Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חברים אני צריך את העזרה הדחופה שלכם כי מחר אני סוגר את העסקה ולפני זה רציתי לדעת אם בבדיקה של הרכב הרכב העלה תוצאות כאלה:

מנוע- מערכת שמן- נזילת שמן ותצרוכת שמן בנסיעה כתקלה

גיר - תיבת הילוכים ידנית: נזילת שמן, החלף תומכים.

ז"א יש נזילת שמן גם מהמנוע וגם מהגיר. האם התקלות האלו יכולות להיות קריטיות שעולות אלפי שקלים?

לפי טענתו של המוכר ועם בדיקה במוסך שהמוכר לקח אותי אליו הם אמרו שהנזילה היא נזילה קטנה והיא "טבעית" לפונטו..

פורסם

עוד לא ראיתי יצרן שקבע כי נזילה היא דבר "טבעי" ברכב, נזילה זה נזילה וצריך לטפל בה.

אני הבאתי את האיביזה שלי בידיעה שיש נזילה מהמחזיר שמן מהכיוון של הגיר, זה חתיכת הוצאה במוסך, אבל היות ואני מכונאי אני מתכוון מחר כבר להחליף את זה ועל הדרך את המצמד כי הוא תופס ממש גבוה. אגב לא קיבלתי את המוט מרכוז של המצמד, עדיין לא יצא לי להרכיב קלאץ' ללא זה חח מחר תהיה פעם ראשונה.

בקיצור תבדוק מהיכן מגיעה הנזילה, כי נזילה זה יכול להיות כזה סרט במיוחד אם אתה לא מתכוון לטפל בזה בבית אלה במוסך, תוכל לצאת בנזק של אלפי שקלים.

תבדוק גם בגיר מאיפה נוזל השמן כי בדרך כלל זה מהמחזיר שמן של הידית הילוכים אבל לך תידע והוא קיבל מכה? תבדוק את זה, גבר.

פורסם

שאלת השאלות היא כמה ק"מ עבר הרכב ולפי זה אפשר פחות או יותר להעריך,האם צריכת שמן בנסיעה היא כסת"ח או שבאמת המנוע בדרך להחזיר נשמתו לאלים האיטלקיים.

נזילת שמן יעכולה להיות מאגן השמן/ מסנן השמן עצמו/ממחזיר/י שמן של רצועת הטיימינג/ממחזיר שמן אחורי,הנמצא בין המנוע לגיר,מאטם מכסה שסתומים או חלילה מאטם ראש המנוע.

בכל מיקום נזילה מדובר על דבר אחר שצריך לתקן/להחליף ובהתאם לכך משתנות העלויות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...