Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הגיוני לתמוך באף אחד מהם, שניהם טמבלים.

אבל קל להבין למה הmob תומך באליאסי ושכמותו ולא בדעות כמו של הדרור הזה. תוסיף על זה שהוא היה דמות ציבורית עוד לפני עם הראפ הפטריוטי ה"נהדר" שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שמע אתה משהו אור.. דיברתי על שוברים שתיקה ובסוף הסכמת עם מה שאמרתי. אז אני לא מבין למה היית צריך את כל ההקדמה הזאת. ולגבי הצל.. אין לך ציטוטים שלו בשלוף כי אם היו ציטוטים התקשורת הייתה כבר מרסקת את הבחור ולכן ההקבלה שלך בינו לבין המטרולל השמאלני הייתה לא נכונה ואוטומטית.. כשמציגים מטורלל מהשמאל אתם ישר זורקים את הצל באוויר.. אבל כשמבקשים להשוות בינהם פתאום הדבר הכי גרוע שהצל עשה זה לעוות תמונה של מישהי עושה סמים ולכאורה לשלוח כמה "אריות" להרביץ לכמה "שוחרי שלום".

נהג איתי יש משהו בדבריך לגבי האינטרסים של הממשלה. ואני ממש אבל ממש לא בעד הממשלה הזאת אבל במלחמת הבובות הזאת אני עדיין מבקש להישאר נאמן לעם שלי. תראה מי שבוחר בביבי הוא לא חכם גדול אבל אני לא חושב שביבי מקבל כרגע קרדיט כמר בטחון אצל האלקטורט שלו. לא יודע מה הוא מרוויח מהפיגועים האלה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הצל הרבה יותר גרוע מהמפגר ההוא מהשמאל. לצל יש המון תומכים שכבר הרביצו למפגינים, הציקו לאנשים ועוד ועוד. גם ארגונים קיצוניים יותר מהאמירות שלו תומכים בו, כמו להב"ה למשל.

לדרור הזה יש כמה לייקים בפייסבוק וזהו. זה ההבדל בניהם.

אני משער שברגע האמת רוב התומכים של אליאסי לא יעשו כלום, אבל תמיד יש את קומץ הטיפשים שהולכים עד הסוף.

אתה מבקש להישאר נאמן לעם שלך, אז תהיה נאמן לעם ולא למסיתים. ברגע שאנשים מאותו העם מתחילים לפגוע אחד בשני בגלל דעות שונות בסך הכל, זה לא נובע מנאמנות אלא מטימטום והסתה (לא טוען שאתה כזה כמובן, כותב בכלליות). ככה מפלגים את העם ושולטים בו ע"י הפחדות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

די עכשיו אתה סתם מצטט את השיר האגדי שלו ושל סאבלימינל "הפרד ומשול"

לא יודע מי אתה חושב שמשפיע עליי.. אני עוקב אחרי יותם זמרי. גם הוא מסית קיצוני? וחנוך דאום? תבין העם הזה שאתה כל כך רוצה שיהיה מלוכד בחיים לא יהיה כזה.. עם ישראל תמיד יימצא סיבה להסתכסך בינו לבין עצמו וזה בלי קשר למנהיגות.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיים לא שמעתי ראפ ישראלי, ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר.

אם כולם יאמינו שאין לנו תקווה ותמיד נסתכסך אחד עם השני, הערבים בטוח ינצחו בשלב מסויים.

פורסם
שמע אתה משהו אור..

תודה, זה גם מה שאשתי אומרת! (;

ההקדמה שלי היתה נחוצה, למרות שכנראה דילגת עליה, כי הרציונל הזה שלך של "מי שחושב אחרת ממני לא שפוי" הוא רציונל... עקום.

ולגבי הצל.. ההקבלה שלך בינו לבין המטרולל השמאלני הייתה לא נכונה ואוטומטית.. כשמבקשים להשוות בינהם פתאום הדבר הכי גרוע שהצל עשה זה לעוות תמונה של מישהי עושה סמים ולכאורה לשלוח כמה "אריות" להרביץ לכמה "שוחרי שלום".

תקלוט, אתה חושב שלפלוט איזו שטות מעצבנת בפייסבוק זה יותר חמור מלארגן אנשים שילכו לדפוק מכות לאנשים אחרים שהם לא מסכימים איתם.

מדהים.

