Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמאל לא תרם כי הוא היה באופוזיציה.

מירי לא תרמה כי היא בהמה קולנית שחרף היותה מהבולטות במפלגת השלטון, לא באה לתרום אלא לצווח שתי קדנציות עד שתקבל פנסיה לכל החיים.

בקשר "לערבים לא עושים את זה", זה קצת מגוחך מה שאתה אומר, אתמול נהרג בדואי בהפגנה (אלימה) וזה אחרי הלוויה של בדואי אחר (לא מעורב) שנהרג בפעילות משטרתית לתפישת עבריינים. מתי לאחרונה נהרג יהודי בהפגנה (אלימה)? מתי נהרג יהודי בפעילות משטרתית?

מתי לאחרונה נהרגו 13 יהודים בהפגנה שחסמה צירים (להזכירך, בזמנו חרדים היו חוסמים צירים וזורקים אבנים בירושליים מידי שבת).

אוי ואבוי לך ולחבריך אם מחר משטרת ישראל תתחיל להתיחס אליכם כמו שהיא מתיחסת למפגינים ערבים ואוי ואבוי לכולנו שמשטרת ישראל מתיחסת אחרת למפגינים ערבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ave, אתה צודק שאפשר לתרום גם מהאופוזיציה. סתיו שפיר מצטיירת בעייני בחודשים האחרונים כמי שעושה זאת לא רע.

בכלל, דברים לא טובים עברו על השמאל בשנים האחרונות, ואני מקווה שהדור החדשהזה יביא שינויי לטובה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באגירה אני לא מעודכן בחדשות מהימים האחרונים אבל אם אני הבנתי נכון המפגינים הבדואים כמעט ועשו לינץ' בשוטרים, המרחק בין חסימת ציר (שזה חמור בפני עצמו) ועד נסיון לינץ' (קל וחומר השוטרים) הוא גדול.

גם הנטייה של המגזר הערבי לבוא רעולי פנים להפגנות אומר דבר אחד: אנחנו הולכים לעשות בהפגנות דברים רעים מאוד, כאלה שישימו אותנו על הכוונת של השב"כ, יעדיף שלא יראו את הפנים שלנו.

לאופוזיציה יש תפקיד חשוב מאוד וזה להקשות על השחתה של הקואליציה שיושבת במוקדי הכוח.

וכמו שכבר כתבתי בתור אופוזיציה סתיו שפיר עשתה מה שנראה כמו עבודה אופוזיציונית מצוינת בקדנציה הקודמת, אותם יודעים שאני ממש לא איש המערך...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני ממש לא איש המערך...

הלו, יש לך מכונת זמן? המערך לא קיים כבר 30 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים מפחדים להראות את דעותיהם האמיתיות כי הם יחשבו גזענים, והמדינה תפעול נגדם.

הייתי בהפגנה הגדולה בגשר המיתרים לאחר הפיגוע בהר נוף בירושלים (של ארגון להבה ועוד כמה ארגונים),

אתה אומר שאנשים מפחדים שיחשבו שהם גזענים, אבל הולך להפגנות של אירגון סופר גזעני, כמו להבה?

לא נראה לי שאתה מפחד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין לי מושג גזעני אצלי או לפחות לא הצלחתי להגדיר.

סך הכל פועלים נגד ניסוי תערובת ופועלים למען שמירה על היהדות, אבל אני לא מאשים אתכם הרי אתם ומעים עליהם מהחדשות

ושמה עושים אותם יותר גרוע מהחמאס.

רועי

פורסם

הם לא סך הכול פועלים למען שמירה על היהדות, הם בושה ליהדות, גם ללא התקשורת יש מספיק מידע עליהם באינטרנט ועל דרך פעולתם.

אודי A4

דימה.

פורסם

יבגני, אתה כותב אלי כאילו אני מטומטם, זה נכון אבל לא מאוד.

בוא תסביר לי בבקשה אתה והאדון שהגיב מעליך מה לא בסדר, ומה הם מביאים בושה ליהדות?

וגם אתם השמאלנים בושה לארץ ישראל אז מה מישהו מנוע מכם את זה?

רועי

פורסם (נערך)

רועי לפני שאתה זורק משפטים שמקומם מקסימום כטוקבק בYNET לפחות תקרא מה זה שמאל פוליטי, ואם זה מענין אותך אז אני בכלל ימני ברוב דעותי הפוליטיות.

לגבי זה שהם גזענים אין וויכוח , זה שהם בושה למה שהם מנסים לייצג זה אומנם בעניי המתבונן אבל לדעתי האישית כול היופי ביהדות זה שזאת דת של שלום ולא שנאה שזה בדיוק ההפך ממה שהם מציגים.

דרך אגב לגזענות יש הגדרה מדוייקת , אמונה בגזע עליון, הפליה גזעית, הבחנה אלימה בין גזעים, במקרה של ארגון להבה יש כאן את שלושת המאפיינים העיקריים.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם

ובמעבר חד מהדיון לגבי להב"ה - אני היחיד שמאוד מטריד אותו שחד"ש (ובעיקר חבר הכנסת דב חנין, אם נהיה כנים) התאחדו, בין השאר, עם התנועה האיסלאמית? זה פחות או יותר כמו שכחלון יתאחד עם בן-גביר, וזה עובר בתקשורת כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם.

• תוכן חדש...