Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתפסתי על ידי ניידת במהירות 128 במקום 80, השוטר הגיע ממולי ממרחק רב אך לא אמר לי מה המרחק וגם לא סימן זאת בדוח.

האם אוכל לטעון לחוסר דיוק?

כמו כן מה הם העונשים האפשריים? טענות אפשריות?

תדה, רועי.

פורסם

תפנה לעורך דין. שווה לך, מדובר על מהירות של מעל 25 קמ"ש מעל המותר. זה יכול להכאיב לך במידה ויש לך היסטוריה תעבורתית.

בעצמך לא תוכל לערער על הממצאים או העובדות כי אתה לא יודע מה מותר או אסור, מה נכון ומה לא או בקיצור, אתה לא דובר את השפה המשפטית. עורך דין יצליח ברוב המקרים להגיע להפחתה של המהירות ולעסקת טיעון עם התביעה שכל רצונה הוא לסגור את התיק בכמה שפחות זמן. לבד, התובע המשטרתי יחגוג עליך וכך גם השופט. המערכת מעריכה שימוש בעורכי דין שכן אתה מספק לה עבודה. גם השופט וגם התובע היו עורכי דין וזהו מעגל פנימי שזר לא יבינו. עורך דין בדרך כלל יחייב אותך בהתאם לזמן העבודה ויש הבדל אם הוא יצליח לסגור את התיק בפניה לתביעה או שיצטרך להופיע בבית משפט. כך, או כך, עדיף לך להיפרד מכמה מאות שקלים מאשר מהרישיון. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

שים לב!

בתי המשפט מחמירים בעבירות מהירות

ומדובר במהירות גבוהה.

לא ציינת היכן נעברה העבירה ולאיזה בית משפט זומנת

עד בדיקת החומר בתיק, וזאת באופן יסודי, לא ניתן לומר האם

קיימים ליקויים בראיות, לכן רצוי שמי שמבין בתחום יבדוק את הנושא

בקיצור, אל תיקח שום סיכון ואל תעשה את הדברים בעצמך

ללא יעוץ ויצוג.

אם תעשה טעויות יהיה קשה ואפילו בלתי אפשרי לתקן

אותן בעתיד.

• תוכן חדש...