Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב (סוזוקי בלנו) מותקן HU של קנווד, קומפונט PB ורמקולים אחוריים של Dragster. (אין מגבר)

נכון, לא מערכת מפוצצת, אבל סיפקה את הצרכים שלי.

לפני כשנה הקומפוננט הפסיק לתפקד. השמיעה היא מאוד מאוד חלשה, כמעט ולא ניתן לשמוע כלום. (הטוויטרים לא משמיעים קול בכלל)

הלכתי לעסק שמתקין מערכות, וכיאה לעסק ירושלמי, הוא פסק ישר ש"הקומפוננט נשרף", וטען שיש להחליף.

אמרתי לו שאני ישקול את זה, ונסעתי לדרכי.

במהלך השנה לא היה לי זמן להתעסק בתיקון המערכת, אך מידי פעם הקומפוננט התחיל לעבוד, ואז שוב הפסיק.

חשבתי שמדובר בחוט רופף כלשהו בדלתות או אולי בקרוס אובר - פתחתי את הדלתות ובדקתי את כל החיבורים. הכל נראה תקין.

הוצאתי את הHU, וניסתי לגעת בחוטים ולראות אולי משהו רופף, וכלום.

וכאן הבאתי למיצוי את הידע שלי במערכות וחשמל ברכב.

לא רציתי לפרק או להתעסק שם יותר מידי, כדי שאני לא יגרום נזק, מבלי שאני ישאל את המומחים.

מה דעתכם ? מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לאתר ולתקן אותה ?

האם יש צורך ברב מודד לצורך הבדיקות ? (יש לי אחד, אבל אין לי מושג איך משתמשים בו)

אני מעדיף לנסות לסדר את הבעיה בעצמי וכך על הדרך ללמוד קצת איך עושים את זה לבד.

פורסם

קח את הרב מודד ותכוון אותו לבדיקת רציפות. נגיעה שם שתי הסופיות יחד אמור להוציא צפצוף.

נתק את הרמקולים מהקרוסאובר ותבדוק אחד אחד מה ההתנגדות. אם זה סט של 4 אוהם אמור לצאת לך בין 5-3 אוהם לאלמנט.

אם הכל יוצא תקין תחבר חזרה לקרוס ותנתק את החוטים שמובילים לרדיודיסק ותבדוק התנגדות על הקרוס. שוב אמור לצאת בין5-3 אוהם. אם יש מספר חריג איפשהו אז שם הבעיה שלך.

מהתיאור שלך נשמע שיש תקלה בטוויטרים:

1. שרופים חלקית.

2.נתק בין הסליל לטרמינלים.

3.יצאו ממרכוז.

• תוכן חדש...