Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קייזר - תעודת זהות כחולה אינה מעידה על אזרחות. רק דרכון או תעודת אזרחות מעידים עליה.

לבן - מעטפת ההצבעה אנונימית, אבל בהצבעה בקלפי צבאית (וגם ב"קלפיות לעוברים", כלומר קלפיות לנכים, בתי חולים וכו') היא מוכנסת למעטפה הנושאת את פרטיך. בהגיעה למרכז הספירה נבדקים הפרטים, ורק אם אתה בעל זכות הצבעה, ולא נרשם כי הצבעת בקלפי אחרת (למשל זו הסמוכה למקום מגוריך) תוצא ממנה המעטפה האנונימית ותועבר למערום שם תתערבב עם שאר המעטפות, לפני שהקולות ייספרו. אם יתברר כי אינך זכאי להצביע (אינך אזרח, הצבעת במקום אחר או סיבה אחרת) - המעטפה תפסל וקולך לא ייספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככל שידוע לי, מעבר לכך שהמעטפה תיפסל, הצבעה כפולה גם נחשבת לעבירה פלילית.

כל מי שתכנן לעשות את זה בבחירות לכנסת ה-20 (או לחילופין עשה את זה כבר היום) - כדאי שישכח מהרעיון הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדרכון שעליתם איתו פג תוקף לאחר 10 שנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא רוצה להכנס לפן הפלילי. מה שרציתי להדגיש לפות"ש הוא שהעובדה שהוא הצביע בצבא אינה מעידה על כך שהיתה לו אזרחות - אלא על כך שבשיטת ההצבעה בצבא זכות ההצבעה אינה נבדקת בקלפי אלא רק בשלב ספירת הקולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באתר משרד הפנים יש קישור המסביר מה אתה צריך לעשות כדי לשנות את מעמדך מתושב קבע לאזרח. לא מובן לי איך לא קיבלת אזרחות על סמך חוק השבות. את זה תוכל לבדוק בפגישה במשרד הפנים.

פורסם

קרתה פה טעות איומה.

כרגע לא משנה מי פישל,ההורים שלך או משרד הפנים,טעות כזאת גדולה מידי וכנראה שהאשמה היא אצל ההורים שלא הגישו טפסים רלוונטים או משהו בסגנון,עובדה שגם לאחותך יש בעיה.

זה גם לא משנה.

שבעת מדורי הגהנום שתצטרך לעבור כדי לתקן את הטעות,טעות שלא יכולה להיות גדולה יותר,עוד לפנייך.

אז בהצלחה,תתחיל לעבוד על זה,הדבר הזה בעדיפות ראשונה שלך מעכשיו,יותר חשוב מכל דבר אחר שיש לך לעשות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

האם בספח תעודת הזהות שלך, בסעיף אזרחות רשום משהו?

אם כן, אז יש טעות במערכת.

אם לא, אז אתה כנראה צאצא ליהודים אבל אתה עצמך לא נחשב יהודי (דור רביעי או משהו כזה, לא בטוח)

נראה לי וויתור על אזרחות הרוסית שלך (זה שלא חידשת פספורט לא אומר שאתה לא אזרח)

גיור כמו שדריש כבר כתב לך.

שמעתי פעם גם ששירות קבע בצה"ל מעניק לך אזרחות.

בהצלחה

פורסם

אני לא מבין - למה רק עכשיו אתה בודק את זה?

הבנתי שלא קיבלת הודעה לבוחר. בטלוויזיה, ברדיו ובאינטרנט התוסבב בחודשים האחרונים האיש המצויר (והמעצבן) הזה, ששיגע את כולם על הבחירות ולבדוק הכל.

אם לא קיבלת, היית צריך לברר למה לא קיבלת.

מקווה שתקבל את האזרחות במהרה, ותוכל להצביע כבר בבחירות הבאות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אין לי טלוויזיה, ואני לא מקשיב לרדיוץ

באינטרנט לא ראיתי שום דבר.

בכל מקרה במידה ואין לי אזרחות בדיוק כמו שלאחותי אין זה לא משנה שום דבר. חוץ מזה שגיליתי את זה בקלפי ביום של הבחירות. :roll:

ככה שאני לא רואה הבדל מתי לבדוק את זה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...