Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור - זה רק חלק מהדעה. עיקרה הוא שטוקבקים הם לא מדגם מייצג. דוגמא טובה לזה, אגב, הייתה בשמאל שדי טבע בדעות זהות של הפידים האחד של השני והיה משוכנע שלקחו את הבחירות. זה לא בדיוק קרה.

SlowRide - מסכים. בן אדם שפוי לרוב יראה את אוסף הבהמות ויחליט שאין לו כוח להיכנס לחרא הזה ולחנך אנשים. אני אולי לא שפוי, אבל פרט לשתי בנותיי רחוק מעסקי החינוך ועל כן, למשל, לא אעשה את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רוני - קצת קשה לנהל דיון כשאתה טוען דבר והיפוכו כל פוסט שני.

אני לא.

יש גם את העניין שבני אדם נורמלים לא יטרחו לכתוב תגובות מתונות כדי לאזן את ההתלהמות של כל הגזענים המטומטמים בכל מיני פוסטים למיניהם. המפגר מאמין שפייסבוק זה מעוז חייו, לעומת בן אדם עם עוד עניינים בחיים שמסתכל על זה, נאנח ועובר לדף אחר.

צודק. אני מוסיף על זה שלבני אדם נורמלים יש גם אלמנט של בושה, בעוד לחלקים נרחבים מדי של העם אבדה הבושה והם כותבים באינטרנט כל פיסת חרא שנכנסת להם למוח. אבל למה אפשר לצפות כשאפילו להנהלת המדינה אבדה כבר מזמן הבושה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני כמה ימים גדעון לוי כתב שישראל מוציאה להורג ילדים ללא משפט. שחור על גבי לבן. באנגלית. אחרי זה מתפלאים שהארץ במשבר כלכלי..

איך הגענו מכתבה מטומטמת של כתב אידיוט למשבר כלכלי?

תנסו לראות אם יש שם מישהו שאתם יכולים לומר בביטחון שמייצג אתכם ואתם יכולים להזדהות עם כל האמירות והפעולות שלו.

אני ניסיתי, לא הצלחתי.

עלה ירוק זה תופס?

להיות טרול זה כיף :twisted:

אתה חייב לחפש בפייסבוק את העמוד של אמיר חצרוני, חרף דעותיו המופרכות והקיצוניות, מדובר בטרול שנון ומשובח שמצליח להוציא מקהל הבבונים שגודשים את הדף שלו את בידיוק מי שהוא אומר שהם.

מאחר ויש כמה וכמה דפים שיקריים, קבל קישור:

https://www.facebook.com/profile.php?id=434075&fref=ts

דוגמא ל"פנינים" של הפרופסור:

קשה לומר שתושבי עיר הפיתוח הנחשלת והכעורה יבנה, שנבנתה על חורבות העיירה הפלסתינאית היפהפיה יבנא שתושביה גורשו לרצועת עזה, היכן שביקרתי היום לצורך צילומי "פוקס והפרופסור", התייחסו אלי בכבוד. המלים "עוכר ישראל" נשמעו מכל פינה - אבל למה כבר אפשר לצפות ממי שהוריהם הגיעו מכפר טודרא שבלב הרי האטלס, והורי הוריהם ירדו מהעצים שליד הכפר? הסיכוי שיבינו שהיה צריך לומר "כן" לאינקוויזיציה שואף לאפס.

כמובן, הבעיה האקוטית איננה ההורים אלא הילדים: איזה דבר טוב יכול לצאת מילד שאביו שומר שמיטה ואמו שומרת כשרות?

אני לא יכול לומר שיש לי פיתרון. פניי היפות אך עגומות מביעות את הייאוש שאוחז בי.

