Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו רוצים\צריכים להחליף את הצמיגים הקדמיים (יוקוהומה A DRIVE). מאחורה יש קצת יותר משנה צמיגים גרמניים איכותיים מאוד CONTI ECO3. דוחפים לאמא שלי תמיד צמיגים איכותיים, אבל איך נאמר, הפנצ'רייה שלנו יקרנית, מה שנקרא.

אני חושב שהפעם לא נשים את הצמיגים האלו גם מקדימה ואחפש זוג אחר.

יש לכם המלצה לצמיגים (לא סיניים !) במחיר זול, בערך 200-300 שקל לצמיג, שיהיה של חברה איכותית(רצוי יפני או גרמני) ושיהיה בעל אורך חיים די טוב. תודה לעוזרים. חשוב לומר שאם יש כאן דגם במחיר הזה שמומלץ אני אלך איתו ואדאג שישימו לי אותו גם, אז בבקשה, להמליץ הכי טוב שאפשר.

מידה 14.

פורסם

מידה של צמיג הולכת כך:

קוטר/חתך/רוחב, למשל, 185/65/14. כפי שאתה רואה, ״14״, זוהי אינה המידה, אלא רק חלק ממנה, הקוטר. אם תבדוק ותאמר את המידה המדוייקת, אולי נוכל לעזור לך.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

בדיוק מה שציינת, במקרה:-). אם אפשר עוד תגובות, אני אשמח. בחייאת, הפעם זה לא אשכול הילול לקורולה, אלא אשכול שכולנו מצדדים אותו, בהחלפת צמיגים איכותיים. אם יש משהו איכותי במחיר זול, אשמח לקבל מכם הסבר. תודה!

185/65/14.

פורסם

המידה הזאת היא גם המידה ברכב של אבי, ובאיזור ה300 ₪ לצמיג אבי הרכיב לא מזמן זוג kleber dynaxer hp3, אמנם הם לא יפנים או גרמנים, אבל אני בהחלט ממליץ עליהם.

פורסם

סביב 300 ש"ח תוכל למצוא KLEBER HP3 או PIRELLI P4.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שכחתי לומר שהתכוונתי ליצרן גרמני או יפני כי רק אותם אני מכיר בתחום הצמיגים. כמובן שאני לא פוסל חברות אירופאיות אחרות, רק לא סיניים שהן מהמזרח כמובן.

פורסם

בשביל שתהייה רגוע, אז כפי שכבר נאמר, קלבר זהו צמיג צרפתי, שייך למשפחת מישלן.

פירלי הוא צמיג איטלקי, לא נראה לי שצריך להרחיב על החברה.

• תוכן חדש...