Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום חיברתי מערכת סטריאו חדשה לסוזוקי יורוסוויפט שנת 2000 שלי.

חיברתי את הסטריאו וגם רמקולים קדמיים חדשים והכל עבד מעולה.

החלטתי להחליף את הרמקולים הישנים הקדמיים ברמקולים האחוריים כי הם היו גמורים לגמרי.

לא היה לי שום בעיה ברורה בחיבור האחורי וכמובן עשיתי פלוס לפלוס ומינוס למינוס, אבל הפעם לא הצלחתי לשמוע שום סאונד ברכב.

שהרדיו דיסק נדלק אני שומע רעש קטנטן של פצפוץ ברמקולים הקדמיים וזהו אין לי סאונד.

מי יודע מה יכולה להיות הבעיה?

יכול להיות שנשרף לי פיוז? איך אני מוצא את אותו פיוז שרוף?

תודה רבה על העזרה.

ותודה מיוחדת לצביקה על העזרה !

פורסם

אתה טוען שיש סאונד לשנייה ואז זה בורח ..

תנסה לנתק את כל הרמקולים, תחבר אותם אחד ותבדוק. יש מצב אחד הרמקולים עושה בעיות (קצר וכד'ו)

אם אתה שומע דרך דיסק- תנסה AUX, תשנה את המקור שאתה שומע ממנו, יענו AUX דיסק און-קי וכד'ו.

לפי דעתי אין פה קשר לפיוז בצורה כלשהי.

תבדוק ותגיב , יש פה אנשים שמבינים הם ואני ננסה לפענח את הבעיה.

פורסם

אוקיי תודה !

עוד שאלה קטנה מה אני עושה עם הכבלים של הרמקול האחורי? (הם לא מחוברים ולבנתיים אני רוצה להשאיר אותם ככה)

פורסם

את הכבלים של הרמקולים האחוריים תשאיר חשופים רק שלא יגעו אחד בשני (לא יהוו קצר) .

חוץ מ'זה תבדוק מה שאמרתי לך, אני מאמין שזה יפתור את הבעיה

פורסם

הבעיה תוקנה.

הרמקול הקדמי ימני נגע באמת כנראה במשהו ששיבש את הארקה.

שניתי את הזווית שלו וזה פתר את הבעיה.

תודה רבה רבה על העזרה אני מעריך את זה מאוד !

• תוכן חדש...