אתם מבינים את רמת הטראש שלהתוכנית הזו הולכת להיות? על ציונות ויהדות עם אמיר חצרוני ואורית פוקס :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כתב אידיוט

כתב אידיוט? גדעון לוי הוא כתב בולט, שלא לומר כתב הדגל, של עיתון שממצב את עצמו כשופר השמאל. להמעיט בחשיבותו כל אימת שהוא (שוב) פולט שטויות זה מאד לטמון את הראש בחול.

אמיר חצרוני

אם הוא רק טרול, אז הוא מזמן עבר את גבול הטעם הטוב. אם הוא מאמין במה שהוא אומר/כותב, הוא פשוט חדל אישים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אשמח לדעת רומן, איך זכה גדעון לוי לתואר 'כתב הדגל' בעיתון הארץ.

לי זה נשמע שזה בגלל שהדעות שלו ממש ממש קיצוניות, ואתה לא בדיוק מעריץ את העיתון, אז זה מתיישב יופי יחד - אבל אולי אתה יודע משהו שאני לא יודע.

(הרי אם מחר יבוא מישהו ויאמר שברוך מרזל הוא הנציג המרכזי של הימין בארץ אני מניח שאתה תסתקרן לדעת כיצד הוא זכה בתואר)

בכל אופן הדעות שלו הרבה יותר קיצוניות ממה שנכתב בעיתון הזה בד"כ, הוא הכתב הכי קיצוני שאני זוכר משם.

הא כן, והוא אידיוט, לגמרי אידיוט. בנאדם די מחליא בסה"כ.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בין אם הוא מאמין בזה או לא, זה משעשע מאד לראות איך אנשים מתעצבנים מהשטויות שהוא משחרר לאוויר.

אם כבר יש אידיוטים כאלה, לפחות שנפיק מהם תועלת בבידור לשעות הפנאי.

*הכוונה לחצרוני, לא לגדעון לוי. באמת קומיקאי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך לעקוב קצת אחרי הפוסטים בשביל להבין שהוא שנון ומבריק ו...הזוי.

אסור לקחת אותו ברצינות ואז הואט מצחיק כמו לדוגמא...:

לכבוד השנה החדשה שירין ואני מכריזים על "סדנאות התבוללות".

אנחנו מרגישים שסיפור האהבה המרגש שלנו, שיוצא מהלב ונכנס לורידים, משאיר טעם של עוד. אנחנו יודעים שישנם הרבה יהודים שהיו רוצים ללכת בדרכי ולזכות בבחורה ערביה מליגת העל באיכות יצוא לאירופה, אבל לא יודעים איך לעשות את זה ונתקעים כל החיים עם יהודיות סוג ב' שאפילו במרכולים של אופקים היו יורדות מהמדף מטעמי ריקבון. לכן, אנחנו באים ללמד את היהודים שרוצים להתקדם לערביות: איך מתחילים? לאן ממשיכים? איך מחליפים נוזלים? וכן הלאה.

יינתנו הנחות מיוחדות למגב"ניקים שרוצים ללמוד איך לתקשר עם ערביות גם בצורה רומנטית ולמי שהיו בעבר תומכי ארגון להב"ה, אבל הבינו שמי שלא יוצא עם ערביה - לא גבר!!

רומן, פיספסת את הפואנטה, לא רלוונטי אם גדעון לוי אידיוט או אהבל או בוגד או סכין בגב האומה, רק איך לעזאזל כתבה שלו גורמת למשבר כלכלי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במה בדיוק מה שאתה כתבת שונה מהסגנון הזה?

לא חושב שצריך להגזים עם הפוליטיקלי קורקט. אני לא חושב שדאום הוא בן אדם טיפש, וגם לא רונן שובל וגם לא עוד כמה חברים. אבל מה שהם כותבים מתקבל בלי בכלל להבחן על ידי המוני אזרחי מדינת ישראל, לפי הלוגיקה הבאה של הקורא: "הכותבים הנ"ל הם ימניים, וחלקם לא ממש אוהבים ערבים. גם אני ימני שלא אוהב ערבים. מסקנה: מה שהם כותבים נכון". בעייני זה מייצר שיח מאוד רדוד. ושוב, מאוד חבל שדווקא הטור של דאום ממעריב, בו הוא מסביר שהתנחלויות כקונספט ביטחוני זה שקר, לא מצוטט יותר.

