Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכתב השולי גדעון לוי מקבל כסף יפה עבור ההצלפות במדינת ישראל.(אור לגויים)

פרס אולוף פאלמה 2016 שבדיה.

גדעון לוי זכה בפרס 75,000 ד' מארגון שבדי: "הוא שביב של תקווה"

7 בינואר 2016

ב-17 בינואר2016 הצדיק לוי את שרת החוץ השוודית מרגוט וולסטרם והאשים את ישראל בהוצאה להורג

ללא משפט של פלסטינים שביצעו פיגועים נגד ישראלים.‏

אם על כתיבה נגד הרג הרוצחים בנו בשעת מעשה הוא מקבל 75,000 דולר .. פרס.

אז עבור האשמת טייסי חיל האויר במבצע צוק איתן ברצח, כאשר הם פגעו במטרות ומפגעים בעזה

אשר שיגרו רקטות עלינו על ישראל , כנראה גדעון קבל גם מנה יפה מהצד..

במהלך מבצע צוק איתן מתח ביקורת חריפה על טייסי חיל האוויר הישראלי בכתבתו "הרעים לטיס". בכתבה זו כתב: "הם גיבורים על חלשים, הכי חלשים, חסרי הישע שאין להם לא חיל אוויר ולא הגנה אווירית, בקושי עפיפון", והוסיף "איך אתה ישן בלילה, הטייס? האם ראית את תמונות ההרג וההרס שזרעת — בטלוויזיה, ולא רק דרך הכוונת?".[2

ועוד מסיפוריי השקרים והדמים והפרסים, שקיבל גדעון לוי מרחבי העולם הנאור..

בדצמבר 2005 פרסם לוי את סיפור "נוהל חמור", ובו כתב ששוטרי מג"ב התעללו בפלסטיני למוות על ידי קשירתו לחמור.

העיתונאי אמנון דנקנר כתב שמדובר בסיפור שלא היה ולא נברא. על לוי נמתחה ביקורת שלא חזר בו ולא התנצל

על הפרסום המוטעה. דנקנר ציין עוד מקרה בו לוי חזר על פרסום טענה נגד צה"ל, למרות שאף היא הופרכה

פרסי הנאורות שקיבל.

*פרס לחירות התקשורת ולעתידה (פרס לייפציג לתקשורת) 2003 גרמניה,

*פרס אולוף פאלמה, 2016 - שבדיה,

בין אם גדעון לוי, אדם שולי עיתונאי כושל, ושקרן בעיניי מספר אנשים בישראל.

בשבדיה ובגרמניה הוא הצלחה גדולה - ואת מחיר התהילה של גדעון אנו (ישראל) משלמים.

עם השקרים וההקצנה על הגב שלנו, ובדם שלנו גדעון מקבל פרסים כסף ופרסום.

אייל.

גדעון לוי הוא אידיוט שנדפקה לו הקופסא לגמרי.

הוא מאמין לכל קשקוש שיוצא לפלסטיני שקרן מהפה, שהזה בלילה איך צה"ל ירה פגזים חלולים לתוך בית יתומים.

לפעמים אני המום מהשטויות שהוא כותב, ויותר מזה, איך הוא מאמין לשטויות שהוא כותב.

הוא לא מייצג אותי, כשמאלני.

הדעות שלו הן שמאלניות קיצוניות ואנטי ציוניות, והוא שמח להשחיר את פני המדינה, ובעיקר את צה"ל, בכל הזדמנות.

לא צריך להתייחס לבליל השטויות שלו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רומן, שים לב, אתה כותב

להעמיד את גדעון לוי ודומיו לדין זה לא מעשי. בחברה או עיתון נורמלי הוא היה מוקצה מחמת המיאוס. בפועל הוא מועלה על נס. זאת בדיוק הבעיה ואתם מתעלמים ממנה בניסיון להגדיר אותו ככתב שולי. הוא לא.

תגובה אחת לאחר

מה שחסר כאן בשביל שיהיו נורמות טובות יותר, לדעתי, זה העמדה לדין (משפטי/מקצועי) אנשים שמשקרים. עיתונאי שמשקר, הוכח בשקריו ולא טורח לתקן את דבריו - טוב היה אם רשיונו העיתונאי היה נשקלל או לכל הפחות אם היו מחרימים אותו.

