Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לפני מספר ימים קיבלנו דוח חניה מצולם (פעם ראשונה ששמעתי שקיים כזה דבר).

לאחר בירור עם אישתי, מסתבר שבמהלך קניות בתל אביב עם התינוקת, היא עצרה בצד הדרך כדי להאכיל את התינוקת שבכתה.

היא עצרה במקום נוח יחסית באופן שעל פניו לא מפריע לתנועה (לא חניה כפולה, או מקום שחוסם את המעבר).

היא הייתה בתוך האוטו, הפעילה את איתות החירום ועצרה ל10 דקות.

לאחר מכן המשיכה בדרכה.

הדוח שהתקבל הוא על סך 250 שקלים כי הם טוענים שהחניה הייתה על תחנת אוטובוס (מה שהיא לא זוכרת וגם נראה לי מוזר כי לפי הצילום אני רואה שהחניה הייתה כ20 מטרים לפני הצומת ולא נראה לי שיש תחנת אוטובוס כל כך קרוב לצומת...).

זה היה ברחוב שוקן מעט מאחורי חנות מטרו שלפני הצומת הדרומי לכיוון קיבוץ גלויות (אני רואה את זה בצילום :-D) - צילום מצורף.

האם יש מה לעשות במצב כזה? זו לא הייתה חניה, זאת הייתה עצירה שלמיטב הבנתי תורמת לבטיחות הנהיגה (שאחרת התינוקת תצרח ותפריע לנהיגה). האם זה לא משנה שנהג נמצא ברכב? האם זה פקח שבא כמו גנב בלילה מאחור ובורח או שאפילו בזה הם לא משקיעים וזו מצלמה כמו שקראתי שיש בחיפה?

בקיצור מה הייתם עושים במקומי והאם יש דרך לבטל את הדוח?

אשמח לעזרה

בכבוד רב

חיים

tel aviv.jpeg

פורסם

תשלח בקשה לעיריית ת"א עם בקשה מנומקת למה צריך לבטל לך את הדוח.

שיטת מצליח אולי יצליח לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת, שאלה לי אלייך: אם הוא יטען שלא עמד בתחנה, באופן תיאורטי, יוכלו לשנות לו את סעיף העבירה אחרי שניתן הדו"ח, בעזרת הצילום, לחנייה באדום לבן? (כי אחרי התחנה יש אדום לבן).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אישית לא חושבת שיבטלו לו את הדוח, זו עיריית ת"א זו הפרנסה שלהם ככה הם ממנים את העיר את ההופעות זיקוקים ניקיון וכו'.

כאן להבדיל מדוח תנועה של שוטר שאנשים מחפשים פגמים כדי להפיל את הדוח למרות שהם ביצעו את העבירה ומנסים להתחמק מעונש, כאן יש תמונה של הרכב כך שלא ניתן לומר שלא היה ולא נברא.

הוא יכל לפנות ולבקש ביטול ואולי יתחשבו בו מי יודע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני כמוך לא מאמין, אבל מה שעניין אותי זה האם אפשר לשנות סעיף של דו"ח אחרי שהדו"ח ניתן?

לצורך השאלה נניח סיטואציה שבה נהג מצולם עומד במדרכה שצבועה באדום לבן, ובטעות פקח רושם שהוא חנה בנת"צ, לכאורה סעיף עבירה שונה. האם בעת בקשה לביטול, ניתן לשנות את סעיף העבירה? או לתת דו"ח חדש ונכון בהתאם לתמונה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מה שקורה בבתי משפט כל יום בכל שעה.

שופטים משנים סעיפים של נוסחי אישום בהם מואשם נהג על מנת להקל עליו בקנס הכספי ובניקוד.

לדוגמא:

הקנס על טלפון הוא 1000 ש"ח 4 נקודות.

אי החזקת ההגה ב 2 ידיים, מפחית את הקנס ואת הנקודות...

ל'

פורסם
אני אישית לא חושבת שיבטלו לו את הדוח, זו עיריית ת"א זו הפרנסה שלהם ככה הם ממנים את העיר את ההופעות זיקוקים ניקיון וכו'.

הכנסת עיריית ת"א מדו"חות חניה מסתכמת בכ170 מליון ש"ח בשנה, שהם כ4% מסך ההכנסות השנתיות שלהם (כ4 מליארד ש"ח).

שלומי

פורסם

למרות כל התשובות, עדיין משהו לא ברור לי ברמה הבסיסית - אם הנהגת הייתה באוטו, עדיין ניתן לתת דוח?

שהרי זה רק עצירה ולפני עידן המצלמות, פקח היה אומר לנהג לסע או שייתן לו דוח...

פורסם

הדו"ח ראוי וצודק. המכונית חוסמת נתיב פנייה ימינה והעובדה שהנהגת ברכב לא משנה זאת.

לשלם, ולהסיק מסקנות.

:turn-l:
פורסם

המקום הוא מקום בעייתי, זה הכביש של בית המשפט ואיזור שיש בו מוסכים רבים.

התנועה ערה וכל עצירה בנתיב נסיעה ועל אדום לבן מהווה מטרד והפרעה.

הוא גם כתב שהיא עצרה ל 10 דקות, 10 דקות בהם חולפים (השערה) מאות רכבים במסלטל נסיעה,

וגם אוטובוסים.

זו לא עצירה רגעית להעלות/להוריד נוסע.

ל'

• תוכן חדש...