Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי לפורום שלום! לאחרונה התחלתי בחיפושים אחרי אוטו יד שניה, אני חייל משוחרר והוצאתי רישיון לפני שנתיים שבמהלכם לא יצא לי כול כך לנהוג.... לאחרונה השתחררתי ואני מחפש אוטו, ההתלבטות הראשונה שלי היא כזאת, ברשותי תקציב של 40-45 אלף שקל לקניית אוטו, האם יהיה נכון לקנות אותו ראשון בסכום כזה או ללכת ולקנות אוטו יותר פשוט אשר לא מצריך ביטוח מקיף או ללכת ולהשקיע את הסכום הזה?.. מטרת האוטו היא לנסיעות יום יומיות מהבית לעבודה במרחק של 12 קילומטר בממוצע ויציאות בסופי שבוע....

שאלה נוספת, במידה ובחרתי להשקיע 40-45 לקניית רכב, על איזה אוטו מומלץ?.... שמעתי ביקורות טובות על המאזדה 3 וההתלבטות שלי היא בין מאזדה 3 שנת 2006 מנוע 2000 (יד 2 קילומטרז' 150,000, פרטי במחיר של 45 אלף) או מאזדה 3 שנת 2008 מנוע 1600 (סטנדרט) במחיר דומה פלוס מינוס.. איזה מהשניים כדי ספציפית וגם בכללי איזה אוטו כדי בסכום כזה?.. תודה רבה מראש מקווה שתצליחו לעזור

פורסם

לפני הכל, למה לקנות משפחתית אם אתה חייל בן 19?

תוכל למצוא רכבי מיני בשנתונים גבוהים בסכום הזה מאשר מאזדה 3 אנמית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

גם אני חושב שכרכב ראשון אתה לא צריך מכונית משפחתית כמו מאזדה 3. לדעתי בסביבות ה-45 אלף ש"ח תוכל למצוא מכוניות קומפקטיות שיהיו חסכוניות יותר בדלק מהמאזדה 3, ובדרך כלל גם חדשות יותר. בדוק למשל את דייהטסו סיריון, מאזדה 2 או פיאט פונטו.

אם אתה מתעקש על המאזדה, אז כדאי לקחת בחשבון שהדגם 2 ליטר לא חסכוני מאוד בנסיעות בתוך העיר ואם אלו הנסיעות העיקריות שלך (לעבודה וחזרה) עדיף לך לקחת את דגם ה-1.6 ליטר.

פורסם

אם אתה חייל משוחרר, והפרוטה לא מצויה בכיסך - לדעתי תמתין עם רכישת רכב ותרכוש השכלה למשל.

בכל מקרה, למה לך רכב משפחתי שזולל דלק? אתה יכול לקנות לעצמך איזו מיני / סופר מיני ידנית וחסכונית

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: ל-Arilou.

יש ברשותך 40,000 ש"ח. סכום נחמד, אבל לא נכבד. אתה בתחילת חייך וכל פרוטה חיונית לבניית עתידך.

מתך הפוסט נראה שאתה מחפש רכב שיעשה קצת רושם - גם זו בעיה קשה, כיון שהיחיד שיתרשם מהרכב יהיה אתה עצמך.

אם הפרוטה אינה מצויה בכיסך, ואם איל לך הכמסות סדירות שאפשרו גם מחיה, גם חסכון וגם אחזקת רכב, ואם הרכב אינו ממש חיוני - דחה את הרכישה לימים יותר טובים. עליך להביא בחשבון שאחזקת הרכב לבדה (כולל ירידת ערך - הסכום שעליך לחסוך כדי לרכוש רכב חדש בעוד מספר שנים) - יעמוד על 2,000-3,000 ש"ח לחודש. האם סכום זה מוצדק מבחינתך? בלי להכיר אותך נראה לי שהתשובה שלילית.

גקיצור - חשוב שוב אם אתה באמת זקוק לרכב ומסוגל לעמוד בעלויות, ואם תגיע למסקנה שהתשובה חיובית בדוק שנית מה הדרישות מהרכב, אני מניח שתגיע למסקנה שרכב יותר צנוע יעשה את העבודה לא פחות טוב, אבל בעלות הרבה יותר קטנה.

גילוי נאות - כותב שורות אלה רכש את רכבו הראשון בגיל 29, כאשר היה ברשותו הסכום הדרוש במזומן, משכורת שאפשרה החזקת הרכב, מחיה וחסכון וצורך אמיתי להחזיק רכב בגלל המקום שבו החל לעבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...