ובוא לא ניתמם, לא לכאורה ולא בטיח, כמו ששוברים שתיקה לא "לכאורה" משקרים בסיורים בשטחים אלא עושים זאת, פרופר. לא צריך להצדיק אוטומטית אנשים מ"הצד שלך" רק כי הם מ"הצד שלך", אפשר גם להפעיל קצת את הראש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

E-A, במקום סתם לכתוב על "נאמנות לעם" ועוד מלא מושגים אחרים שאתה כותב, שאל את עצמך מה עומד מאחוריהם בכלל.

בוא נלך שלב אחד אחורה: אתה חלק מהעם? מי אמר שאתה מעניין את מי שאתה מגונן עליו?

במקום להתווכח על סבלימניל, הצל או כל דמות קיקיונית אחרת, עשה לעצמך טובה. קח 5 דקות וקרא את הדוח שקישרתי אליו בעמוד הקודם. הוא נכתב על ידי מרכז מקרקעי ישראל - משרד ממשלתי שאין לו אורינטציה פוליטית.

אחר כך אולי תוכל לחפש על הבגצ שמזכירים שם על הזכות של ישראל בכלל לחצוב בגדה.

ואולי אפילו תלמד משהו מעניין על המצב כאן, מעבר לפיזור סיסמאות.

זה גם מתקשר נורא טוב למה שכתבתי בדם קר בסופש האחרון: יו"ש היא לא חלק ממדינת ישראל וזו גם סיבה למה לא תהייה אף פעם.

וחנוך דאום

יותם זמרי וחנוך דאום לא מסיתים. הם פשוט אלופים בלייצר סימטריה בין אנשים נאורים מהציונות הדתית, לבין שאר העולם.

אבל היי, לפחות חנוך דאום הודה בפה מלא שההתנחלויות חסרות ערך בטחוני - הגינות שאתה לא רואה אצל הרבה אנשי ימין מהסוג שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
גדיק, בהחלט יכול להיות שג'ון בראון מחרטט. כן, גם בשמאל חוטאים בזה, ולכן תמיד כדאי לקרוא באופן ביקורתי.

חפשתי על בני נעים ולא מצאתי. תוכל להפנות אותי איפה קראת שכל העיירה נמצאת בשטחי A?

זה כתוב בויקיפדיה באנגלית, אבל אני מניח שזה לא יספק אותך, אז אפשר לראות גם במפות של בצלם, לדוגמה.

אני לא יודע אם "כל" העיירה נמצאת בשטחי A (ככה זה נראה), אבל לפי המפה זה נראה שרובה המוחלט כן נמצא שם.

אגב, עוד דוגמה שסותרת את מה שהוא כתב היא העיירה יטא, העיירה ממנה יצאו 2 המחבלים שביצעו את הפיגוע בשרונה.

פורסם

הנה וידאו של מה שחלקנו מנסה לומר כבר כמה עמודים של ויכוח, לא קשור לשמאל/ימין אלא לתרבות הדיון הכללית.

(למען הסר ספק: הביקורת בוידאו אינה מכוונת לשרשור הזה ספציפית בו רוב התגובות הן לא קיצוניות בכלל בלי קשר ימין/שמאל, אלא לשיח הפוליטי הכללי בישראל)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיכם את זה יפה ב2 דקות.

פורסם

דברים ממש יפים הוא אומר, בגדול אני ממש מסכים איתו ששלמות החברה מבפנים היא העיקר. האמת היא שדיי הופתעתי. בהקשר הזה אני אציין את המשפחה של הנרצח האחרון מעתניאל שיצאו נגד קריאות גזעניות כלפי ערבים וציינו שהראשונים שעצרו לעזור היו משפחה פלסטנאית, לדעתי למרות שזו האמת זו גם גדולה להגיד דברים כאלו במיוחד בזמן קשה של ההלוויה.

מי יודע, אולי הקטבים לא כל כך רחוקים.

פורסם

ג’יימס אני מנסה להבין את מה שאתה אומר ולא בטוח שאני מצליח. אתה טוען שראש הממשלה או מי מטעמו, יוזם או/ו לא מונע פיגועים על מנת להסיט את תשומת הלב מהחקירה נגדו?

פורסם

באמת מעניין מה יעשו שומרי הסף שכמעט כולם מינויים של נתניהו.

מישהו שאני די סומך עליו הפנה לבלוגר שדיבר על זיופי קולות נרחבים בהיקף של כמה מנדטים.

נחכה ונראה.

עריכה: אם הסיפור שמתפרסם באתרים שונים הוא נכון, מה שקשה לי להאמין, זה מגמד כמעט כל פרשה קודמת. שוב, קשה לי מאד להאמין למה שאני שומע ואני מקווה שזה לא נכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...