Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני חודשיים היה לי טסט..

יש לציין שהסוזוקי בלנו שלי סופר מטופלת ואני מכיר אותה כמו את כף היד שלי..

באתי לטסט בלי דאגות והכשילו אותי על זיהום אוויר... הייתי ממש מופתע אמרתי לעצמי איך יכול להיות שיש לי זיהום אוויר נסעתי ישר למוסך שלי בדקתי זיהום אוויר והזיהום אוויר היה מינימלי ולא היתה שום בעיה הגעתי למכון עוד פעם בדקו ואמרו לי שבזמן שהם מחברים את המנוע למחשב לא מראה להם הסלד של האוטו נראה לי שזה מה שהוא מילמל שם וביקש ממני לגשת למהנדס ניגשתי למהנדס בדק את הזיהום אוויר עוד פעם ביקש ממני לשים את האוטו בצד רשם כמה דברים במחשב וזהו הכל תקין.. כמובן שהייתי צריך לשלם עוד פעם איזה 50 שקל

עכשיו השאלה שלי למה מכשילים אותי טסט על משהו שלא קיים ? זאת בעיה שלי שהמחשב לא הצליח להתחבר למנוע לקרוא את הסלד ממש לא מובן...

בהמשך אפרסם כמו נושאים בעיות שהיו לי עם הסוזוקי בלנו ואיך פתרתי אותן...

פורסם

נראה לי שלא הבנתם נכון האוטו עמד חם ויותר מ10 ד' תאמינו לי הם אמרו שהם הכשילו בגלל שהמחשב שלהם לא קורא את המנוע שלי או משהו כזה מדובר בניו טסט בבאר שבע בבדיקה הראשונה בכלל לא היה נתונים למה נכשלתי בגלל זיהום אוויר הכוונה זה היה ריק פשוט ..

פורסם

היה לי פעם אותו דבר שהכשילו אותי על זיהו אוויר שלא היה.

כשה עשו לי את הבדיקה הטורים אצלי באותו היו על 3.3K ועל מסך של מחשב זה יראה 2.5K

אחרי שרבתי איתם איזה 20 דקות הסכימו לעשות שוב פעם בדיקה והכל היה תקין.

לשאלתך למה הכשילו אותך? התשובה בתוך ההודעה שלך: "כמובן שהייתי צריך לשלם עוד פעם איזה 50 שקל"

• תוכן חדש...