Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה חורק פאסאט 98׳

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשות המשפחה פאסאט 98׳, 117K קילומטר, מטופלת ושמורה.

בשבועיים האחרונים שמתי לב שכאשר מסובבים את ההגה במקום (לא שמתי לב לזה בנסיעה) הוא חורק.

רק בתמרוני חניה ניתן לשמוע חריקות כאשר מסובבים אותו, הרעש מגיע מכיוון הקדימה של האוטו, לפעמיים חורק חזק יותר לפעמיים פחות.

מה זה יכול להיות? מה הבעיה?

האם נסיעה במצב כזה ללא טיפול מיידי תגרום נזק מלבד הרעש המציק?

ומה עלות התיקון של הפתרונות שתציעו

תודה רבה לכולם ויום טוב

פורסם

מה זה חורק? אולי רעש של שריקה? כמו רצועת משאבת הגה כוח לא מתוחה או יבשה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מצליח להעלות סרטון מהאייפון ליוטיוב.

מאוחר יותר אני יעלה דרך המחשב.

אינני יודע מה מקור הרעש, אבל זה לא רעש שגוררים כיסא עם ברזל על הריצפה,

אלא חריקה בצליל נמוך כזה,

בקרוב הסרטון יראה הכל.

פתרונות למקןר הבעיה/מחירים?

תודה!

פורסם

סרטון שממחיש קצת מה קורה שאני מסובב את ההגה:

*עכשיו זה נחשב שקט, פעם זה יותר רועש פעם זה ככה, לא ברור כלכך למה......

פורסם

קודם כל תבדוק את הדברים הבסיסיים:רצועה מתוחה ולא יבשה (כמןו שאמר maatrixx) ושקיים מספיק שמן.

תנסה לבקש מחבר לסובב את ההגה ובזמן הזה תעמוד ליד המשאבה ותנסה לאתר את מקור הרעש.

אנדרי

פורסם
קודם כל תבדוק את הדברים הבסיסיים:רצועה מתוחה ולא יבשה (כמןו שאמר maatrixx) ושקיים מספיק שמן.

תנסה לבקש מחבר לסובב את ההגה ובזמן הזה תעמוד ליד המשאבה ותנסה לאתר את מקור הרעש.

אנדרי

שמן היה מעט מתחת לחצי, מילאתי עד הסוף.

מחר אעדכן מאיפה הרעש, ואיך אני בודק אם הרצועה מתוחה כראוי ולא יבשה? איפה זה נמצא?

ד.א: מישהו זרק לי שמשאבת הגה לא טובה, האם זה קשור? איך בודקים את תקינותה?

אשמח גם לסדר גודל של המחירים להחלפת רצועה / משאבת הגה

תודה רבה :)

• תוכן חדש...