למרות שהבעיה שלי בלבד, כי אני לא מקבל את האקסיומה לפיה הימין אלים והשמאל מקצין אנלוגיות ודימויים במטרה לזעזע)

אז אני מפנה אליך שוב את השאלה: לנפתלי בנט - אדם שפוטנציאלית יכול מחר להיות כאן ראש ממשלה, אם רק יחזור לליכוד -יש יועץ שהוא גם במקרה לגמרי מחבל. ל"זכות" הימין גם רצח ראש ממשלה, ועוד כמה סיפורים של תקיפה על רק לאומני ו"סתם" על רקע דעות פוליטיות.

כמה מקרים אתה מכיר מהצד השני של המפה, בהם דיבורים (שחלקם בהחלט דוחים למדי) תורגמו לאלימות פיזית? כמה חברי כנסת יהודים, בטח כאלו שפוטנציאלית יכולים להיות מחר ראש ממשלה כאן, מהשמאל אתה מכיר שיש להם יועץ שהוא גם מחבל מורשע בעברו?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ובזמן שאנחנו מתווכחים כאן, באירופה עובדים על עוד בידול בין הגדה לבין גבולות 1967, והשגריר האמריקאי מספר ש-"לישראל שני סטנדרטים של אכיפה ביו"ש - אחת לישראלים ואחת לפלסטינים."

אני רק אזכיר שישראל נשלטת כרגע ע"י הממשלה הימנית ביותר שהיתה כאן אי פעם. אפשר כמובן להאשים את "שוברים שתיקה" ו"שתולים" אחרים בדבריו של השגריר.

אפשר גם פשוט להבין שלפעמים מי שאחראי על מצבה של המדינה הוא מי שמתווה את המדיניות - ראש ממשלה וגם שר החינוך המופלא שלו, שלא אוהב להתנצל.

פורסם
ל"זכות" הימין גם רצח ראש ממשלה, ועוד כמה סיפורים של תקיפה על רק לאומני ו"סתם" על רקע דעות פוליטיות.

בפראפרזה על חוק גודווין: ככל שדיון מקוון מתארך, ההסתברות שתתקיים הקבלה בין כלל תומכי הימין או מרביתם לרצח רבין מתקרבת לאחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בפראפרזה על חוק גודווין: ככל שדיון מקוון מתארך, ההסתברות שתתקיים הקבלה בין כלל תומכי הימין או מרביתם לרצח רבין מתקרבת לאחת.

שכח מרצח רבין. נניח, דוגמא קיצונית ודמגוגית (אם כי מעניינת, כי כחלק מיצירת הסימטריה שאנחנו מתווכחים עליה, בשנה האחרונה הוגי הדעות הימניים עובדים מאוד קשה כדי לשכנע שאנשי הימין ובפרט אנשי הציונות הדתית הם הקורבנות האמיתיים של הרצח).

איפה בשמאל יש מקביל לנתן נתנזון ונפתלי בנט?

פורסם

הכתב השולי גדעון לוי מקבל כסף יפה עבור ההצלפות במדינת ישראל.(אור לגויים)

פרס אולוף פאלמה 2016 שבדיה.

גדעון לוי זכה בפרס 75,000 ד' מארגון שבדי: "הוא שביב של תקווה"

7 בינואר 2016

ב-17 בינואר2016 הצדיק לוי את שרת החוץ השוודית מרגוט וולסטרם והאשים את ישראל בהוצאה להורג

ללא משפט של פלסטינים שביצעו פיגועים נגד ישראלים.‏

אם על כתיבה נגד הרג הרוצחים בנו בשעת מעשה הוא מקבל 75,000 דולר .. פרס.

