Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בונוסים בחברת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד מקרה שפשוט עושים צחוק מאזרחי המדינה - החברה מתנהלת בצורה גרועה, נמצאת בחובות מטורפים אך מעניקה הטבות ששוות הון תועפות לעובדיה. בושה.

פורסם

למה אי אפשר לפטר את כולם ולהתחיל הכל מחדש עם משכורות נורמליים,

לפי דעתי צריך ביום אחד בהיר לפטר את עובדי הרכבת, עובדי חברת חשמל ועובדי הנמלים,

ולהתחיל את הכל מהתחלה,

רעיון שחשבתי עליו, תמיד אפשר להביא חיילים או מהנדסים אזרחיים לפער זמן שנותר עד שיתחילו להרים את העסק מחדש,

לא נראה לי שזה יכול לקחת יותר מחודש חודשיים עד שהעניינים מתחילים לעבוד כמו שצריך,

וחוץ מזה אני מוכן להיות שבועיים בלי חשמל בשביל עתיד טוב יותר...

תחשבו על זה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ולהתחיל את הכל מהתחלה,

רעיון שחשבתי עליו, תמיד אפשר להביא חיילים או מהנדסים אזרחיים לפער זמן שנותר עד שיתחילו להרים את העסק מחדש,

לא נראה לי שזה יכול לקחת יותר מחודש חודשיים עד שהעניינים מתחילים לעבוד כמו שצריך,

תחשבו על זה.

אתה מתנדב לנסות ? לא נראה לי שזה ייגמר רק בשבועיים ללא חשמל...

alfa 156 2.5.

פורסם

זה כבר הגיע למצב שחברות ענק יורקות לנו בפנים בגלוי כי הם יודעים שאין לנו מה לעשות.

מישהו אמר מהפכה אלימה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ולהתחיל את הכל מהתחלה,

תחשבו על זה.

אני אתך. אמרתי את זה כבר מזמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין כנראה.

במקום אחר, מנהל שהיה מציג מאזנים כאלה טובים, היה עף בטיל.

הזכרת לי משהו.

אף אחד לא זוכר את ההתנהלות של חברת הביטוח AIG במשבר הסאבפריים בארה"ב?

החברה הייתה על סף קריסה עקב התנהלות מרושלת ופזיזה, קיבלה סיוע עצום בגודלו מכספי המיסים של האמרקאים וחילקה בונוסים בשווי מיליונים לבכירים שלה עוד באותה השנה!

זו לא תופעה יחודית לארץ, אבל בארץ השוק מאוד יחודי ומורכב רובו ככולו ממונופולים שמוהלים בפוליטיקה ומרשים לעצמם לעשות ככל שעולה על רוחם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא מבין, מה העיניים שלכם על הכסף שלהם ??!??!!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לחצי שנייה חשבתי שאתה רציני :-o.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הגזמתם לגמרי (אני רציני - ממש לא ציני).

יו"ר חברת החשמל משתכר 60 א' ש"ח לחודש, אתם יודעים כמה משתכרים מנכ"לים ויו"רים בחברות פרטיות זהות בגודלן לחב' החשמל?

כדי להקל עליכם נסו לגגל 'ניר גלעד' ותראו מה שכרו של פקידון לשעבר באוצר, שמכר תמורת נזיד עדשים את נכסי המדינה ועכשיו הוא מנהל את החברה שאיתה הוא היטיב.

הלאה, חברת החשמל מוכרת שירות חיוני תמורת מחיר לקוו"ש שאיננה קובעת אלא נקבע ברשות החשמל, מחירי הדלקים ותקני זיהום האוויר להם היא כפופה אינם בשליטתה.

ההפסדים בחברה הם הפסדים שהרגולטור גרם והוא גם האחראי להם.

תבואו ותגידו שעובדי החברה משתכרים שכר גבוה מידי, אולי זה נכון - אבל אני מעדיף עובדים גאים עם משכורת נאה על שוק העבדים שקיים במגזרים רחבים במשק, שוק שמעטים חולבים בו את כל הכנסות החברה והעובדים נדונים לשכר מינימום.

כל הפוסט הזה הוא צרות עין ותו לא.

פורסם

דורקי - הבעיה שלי עם הנתונים היא שמדובר במונופול ואין לי אפשרות לבחירת ספק אחר ובמחיר אחר.

הבעיה היא שעלויות שכר ורווחה כאלו גורמות לתעריף שאני (ואחרים) משלם להיות גבוה הרבה יותר ממה שיכול להיות זול יותר.

הבעיה שאין דין ואים דיין. כולם קובעים רמות שכר ותנאים חסרי קשר לביצועים וליכולת - וכולם נשארים בתפקידים שלהם לפעמים בלי קשר לעשייה. את המחיר - משלמים אני, אתה ושאר הצרכנים. ולנו לא נותנים 60 אלף ש"ח בחודש ואין תנאי פרישה עתירי כסף.

ראה מה קרה בתחום התקשורת - מאז המהפכה של גולן (וכחלון שר התקשורת) - התברר שאפשר אחרת, אפשר לגבות מחיר נמוך משמעותית עבור אותו שרות, ועדיין להרויח בטוח הארוך.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...