות שלי עדיין לא קמה. היא גם לא תקום בסבב הנוכחי.

לפני 10 דקות, oryo כתב:

אין כאן צביעות, זה חוסר הבנה של דעות ממש ממש בסיסיות, אשכרה לא להבין מה זה שמאל מעבר לדמות קרטון שמכר לך פוליטיקאי בשקל 🤷‍♂️

יודע מספיק טוב מה זה שמאל, תודה לך על הדאגה.

יש אנשי שמאל שיש לי איתם מחלוקת (בין אם זה כלכלית, מדינית, חברתית או לא משנה מה) ויש אנשי שמאל שיש חשק לזרוק מעבר לגבול. עם כאלה אין לי עניין לדבר יותר מדי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל זה אני טוען שזה שלפיד וגנץ נעלבו מביבי זה בדיחה.

לא קשור לנעלבו אלא ללא מאמינים לו.

זה עולם עסקי לכל דבר. אתה לא תיתן אשראי למי שלא שילם לאף אחד בעקביות בכל הפעמים הקודמות שקיבל אשראי ממישהו.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

ממשלת החלומות שלי עדיין לא קמה. היא גם לא תקום בסבב הנוכחי.

ומה היא ממשלת החלומות שלך?

אשמח אם תאייש פרסונלית את התפקידים העיקריים.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

ויש אנשי שמאל שיש חשק לזרוק מעבר לגבול. עם כאלה אין לי עניין לדבר יותר מדי.

ואנשי ימין כאלה אין?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

ויש אנשי שמאל שיש חשק לזרוק מעבר לגבול. עם כאלה אין לי עניין לדבר יותר מדי

Likewise

אבל גם לא חסר אנשי ימין כאלה.

למעשה זה מה שהייתי רוצה לעשות לשלל הקיצוניים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

כתבת את המובן מאליו..

אני נגד גניבה. אבל אם לא יהיה לי כסף להאכיל את הילדים, יש מצב שאתגמש.

מה אתה מציע?

לוותר לגמרי על אידאלים מוסריים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

זה עולם עסקי לכל דבר. אתה לא תיתן אשראי למי שלא שילם לאף אחד בעקביות בכל הפעמים הקודמות שקיבל אשראי ממישהו.

אבל זה לא יאיר שייתן אשראי לביבי, זה אתה נתת אשראי ליאיר.

שיתפקד כמו שצריך ואולי גם אני אתן לו פעם הבאה.

לפני 41 דקות, Night Driver כתב:

ומה היא ממשלת החלומות שלך?

אשמח אם תאייש פרסונלית את התפקידים העיקריים.

במצב הנוכחי?

ליברמן שר אוצר, בן גביר בטחון פנים, דיכטר שר בטחון. כל האחרים לא מעניין אותי, מבחינתי שבוב הבנאי יהיה שר חוץ ודורה ראש ממשלה.

לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

ואנשי ימין כאלה אין?

לפני 24 דקות, vadim6385 כתב:

למעשה זה מה שהייתי רוצה לעשות לשלל הקיצוניים.

יש. קחו את אבי מעוז תצבעו בכחול וזרקו לים.

לא מפריע לי.

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

אני נגד גניבה. אבל אם לא יהיה לי כסף להאכיל את הילדים, יש מצב שאתגמש.

אני גם נגד גניבה, אבל אם אמא שלא יכולה להאכיל את הילדים תגנוב מטרנה לידי בסופר אני אקנה לה עוד 4 שיהיה לה בבית.

מצד שני אם גנב ייכנס אלי לבית לגנוב את הסוני אזרוק אותו מהחלון.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

מה אתה מציע?

לוותר לגמרי על אידאלים מוסריים?

אל תוותר לגמרי אבל אל תנסה לחנך אותי.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אל תוותר לגמרי אבל אל תנסה לחנך אותי.

הבסיס לחברה מתפקדת הוא הסכמה על אידאלים מוסריים.

יש כאלו שהם בקונצנזוס (בינתיים לפחות) ויש כאלו שלא.

כולנו מנסים לחנך אחד את השני במידה זו או אחרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

הבסיס לחברה מתפקדת הוא הסכמה על אידאלים מוסריים.

יש כאלו שהם בקונצנזוס (בינתיים לפחות) ויש כאלו שלא.

כולנו מנסים לחנך אחד את השני במידה זו או אחרת.

לא זה לא.

אם החרדים רוצים להאמין שהומואים זה רע זאת זכותם. 

הבסיס לחברה מתפקדת זה שהם יחיו באמונה שהומואים זה רע אבל שלא ינסו לפגוע במי שחושב שהומואים זה טוב.

כמו זה שאם מישהו חושב שהדלקת נרות במסעדה עם חב"ד זה תהליך של כפייה דתית (מעניין אם היה חושב ככה אם היה עץ אשוח במקום), זכותו לחשוב ככה אבל לא זכותו לצאת בלי לשלם.

