Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני (?) שמע, הצמיגים שקנית לא יהרגו אותך. אבל אתה חייב להבין שהם לא באיכות טובה, הם בערך כמו מחשבון ב99 סנט מאיביי, הוא יעבוד עד שיפול על הרצפה, כלומר - עכשיו שאתה יודע שהצמיגים הם בינוניים ומטה, עלייך לשמור יותר מרחק, להקפיד על נהיגה יותר "עגולה" ולא פזיזה בכביש מהיר ולנסוע יותר לאט באיזורים בהם אתה עלול להיות מופתע ע"י בלימת חירום.

סתם משהו שלמדתי על בשרי: בבית יש סיוויק שנת 09 עם צמיגים איכותיים של מישלן במידה R17\225\45, בעבודה הקודמת יצא לי לנסוע בברלינגו עם צמיגי צ'ינג לינג לונג שקר סיני כלשהו, שמרתי מרחק לא רב אמנם, אך סביר לגמרי למהירות הנסיעה (פקק צפוף בכביש 4), כאשר הרכב שלפני בלם בלימת חירום, אני נכנסתי בו מאחור וגרמתי לנזק של 10K ש"ח בערך (ברלינגו מעפנה שנכנסה בג'יפ של יונדאי). למה? כי הרכב פאקינג לא עצר! הבלמים שלו חלשים יותר, הצמיגים שלו צרים יותר, המשקל שלו גבוה יותר כל זה בסדר... רק שהגומי היה חרבנה מיובשת!! (מאותו יום לא הסכמתי יותר לנהוג על הרכב ההוא).

הלקח? כל עוד אתה לא נוסע ברכב מודרני עם צמיגים איכותיים אתה צריך לחשוב טוב טוב מה נוסע לפנייך ובאיזה מרחק ממנו עלייך להיות, אגב גם עם הרכב הנוכחי, אם אסע מאחורי גולף GTI, אשמור יותר מרחק מאשר אם אסע מאחורי פונטו 96, כי הגולף עוצרת משמעותית טוב יותר!

לסיום אצרף סרטון:

https://www.youtube.com/watch?v=e2c9Ry0JfMw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על התגובה אחי... הסרטון מסביר יפה את ההבדלים

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם

אחרי כל מה שכתבו כאן חכמי הפורום אני רק יכול לסכם.

יש לך טון וחצי של מתכת ופלסטיק שטסים על הכביש.

הקשר היחידי בינם לבין המציאות הוא 4 עיגולי גומי.

לקחת צמיגי זבל ולספר לעצמך (בעיקר) שאתה לא נוסע מהר/לא נהג שודים/לא עובר את ה 140(:?) משול ללוחם סומו ערום שמחליק על קליפת בננה תוך כדי ריצה במורד הר פוג'י אבל מבסוט כי יש לו ביטוח בריאות.

פורסם

תקרא מה כותבים עליהם:

http://tyrepress.com/News/1/22/20196.html

ובדיקה:

עמוד ראשון של המבחן

http://www.whatcar.com/car-news/tyre-test-why-budget-tyres-could-kill/251766

עמוד שני

http://www.whatcar.com/car-news/tyre-test-why-budget-tyres-could-kill/the-tests/251766

ביבש הנתונים קרובים, אבל ברטוב - אסון

צמיג טוב עצר ב 59.5 והצמיג הזה עשרות אחוזים יותר

קובי

:-)

פורסם

הכל בסדר, אבל אתה חיב לנהוג בהתאמה ולא לתת למיץ לעלות למוח - אם שוכחים אז מתקמטים (למזלי ללא פגיעה ברכב אחר או נזק לשילדה):oops:

8067683532_7872049d68_z.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
Ovation. אלפי ליסינגים נוסעים על הצמיג הנ"ל וחלקם אפילו בחיים.

נכון.

לכן הצמיגים לא מחזיקים ומחליפים אותם בתדירות גבוהה.

בליסינג של אישתי כל שנה אני מחליף זוג צמיגים וכל פעם זה סינים אחרים...

בממוצע הצמיג לא מחזיק יותר מ- 80k ק״מ.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

על צמיגים לא מתקמצנים, חביבי.

כל אחד ומה שהוא יכול להשקיע, כמובן, אבל תמיד קח משהו עם שם. תמיד. ההבדל יהיה זניח יחסית, אבל עדיף להוסיף עוד קצת ולא להצטרך להחליף כל שנה צמיגים כי הם נשחקים מהר מדיי, כי הם מאבדים אחיזה, וכולי וכולי.

המעבר מצמיג ליסינג לצמיג נורמאלי היה מורגש היטב במאזדהיינת שהייתה לי, ואני בטוח שארגיש שוב הבדל (עם קצת מזל) מחר, כשאני הולך להחליף צמיגים ללאנסר שלי (לא שחוקים אבל לא אוחזים טוב, צריך כבר להחליף...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר פתחו דיון בנושא, אחרי כמה ק"מ או שנים מומלץ להחליף סט צמיגים בתנאי שימוש סבירים (בלי כמעט התגרזנויות)?

במקרה שלי צמיגי קונטיננטל 2 premium contact.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...