אז עבור האשמת טייסי חיל האויר במבצע צוק איתן ברצח, כאשר הם פגעו במטרות ומפגעים בעזה

אשר שיגרו רקטות עלינו על ישראל , כנראה גדעון קבל גם מנה יפה מהצד..

במהלך מבצע צוק איתן מתח ביקורת חריפה על טייסי חיל האוויר הישראלי בכתבתו "הרעים לטיס". בכתבה זו כתב: "הם גיבורים על חלשים, הכי חלשים, חסרי הישע שאין להם לא חיל אוויר ולא הגנה אווירית, בקושי עפיפון", והוסיף "איך אתה ישן בלילה, הטייס? האם ראית את תמונות ההרג וההרס שזרעת — בטלוויזיה, ולא רק דרך הכוונת?".[2

ועוד מסיפוריי השקרים והדמים והפרסים, שקיבל גדעון לוי מרחבי העולם הנאור..

בדצמבר 2005 פרסם לוי את סיפור "נוהל חמור", ובו כתב ששוטרי מג"ב התעללו בפלסטיני למוות על ידי קשירתו לחמור.

העיתונאי אמנון דנקנר כתב שמדובר בסיפור שלא היה ולא נברא. על לוי נמתחה ביקורת שלא חזר בו ולא התנצל

על הפרסום המוטעה. דנקנר ציין עוד מקרה בו לוי חזר על פרסום טענה נגד צה"ל, למרות שאף היא הופרכה

פרסי הנאורות שקיבל.

*פרס לחירות התקשורת ולעתידה (פרס לייפציג לתקשורת) 2003 גרמניה,

*פרס אולוף פאלמה, 2016 - שבדיה,

איך הגענו מכתבה מטומטמת של כתב אידיוט למשבר כלכלי?

:cry::cry:

כתב אידיוט? גדעון לוי הוא כתב בולט, שלא לומר כתב הדגל, של עיתון שממצב את עצמו כשופר השמאל. להמעיט בחשיבותו כל אימת שהוא (שוב) פולט שטויות זה מאד לטמון את הראש בחול.

אם הוא רק טרול, אז הוא מזמן עבר את גבול הטעם הטוב. אם הוא מאמין במה שהוא אומר/כותב, הוא פשוט חדל אישים.

לדעתי -

הוא עושה מזה כסף דמים, גדעון משמיץ ואז פוגעים בנו כלכלית - וגידעון מרויח כסף ופרסים..

כן. אני חושב שברגע שבחו"ל רואים אנשים "משלנו" טוענים בגנותנו,

זה אכן לא רק שגורם להם לשנוא אותנו, אלא מגביר את הדה-לגיטימציה של המדינה.

תגידו, אילו שקרים הפיצו בחו"ל?

ברצינות, כי כנראה שלא שמעתי אותם.

טוב - אתה לא אשם, אתה עסוק בלהרים סרטים לעם הנחשל, אתה חי בסרטים..:lol:

דעתך אם אני זוכר נכון היא שייתכן שכולם בתשלום, פיקטיביים וכו'(?)

זה מאוד לא סביר, היות וכשאתה נכנס לפרופילים של מגיבים שכאלו אתה רואה פרופיל שלם ומושקע,

אור - האם אתה תמים..

כל הצדדים מובלים עם כסף,, אם אין לחם אין תורה

הגידעונים מהשמאל ו הטיפשים המתלהמים מימין.

והימין טוען כי למד זאת,, מהשמאל

השמאל מורים גרועים / טובים, והתלמידים מימין לומדים..

אשמח לדעת רומן, איך זכה גדעון לוי לתואר 'כתב הדגל' בעיתון הארץ.

לי זה נשמע שזה בגלל שהדעות שלו ממש ממש קיצוניות,

בכל אופן הדעות שלו הרבה יותר קיצוניות ממה שנכתב בעיתון הזה בד"כ, הוא הכתב הכי קיצוני שאני זוכר משם.