אידיאל מוסרי זה עניין של כל אדם לעצמו ומה הוא מגדיר כ"טוב" או "רע", בניגוד לנורמה חברתית שאומרת איך אתה צריך להתנהל מול אנשים אחרים.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

צבועים!11111. אז בעצם זה כן בסדר". 

דווקא יובל (לפחות לאחרונה) די עקבי. הוא לא חושב שזה בסדר. הוא חושב (להבנתי) שכל האופציות קקה.

לפני כשעה, oryo כתב:

לדמות קרטון שמכר לך פוליטיקאי בשקל 🤷‍♂️

אני חושב שהטענה הזו נכונה לרוב מוחלט של הפוליטיקאים בישראל. אני מניח שברוב המדינות גם.

אין יותר רשימות, "עשירייה פותחת", זה כבר לא מעניין מי במקום 8 ברשימה שרצה לראשות הממשלה. רק הפרסונה מקדימה חשובה, מקסימום יש איזה 3 כאלה אבל על הקרטון ידפיסו פרצוף אחד, בתקווה שימכור.

---

מצחיק אותי האנטי חרדי של לפיד כשבבחירות הוא וביבס התחרו מי ייתן להם שק כסף גדול יותר. לפחות ליברמן עקבי בנושא הזה. מצד שני לא אשכח איך הוא צולם סוגר דילים עם החרדים בבחירות לעיריית ירושלים כשבחוץ הוא שידר אנטי חזק כלפיהם.

בית הקלפים קטן על הפוליטיקה פה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

דווקא יובל (לפחות לאחרונה) די עקבי. הוא לא חושב שזה בסדר. הוא חושב (להבנתי) שכל האופציות קקה.

זה 👆

לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

מצחיק אותי האנטי חרדי של לפיד כשבבחירות הוא וביבס התחרו מי ייתן להם שק כסף גדול יותר. לפחות ליברמן עקבי בנושא הזה. מצד שני לא אשכח איך הוא צולם סוגר דילים עם החרדים בבחירות לעיריית ירושלים כשבחוץ הוא שידר אנטי חזק כלפיהם.

בית הקלפים קטן על הפוליטיקה פה..

ליברמן סגר דילים עם משה ליאון ומסר את ירושלים לחרדים (ביחד עם ברקת דרך אגב) נגד מועמד התעוררות עופר ברקוביץ (ה"שמאלני חילוני"). 

כולם חרטטנים.

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אם זה היה נכון לא היית מתגייס לצבא או עושה מילואים. יש מספיק דוגמאות לאנשים שהיו מוכנים להקריב את עצמם לטובת האידיאלים מכל הסוגים והגוונים. וזה לא קשור לשמאל או לימין בכלל. שוב, אתה מתווכח עם איזה סטראוטיפ שדי לא קיים במציאות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

הבסיס לחברה מתפקדת זה שהם יחיו באמונה שהומואים זה רע אבל שלא ינסו לפגוע במי שחושב שהומואים זה טוב.

כמו זה שאם מישהו חושב שהדלקת נרות במסעדה עם חב"ד זה תהליך של כפייה דתית (מעניין אם היה חושב ככה אם היה עץ אשוח במקום), זכותו לחשוב ככה אבל לא זכותו לצאת בלי לשלם.

למה שלא ינסו לפגוע?

למה לא זכותו לצאת בלי לשלם?

בגלל אידאלים מוסריים שאנחנו מסכימים עליהם לעת עתה.

יש חברות שבהן זה בסדר לפגוע במי שחושב שהומואים זה טוב.

ויש (או היו) חברות שבהן היו אנשים שיכולים לא לשלם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

השמועות אומרות שגם אצלנו יש אדם שיכול לצאת ממסעדות בלי לשלם, אבל זה רק בגלל שאין לו ארנק ואין לו כרטיס אשראי.

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

ליברמן סגר דילים עם משה ליאון ומסר את ירושלים לחרדים (ביחד עם ברקת דרך אגב) נגד מועמד התעוררות עופר ברקוביץ (ה"שמאלני חילוני"). 

כולם חרטטנים.

זה גם מה שלי לא ברור.

הרבה זמן ליברמן היה BFF של החרדים, עד שפתאום התהפך.

מניח שזה איכשהו קשור למחלוקת בינו לבין ביבי. או שהוא הבין שקהל הבוחרים המסורתי שלו לא בדיוק מת על המגזר החרדי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

השמועות אומרות שגם אצלנו יש אדם שיכול לצאת ממסעדות בלי לשלם, אבל זה רק בגלל שאין לו ארנק ואין לו כרטיס אשראי.

יש לו מזומן, פשוט הוא צריך לוודא שהעוזר מכניס לו את השטר לכיס בזמן:

מי הכניס יד לכיס של נתניהו? (ynet.co.il)

• תוכן חדש...