Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן כדאי לעבור מויסטה, 8 או 7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7 יציבה ומצויינת.

אני לא בטוח עד כמה היא באמת עדיפה על ויסטה שצויידת בכל העדכונים.

8 מיועדת למסכי מגע, בממשק עכבר\מקלדת רגיל יהיה עליך להתגל לשיטות עבודה חדשות, בעוד ש-7 שומרת על מסורת חלונות.

אלון - לצערי בסדור המחסן האחרון השמדתי את סט הדיסקטים המקורי של 3.11 שהיה לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
7 יציבה ומצויינת.

אני לא בטוח עד כמה היא באמת עדיפה על ויסטה שצויידת בכל העדכונים.

8 מיועדת למסכי מגע, בממשק עכבר\מקלדת רגיל יהיה עליך להתגל לשיטות עבודה חדשות, בעוד ש-7 שומרת על מסורת חלונות.

אלון - לצערי בסדור המחסן האחרון השמדתי את סט הדיסקטים המקורי של 3.11 שהיה לי.

לי יש את כל הדיסקטים האפורים של 3.11 :-D

8 עדיין לא הוכיחה את עצמה, לדעתי או לחזור לXP העתיק והמעולה או פשוט להתקדם ל7 המוצלח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השמדתי את הדיסקטים פשוט כיון שיש גבול לכמה אשפה אפשר להחזיק בבית משיקולי נוסטלגיה.

לחזור ל-XP??? לצערי אני ממשיך להשתמש בה בעבודה. פעם שהתרגלתי לויסטה ובהמשך ל-7 זה פשוט בלתי אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

7 זה ויסטה משודרגת, אבל מצד שני זאת גירסת חלונות הכי נורמלית שיצאה עד היום, אז 7

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עברתי מ WN7 ל WIN8. המערכת הפעלה מצויינת, יש לשים לב לכמה דברים:

1. לא בטוח שכל היצרנים עדכנו דרייברים שמותאמים ל WIN8

2. אם יש תוכנות שאתה "חייב" על המחשב צריך לוודא שהן יעבדו, רוב הסיכויים שכן

3. הדבר היחידי ששיניתי במערכת הפעלה הוא להתקין תוכנה שמבטלת את ממשק ה TILES, הממשק הזה מותאים יותר לצגי מגע

לדעתי אם אתה EARLY ADOPTER כדאי לעבור ל WIN8 ולהתנסות בה, היא יציבה וכמעט אין בעיות. אם אתה פשוט רוצה "מערכת שעובדת" תתקין WIN7.

פורסם

בניגוד להיסטריה ולסיפורי הזוועות שליוו את ויסטה מהרגע הראשון,

ב-8 יש שקט טוטאלי כבר כמה חודשים. כשמגרדים מתחת לעטיפה

רואים בבירור שזאת 7 עם סקין. שזה בסדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

3.11 מערכת שיכולה מאוד להפתיע את המשתמשים בה. פעם התקנתי את זה על פנטיום 3. מאז ועד היום עוד לא ראיתי מערכת הפעלה שעובדת מהר יותר. דוס עולה בשנייה, חלוטנות עולות בשנייה גם. כל דבר אתה לוחץ עובד מיד.

ככה מערכת הפעלה צריכה לעבוד על מחשב מודרני.

עזוב, תעבור ללינוקס - החיים הטובים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...