קריאה סלקטיבית-much?

הוספתי צבעים הפעם בשביל שלא יתפספס משהו =]

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טוב היה - אבל זה הרי לא קורה, נכון?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון, אבל מה לעשות שאני עדיין לא העורך של 'הארץ', ולכן יכול רק לחטוף עצבים על כך שהם נותנים במה לבזיון הזה...

אתה לעומת זאת כן העורך בפועל של 'רומן בע"מ', אז כשאתה רושם שאנשים מתעלמים מבעיה שהם לא מתעלמים ממנה... נו, אל מי אני אמור לבוא בתלונות?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
גדעון לוי הוא אידיוט שנדפקה לו הקופסא לגמרי.

הוא מאמין לכל קשקוש שיוצא לפלסטיני שקרן מהפה, שהזה בלילה איך צה"ל ירה פגזים חלולים לתוך בית יתומים.

לפעמים אני המום מהשטויות שהוא כותב, ויותר מזה, איך הוא מאמין לשטויות שהוא כותב.

הוא לא מייצג אותי, כשמאלני.

הדעות שלו הן שמאלניות קיצוניות ואנטי ציוניות, והוא שמח להשחיר את פני המדינה, ובעיקר את צה"ל, בכל הזדמנות.

לא צריך להתייחס לבליל השטויות שלו.

ניר - אולי הוא לא מייצג אותך, או עוד כמה מגיבים בשרשור הזה, אבל אם הוא לא היה נתפס כמייצג נאמנה את הגישה השלטת בעיתון שנתפס, בתורו, כשופר השמאל בישראל, הוא היה מזמן מאבד את עבודתו. בפועל הוא רק מקבל יותר ויותר אינצ'ים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה לעומת זאת כן העורך בפועל של 'רומן בע"מ', אז כשאתה רושם שאנשים מתעלמים מבעיה שהם לא מתעלמים ממנה... נו, אל מי אני אמור לבוא בתלונות?

אני עו"ד, לא יכול להיות בע"מ :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Y'all got ta be careful about who you fuck with and who you don't fuck with :wink:

(כל הזכויות לטופאק)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ניר - אולי הוא לא מייצג אותך, או עוד כמה מגיבים בשרשור הזה, אבל אם הוא לא היה נתפס כמייצג נאמנה את הגישה השלטת בעיתון שנתפס, בתורו, כשופר השמאל בישראל, הוא היה מזמן מאבד את עבודתו. בפועל הוא רק מקבל יותר ויותר אינצ'ים.

אני לא בטוח שהגישה השולטת בעיתון היא של גדעון לוי ועמירה הס.

אני מנוי לעיתון הארץ תקופה מאוד ארוכה, ומדלג בשמחה על הטורים של שני "הכתבים" לעיל.

הטורים של שניהם מלאים בהלקאה עצמית, שהיא לא פחות ממביכה, וייצוג הפלסטינים כמו כבשה עיוורת.

פורסם

הביטחון שלך (מבלי לפגוע בכבודך - באמת לא עשית לי מעולם שום דבר רע) פחות רלוונטי לעניין. הרלוונטי זה התפיסה הציבורית וההתייחסות של הבמה. אם כולם היו מדלגים מעל הכתבות, העיתון (שהוא עסק כלכלי) היה מזמן מפסיק לעבוד אתם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הביטחון שלך (מבלי לפגוע בכבודך - באמת לא עשית לי מעולם שום דבר רע) פחות רלוונטי לעניין. הרלוונטי זה התפיסה הציבורית וההתייחסות של הבמה. אם כולם היו מדלגים מעל הכתבות, העיתון (שהוא עסק כלכלי) היה מזמן מפסיק לעבוד אתם.

כמו שזה נראה, עיתון הארץ לא נשען כלכלית על עמירה הס וגדעון לוי, והם לא אלו שבקדמת הבמה בעיתון.

שניהם הם הילדים המופרעים של הכיתה, שכל היום מחפשים בעיות וצומי, ורק עיתון הארץ הסכים לקבל אותם.

