Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת?

הייתי בשוק לרגע.

קצת קשה לראות (ובטח יוטיוב יורידו את האיכות) אבל שימו לב לנהג הטרקטור שמצא בדיוק את הזמן המתאים לצלם סלפי... :roll:

מרוב השוק אפילו לא כיוונתי את מצלמת הרכב אליו. :?

רגע של חוסר צומת לב , והוא מועך מכונית.

מזעזע

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

צומת לב? באיזה כביש זה?

לך ללמוד בבצפר :wink:

בבקשה, תשומת לב. מלשון לשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צומת לב? באיזה כביש זה?

לך ללמוד בבצפר :wink:

בבקשה, תשומת לב. מלשון לשים.

יו [emoji20] התכוונתי לכתוב תשומת , לא יודע למה חשבתי על צומת , מחילה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעת יותר מדי פרסומות של צומת ספרים ברדיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

2 דושבאגים בהפרש של דקה כשהשני יכל גם לעשות לי הרבה נזק.

הראשון, דושבאג על שעובר נתיב בלי לאותת מבלי להסתכל במראה, כדי לחזור חזרה לפקק אחרי 50 מטרים(!).

המזל שהתחלתי להאט לפני, כי התנועה משמאל עמדה וכי די ראו שזה התכנון שלו. מה שנקרא "לא בוצעה בלימת חירום והתחמקות".

הדושבאג השני, באותו מחלף, כנראה כדי לקצר פקק, נסע [מהר מאוד] ישר מנתיב פנייה שמאלה בלבד. אם לא הייתי מסתכל במראה, יש מצב היה פוגע לי בדלת הנהג. אידיוט בלאט!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. קופיף בעקיפה - הכי כיף לעקוף על מדרכה. בייחוד שזה לא נותן כלום.

2. קטנוען מטומטם שלא נותן זכות קדימה ועושה תימרון אסור (כמעט פגעתי בו כי לא חשבתי שהוא כזה אידיוט).

3. בן אדם VIP. הוא לא צריך לעמוד בפקק. (46-700-34)

4. עוד VIP ישראלי. ד"א, היה ריק מאחורי. (81-271-59)

פורסם

VIP's כאלה אני מצלם בממוצע 10 ביום. אני אפילו לא טורח להוריד את הסרטונים מהכרטיס למחשב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדושבאג השני, באותו מחלף, כנראה כדי לקצר פקק, נסע [מהר מאוד] ישר מנתיב פנייה שמאלה בלבד. אם לא הייתי מסתכל במראה, יש מצב היה פוגע לי בדלת הנהג. אידיוט בלאט!

גם ה-BMW ושני הרכבים שלפניו המשיכו ישר.

פורסם

כי זה מקום מלא בדושים. שתבין, רמזור ירוק שם יכול להעביר בקלות 15 רכבים שנוסעים ישר. מאחוריי היה בדיוק רכב 1 כך שהם אפילו לא הרוויחו רמזור. נטו לא רצו להיות אחרי רכבים אחרים.

והכל כמובן כדי לחתוך חלק מהפקק, לנסוע עד סוף אי התנועה ולהשתלב מהשוליים.

פקקים מוציעים את ההכי שיט מאנשים.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בזמן שגלשתי לצאת מחנייה אל הכביש, ללא שדה ראיה לא יכולתי להבחין בו עד הרגע שפגע בי.

לילד שלום, מעט שפשופים בברכיים. קם עמד לקח את אופניו ונסע מהמקום.

קרה בעכו.

עריכה אחרונה על ידי FiS

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)

אמרת עכו, אמרת הכל. רוכבים על אופניים חשמליים נגד כיוון התנועה, על מדרכות, בלי שום התחשבות במה שקורה 2 מ' לפניהם אפילו כאשר יש שדה ראיה, בודאי מעבר לפינות עוורות. ואני מדבר על נוער ומבוגרים, לא על ילדים.

ואני חותם לך שהצלם יואשם בנהיגה במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני הצלם, יצאתי מהרכב כמובן לבדוק מה שלומו. ראיתי שהוא בסדר ועם שפשופים קלים בלבב על הברכיים שלו. מזל שלא נפגש עם הראש במכסה מנוע.

לאחר מכן רואים אותו קם והולך. הילד הנהן עם הראש שהכל בסדר והלך מהמקום. נשארתי לראות שהוא נוסע והכל בסדר ואז המשכתי בדרכי.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...