הא כן, והוא אידיוט, לגמרי אידיוט. בנאדם די מחליא בסה"כ.

מחליא או לא , גדעון לוי הוא הפנים שלך ושלי בהרבה מקומות..וכאשר הוא אומר דבריו.

תרצה או לא , גידעון הוא הנציג המקבל פרסים על פגיעה בישראל.

בין אם גדעון לוי, אדם שולי עיתונאי כושל, ושקרן בעיניי מספר אנשים בישראל.

בשבדיה ובגרמניה הוא הצלחה גדולה - ואת מחיר התהילה של גדעון אנו (ישראל) משלמים.

עם השקרים וההקצנה על הגב שלנו, ובדם שלנו גדעון מקבל פרסים כסף ופרסום.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש קטע כזה אייל, שבדמוקרטיה יש חופש ביטוי - ולכן אנשים כמו גדעון לוי מתקיימים מחד, אבל לי ולך מותר לנהל דיון פומבי מאידך.

מה שחסר כאן בשביל שיהיו נורמות טובות יותר, לדעתי, זה העמדה לדין (משפטי/מקצועי) אנשים שמשקרים. עיתונאי שמשקר, הוכח בשקריו ולא טורח לתקן את דבריו - טוב היה אם רשיונו העיתונאי היה נשקלל או לכל הפחות אם היו מחרימים אותו.

מצד שני יש כאן בעיה, כי הרי בשביל להוכיח שקר צריך רשות שופטת כלשהי, ומי בדיוק יעשה את זה? ואיך מונעים מצב בו משתמשים בדברים האלו ע"מ לסתום פיות?

בסופו של יום אני מעדיף חופש ביטוי וגדעון לוי-יים, על פני צנזורה.

כמובן שהייתי שמח לו הוא ודומיו היו נעלמים כליל, ממש כמו שהייתי שמח אם כל המחבלים הפלסטינים היו מתנדפים ברוח והיה כאן שלום - אבל אני גם פרגמטי ומודע לכך שהפתרונות המוכרים לנו הרבה פעמים מגיעים עם חסרונות אדירים.

לגבי ההערה שלך על כך שאני תמים אם אני חושב שכל מתלהם שצועק מוות לערבים/שמאלנים וכו' אינו טוקבקיסט בתשלום, אני חושב שהמשפט הזה מבהיר היטב מי בינינו תמים/מיתמם. בוא נשאיר את זה ככה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רומן, פיספסת את הפואנטה, לא רלוונטי אם גדעון לוי אידיוט או אהבל או בוגד או סכין בגב האומה, רק איך לעזאזל כתבה שלו גורמת למשבר כלכלי?

אין לי מושג איך כתבה שלו גורמת למשבר כלכלי. באמת שאין לי מושג. מה שכן, לא פספסתי שום פואנטה - גם אם הוא לא גורם למשבר כלכלי (אין לי מושג, לך תדע :lol:), לקרוא לו כתב שולי זו היתממות at best.

מה שחסר כאן בשביל שיהיו נורמות טובות יותר, לדעתי, זה העמדה לדין (משפטי/מקצועי) אנשים שמשקרים. עיתונאי שמשקר, הוכח בשקריו ולא טורח לתקן את דבריו - טוב היה אם רשיונו העיתונאי היה נשקלל או לכל הפחות אם היו מחרימים אותו.

בסופו של יום אני מעדיף חופש ביטוי וגדעון לוי-יים, על פני צנזורה.

להעמיד את גדעון לוי ודומיו לדין זה לא מעשי. בחברה או עיתון נורמלי הוא היה מוקצה מחמת המיאוס. בפועל הוא מועלה על נס. זאת בדיוק הבעיה ואתם מתעלמים ממנה בניסיון להגדיר אותו ככתב שולי. הוא לא.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...