יש לא מעט כתבים טובים מאוד בעיתון.

העיתון כשלעצמו, הוא עיתון עם כתבות מאוד מעניינות שעדיף על ישראל היום, אך פה ושם יש פקשושים עם טורים מטופשים על הסכסוך הפלסטיני.

פורסם

אני גם לא קורא את גדעון לוי. ולרוב גם לא את אורי משגב.

את עמירה הס לעיתים, אבל בעיקר את טורי הדעה והפרשנויות מיתר הפרשנים שלהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שניהם הם הילדים המופרעים של הכיתה, שכל היום מחפשים בעיות וצומי, ורק עיתון הארץ הסכים לקבל אותם.

למה הסכים, אם הם כאלה מופרעים? הטיעון הזה מאד בעייתי. הרי אם הסכים, ועוד בידיעה שהם מופרעים, סימן שהם תואמים את האג'נדה. מה גם שככל שידוע שהם מופרעים, הרי אז הם תמיד יפרצו לקדמת הבמה והתודעה. סימן שזה מתאים לעיתון ומשרת את מטרותיו ותואם את עקרונותיו ועמדותיו.

שעדיף על ישראל היום

זה מקור לגאווה? המקומון שהיה לי בו טור ספורט בגיל 16 עדיף על ישראל היום.

אך פה ושם יש פקשושים עם טורים מטופשים על הסכסוך הפלסטיני

פה ושם, או בדרך קבע?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

בחזרה לפוליטיקה:

ראיתי אתמול את הפרק האחרון של גב האומה (התוכנית הישראלית היחידה אחריה אני עוקב באדיקות).

האייטם האחרון, של שליין על לפיד, היה גאוני.

בתור מי שהצביע ללפיד, פעמיים, התאכזבתי מאוד לראות את העדות הזו לצביעות דרגה א' שהוא הפגין שם (לעצלנים: בראיון לאתר חדרי חרדים הוא טען שאין בעיה שדרעי יהיה שר בממשלה איתו, לעומת נאום שלו לאחר חזרתו של הפושע לזירת הפשע במשרד הפנים בו הוא טוען שאין לקבל עבריינים עם קלון לכנסת).

מה אומר - מבאס.

יש עתיד השלימו בחודשים האחרונים את המעבר מ'המפלגה לה אני מעוניין להצביע' אל 'המפלגה שאני הכי פחות לא-מעוניין להצביע לה', ואולי כבר חצו את הקו ל'מפלגה שלא אצביע לה'. אם יש מחר בחירות אין לי מושג מה אני אמור לעשות, הדעות הכלכליות שלי הן ימין, הדעות המדיניות שלי הן שמאל, הדעות הבטחוניות שלי מיליטינטיות ואני שייך למגזר שאין לו מפלגה סקטוריאלית.

מאוד מבאס להצביע מתוך 'את מי אני הכי פחות שונא' ולא מתוך 'את מי אני הכי אוהב', הצבעה שמייצגת נאמנה את חוסר האופטימיות השורר כאן בנוגע לאופק של המדינה כמעט בכל המישורים, מבחינתי לפחות.

קיצר באסוש.

רומן - האם יש עיתון שאתה כן קורא? תן לנו שם, בוא נראה אם לו אין את ההזוי התורן שמקבל במה (ימני/שמאלני).

ואם כל העיתונים מכילים הזויים שכאלו, נו אז מה אתה רוצה מ'הארץ' באופן ספציפי...?

נראה שאלו הסטנדרטים הנמוכים בתעשיה, ולא בעיה נקודתית של עיתון סורר ספציפי כזה או אחר.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
התאכזבתי מאוד לראות את העדות הזו לצביעות דרגה א' שהוא הפגין שם

זה כי משום-מה יש לך ציפיות כלשהן מפוליטיקאים. אין לי מושג למה. זה, אגב, לא קשור כהוא זה לענייני שמאל-ימין ותקף לכל פוליטיקאי באשר הוא. כל מה שמעניין אותם זה שרידות פוליטית והעצמת כוח, קשרים והשפעה. היתר זה פשוט תופעות לוואי. לפעמים טובות, לפעמים לא. אבל תופעות לוואי.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...