Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש שירים לSQ ברמה גבוהה

אשמח עם תירשמו איזה שירים טובים לSQ

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

HOTEL CALINIGGA ..קליפורניה..

שיירם של בריאן אדאמס..יש בהם הרבה גיטרות

מטאליקה יש להם איזה 2 שקטים..UNFIRGIVEN ו NOTHIN ELSE MATTERS

בון גו'Vי

אהה ואחד אחרון חובה חובה : MANNISH MUTUFUKA של להקה שניקראת MANNISH ..ואם מישו משיג דחוף אני בא אליו ליצרוב :))))))))))))))))))))))

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נעימות של אניגמה

savage garden-to the moon and back

winds of change-scorpions

when u belive,my allשתיהם של מריה קארי

dmx-dont gotta go home

אבנסס-my immortal

במיזרחי\ישראלי:

סאבלימינל-ילד רחוב

קובי פרץ-אין אמונה

קובי פרץ-תתחיל איתה

תמיר גל-עינייך מספרות

שלמה ארצי למינהם (לא ההופעות)

אבי מסיקה-רוצה אותך

גילי ארגוב(באמת)-אבא שלי

יש כל מיני סגנונות,איזה כיוון אתה אוהב?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

עזוב את כל הקשקשנים פה שהציעו לך רשימות של שירים, זה לא מוגדר כSQ.

SQ מתחיל בהקלטה איכותית במדיה איכותית ורק אחרי זה בשיר עצמו..

דוגמא לחברה שעוסקת בהקלטות כאלה היא מעבדת שפילד הידועה גם בתחום האודיו לרכב:

http://www.sheffieldlab.com/gold.html

(MY DISC זה הדיסק המפורסם..)

אתה מוזמן למצוא עד כאלה דיסקים בחיפוש אחרי המילים audiophile gold cd בגוגל..

רק לידע הכללי, CD רגיל ממזמן לא נחשב לSQ בתחום הבייתי, הפורמטים היותר בולטים בתחום הזה הם SACD (של סוני) DVD AUDIO ו DTS AUDIO (של חברת DTS) כולם דיי דומים ברמה הטכנית ונפוצים בשוק (כמובן שלא בארץ...)

פורסם
רק לידע הכללי, CD רגיל ממזמן לא נחשב לSQ בתחום הבייתי, הפורמטים היותר בולטים בתחום הזה הם SACD (של סוני) DVD AUDIO ו DTS AUDIO (של חברת DTS) כולם דיי דומים ברמה הטכנית ונפוצים בשוק (כמובן שלא בארץ...)
אם כבר, אז XRCD נשמע מצויין.

מכיוון שזה לא רק מודפס בצורה יותר איכותית. אלא גם מוקלט בצורה טובה.

פורסם
אם כבר, אז XRCD נשמע מצויין.

מכיוון שזה לא רק מודפס בצורה יותר איכותית. אלא גם מוקלט בצורה טובה.

מה?

אתה רציני?

XRCD זה סטריאו (2) 24 ביט

DVD AUDIO/DTS AUDIO הם 24Bit 5.1

בקשר למה שאייל אמר על הנפיצות, תריץ SACD וDVD AUDIO באמזון ותקבל "בובום לפנים"

ולגבי איכות ההקלטה, אני בטוח שהיא שואפת לאיכות הרבה יותר מCD סטראו רגיל של ראפ...

פורסם

עם כל הכבוד לקחתם את זה רחוק מידי וחוץ מזה אני לא קניתי מערכת כדי להוריד את הMY DISK הזה מהאינטרנט ולשמוע אותו אלא כדי לשמוע את השירים שציינתי קודם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

NEO אתה צודק בהחלט. עשיתי לפני כמה חודשים רכישה של משהו כמו 8 דיסקים של SHEFFIELD LABS. תכלס חוץ מאולי MY DISC שהוא דיסק כיוונים, אני לא שומע אף אחד כמעט פשוט כי המוסיקה שם היא לא להיט.

יש שם למשל דיסק של ג'אז, אז אוקיי הוא מוקלט טוב אבל יש לי דיסקים הרבה יותר טובים ממנו (מבחינת המוסיקה) ולהם אני מעדיף להקשיב.

בקשר לרשימה שנתת, אני אישית לא חושב שהיא מתאימה, לא בגלל המוסיקה אלא בגלל שלמשל נדירים הם הדיסקים הישראלים שמוקלטים ברמה גבוהה.

דיסקים שעולים לי לראש שמוקלטים טוב הם של THE POLICE, DIRE STRAITS, STING

פורסם

אם כבר שאלת...

להקה מאוד מאוד מומלצת שיש לה SQ לא רע זו... DREAM THEATER!

הם מנגנים פרוגרסיב מטאל ברמה מאוד מאוד גבוהה, בחיים שלי לא שמעתי כזו להקת מטאל שמסוגלת לתת איכות גבוהה (רב להקות הרוק/מטאל מנגנות בתחום המיד באס - מיד ראנג' ואיכויות ההקלטה שלהם לא מנצלות מערכות SQ).

זה שילוב של מטאל+ג'אז (לכן זה נקרא פרוגרסיב מטאל) למרות שאני יותר הייתי מגדיר אותם בתחום של הרוק כבד-הבי מטאל כגון אירון מיידן.

דיסק מומלץ: IMAGE AND WORDS.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

האלבומים של ERA ולהקות שעשו את השיר שלהם ביחד אם סימפוניה כמו האלבום של METALLICA S&M בעיקר רוק כמו שהוזכר DREAM THEATER הייתי מציע לך מוזיקה קלאסית מוצרט,בטהובן וכו' (לא לשמוע יותר מדי ועדיף כשאתה לבד ברכב:-))

פורסם

אני דווקא מעדיף מוזיקת פופ עבור בדיקת SQ, אפילו סוג המוזיקה שאני כמעט ולא שומע ביום יום.

למרות שבד"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית (טראנס וכו'), קצת קשה לאבחן SQ דרכה, כיוון שהיא מסונטזת וקשה לדעת בוודאות כיצד כל צליל אמור להישמע.

האמנים הגדולים (ז"א אלו עם בוכטה כסף) של הפופ מקליטים באולפנים מהרמה הגבוהה ביותר, ומבצעים להם הפקות מרשימות במיוחד עם Soundstage מפורט.

הקלטות ישנות של פופ מוקלטות בצורה קצת פחות טובה, אך מצד שני הן מקומפרסות פחות (קימפרוס מגביר את העוצמה הנשמעת של המוזיקה, בתמורה להרס מסוים של המאפיינים הדינאמיים).

ההעדפה שלי היא בכל זאת להקלטות חדשות, אני ממוסחר :twisted:

כמו כן, חשוב לי מאוד שיהיה זמר\ת טובים בהקלטה בכדי לקלוט עד כמה השחזור טוב, או שהוא נשמע מלאכותי.

דוגמאות: Mariah Carey, Sarah Conor, Christina Aguilera, George Michael וכו'.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...