Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני מוצא ״כנופיית איביזות״? תמיד רציתי להיות בכנופיה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שכותב בעד הענישה ,אין לו מושג כמו גם לשוטרים מהו שיפור .

צינור כחול זה לא שיפור :) ואם המנוע מלא בצנרת כחולה זה לא מבטיח שהרכב משופר ,אני בטוח שאף בוחן לא יבדיל בין טורבו מוגדל לטורבו תיקני ואינטרקולר גדול לא מעיד על שיפור גדול .

עזבו זה הכל פופוליסטי ,יש גם צינורות בצבע שחור ויש מיליון ואחד דברים שאפשר לבצע על מנת לשפר מבלי שמישהו ישים לב .

זה שהשוטרים הורידו את הרכבים זה מעצם ההתקהלות ,צעיר כשרואה קהל לא שולט על התנהגותו ויעידו כל המתפרעים במפגשים שרובם ילדים. אז אם ההתקהלות הייתה של צעירים פוחזים ,הידד למשטרה ואם עצרה אנשים שאהבתם למוטוריקה רבה סימן שהם לא נזהרו מספיק ,על מדיניות השיפורים לא צריך להרחיב ,ישראל זה גיהינום לחובב שיפורים .

פורסם
אלון הגיב לך, וכבר הייתה כתבה דומה בחדשות 2. אגב, עדיף לנסוע על קורולה ולהלל אותה מאשר להתקין קיט קסנון שלא מגיע מהמפעל ולסנוור את כל העולם. (אתה באמת תקפיד על נורה מתאימה? לא נראה לי.) אחר כך תבוא בטענות אליי.

נ.ב, אני אוהב מאזדה 3,6 והונדה אקורד ומיצובישי לא פחות מהקורולה והרשימה עוד ארוכה, הבעיה היא שאין לי אותם כרגע כדי שאוכל להלל אותן...

הכי טוב לשפר מכונית קוסמטית. רוצים רכב חזק, תקנו מראש רכב חזק.

אני באותה הדעה , מכיוון שמכאנית זה בעייתי וגם יקר , לשפר /לשנות קוסמטית יותר פשוט לפעמים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני הייתי שם, התנהגות ביזיונית של המשטרה!

ששוטר אומר "של מי הרכב הזה כדאי לו לבוא לפתוח את האוטו לפני שאני מפרק לו את האוטו" והבחור רץ מארומה ולא ידע בכלל מה קרה שם(ולא הורידו אותי מהכביש בסוף).

שוטרים שהורידו רכבים על "אגזוז לחץ" (מראה על ידע רחב ברכב) רועש על פי האוזן ובלי מכשיר מדידה.

הם הורידו רכב על בלמים מוגדלים, ותיהיו בטוחים שהם לא הורידו גאנט או מדדו את הצלחות בלימה.

חוץ מזה אני גם בעד שיורידו את כול אלה עם הקסנונים הלא מכוונים והלא מתאימים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אלון אתה דיטיילר לא? מי קהל היעד שלך? תחשוב על זה טוב, כי קהל היעד שלך כנראה ישב בתוך הבית קפה הזה, ואז עברה לה איזה דודה, שסבא שלה מתנדב של אור ירוק, שכל מה שמעניין אותו זה מהירות מופרזת בכביש 6 ראתה כמה רכבים שהם לא בצבע של ליסינג, ועושים קצת יותר רעש מהגרוטעה שלה והרימה טלפון.

מפקד מתנ"א מרחבי הריח רייטינג ושלח ניידות, את טיב החומר האנושי במשטרה כולנו כבר מכירים, ומשם זה רק החמיר.

במקום בעלי הרכבים הייתי שולח את השוטרים לחפש! ושולף עליהם 4 מצלמות! הגיע הזמן לעשות אמבוש לחארות האלה כדי להוכיח עד כמה הם אפסים! איפה חיים הכט שיחליף ג'אנטים וצינורות באיזה אימפרזה ויעשה אמבוש לבוחן תנועה התורן?!

תמשיכו להלל את משטרת התנועה, אפילו השוטרים שונאים אותם...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מה המשטרה ידעה שהם הולכים לעשות מרוצים? למה אין מסלול סגור כדי שנהגים יקבלו ניסיון ופריקת לחץ\כעס?

למה בארצות הברית מותר להחליף לאיזה מנוע שאני רוצה בלי קשר לאוטו?

נמאס מתי יהיה פה שינוי? המדינה רק תרויח מהדברים האלו (אישורים, הימורים, מסלולים והכו...).

פורסם
אני הייתי שם, התנהגות ביזיונית של המשטרה!

ששוטר אומר "של מי הרכב הזה כדאי לו לבוא לפתוח את האוטו לפני שאני מפרק לו את האוטו" והבחור רץ מארומה ולא ידע בכלל מה קרה שם(ולא הורידו אותי מהכביש בסוף).

שוטרים שהורידו רכבים על "אגזוז לחץ" (מראה על ידע רחב ברכב) רועש על פי האוזן ובלי מכשיר מדידה.

הם הורידו רכב על בלמים מוגדלים, ותיהיו בטוחים שהם לא הורידו גאנט או מדדו את הצלחות בלימה.

חוץ מזה אני גם בעד שיורידו את כול אלה עם הקסנונים הלא מכוונים והלא מתאימים.

הייתי רוצה לראות את השוטר האמיץ הזה מפרק רכב נעול ,שעומד בחנייה חוקית ,מי שרץ החוצה פרייאר .

לגביי הידע המקצועי של השוטרים כבר ראינו את הכתבה מערוץ 10 , שהבוחן אומר ששיפרו אימפרזה טורבו ושמו שם מזרקים של רנו:roll:

פורסם

ואיפה היו המשטרה כששבוע שעבר החליטו בני דודים עם 4 BMW גולף אחת ואופנוע לעשות מפגש רכב באמצע הכביש של הצקפוסט בחיפה, כשהם יוצאים מהמכוניות נשענים עליהן ומדברים בכיף כאילו הם נמצאים בפארק ציבורי ולא באמצע הכביש

ומי שמעיר להם קללות ואיומים

פורסם
אלון אתה דיטיילר לא? מי קהל היעד שלך? תחשוב על זה טוב, כי קהל היעד שלך כנראה ישב בתוך הבית קפה הזה, ואז עברה לה איזה דודה, שסבא שלה מתנדב של אור ירוק, שכל מה שמעניין אותו זה מהירות מופרזת בכביש 6 ראתה כמה רכבים שהם לא בצבע של ליסינג, ועושים קצת יותר רעש מהגרוטעה שלה והרימה טלפון.

מפקד מתנ"א מרחבי הריח רייטינג ושלח ניידות, את טיב החומר האנושי במשטרה כולנו כבר מכירים, ומשם זה רק החמיר.

במקום בעלי הרכבים הייתי שולח את השוטרים לחפש! ושולף עליהם 4 מצלמות! הגיע הזמן לעשות אמבוש לחארות האלה כדי להוכיח עד כמה הם אפסים! איפה חיים הכט שיחליף ג'אנטים וצינורות באיזה אימפרזה ויעשה אמבוש לבוחן תנועה התורן?!

תמשיכו להלל את משטרת התנועה, אפילו השוטרים שונאים אותם...

אני, כמו שאמרתי, לא יודע לפרטי פרטים את המקרה הספציפי.

התייחסתי לכותרת הבומבסטית של השרשור ולפיה הגבתי.

אם היה שם מירוץ לא חוקי - כל הכבוד למשטרה.

אם היה שם "מפגש ארומתי" כמו שנטען פה, כרגיל המשטרה מוכיחה שוב את טמטומה.

בכל אופן, כאחד שגר באזור של אוכלוסיה שפשוט מטורפת על "שיפורים" לרכבים ועל "מירוצים" של פיאט אונו ומיצובישי לאנסר על כבישי העיר, אני פשוט לא מסוגל לסבול את המפגשים האלה.

זה נחמד מאוד אם הם אכן לא התחרו, אך אנשים שכן מתחרים מגיע להם עונש חמור, שכן כמו שכולנו ממתינים בציפיה שאי פעם בעתיד יהיה חוק ספורט מוטורי בישראל, גם הם צריכים להמתין בשקט ולא ללכת נגד כולם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני הייתי שם אתמול ומה שהלך שם זה פשוט ביזיון.

הרכבים עמדו בחניה וניידות של משטרת התנועה סגרו את היציאה של הרכבים

ופשוט עברו רכב רכב ובדקו אותו רוב ההורדות מהכביש היו

על דוד זרימה חופשית,פילתר פתוח,קסנון,ומידת צמיגים.

מה שהכי מפליא זה שהם הורידו רכבים על פי שמיעת רעש

ולא על ידיי מד דציבלים תיקני.

ומה שהכי מצחיק זה שרכבים עם דוד מקורי הורדו מהכביש.

פשוט בושה.

הכי מצחיק היה שכל דקה הגיע שוטר ושאל איפה הרכב שלי ומה עניתי

להם שהחבאתי אות ושאם הם רוצים שיחפשו אותו חבורת לייצנים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

חבל שאותו לא עצרו קודם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

למה שיעצרו אותו?הרכב לא משופר!

אין לי כח לכתוב פה מגילה אבל אגיד זאת שוב- משטרת התנועה הישראלית היא בזיון,לא חלקה ולא נציגים סוררים שלה!

היא מורכבת מקופי אדם ללא כל יכולת חשיבה עצמאית ובמקום להגן עלינו מעברייני תנועה משטרת תנועה עסוקים ב**** **** **** [הכניסו מה שבא לכם].

אולי בעצם זה מישהו מלמעלה שמחפש בסה"כ מחנה משותף עם אירן,שם היחס למשפרים דומה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...