Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקטורון לכביש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי...

סוף-כל-סוף ערסוני ישראל יוכלו לזכות לנסוע על הכביש עם טרקטורון ולא לפחד...

ממש נפלא...

3706_1_31-08-2004-11-35-30.jpgs.JPG

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תפסיק לברבר במוח, אם נוסעים על הכביש עם טרטורון אז זה נקרא ערס?

תן לחדש לך, ברוב ארצות העולם מותר לנסוע עם טרקטורון בכביש, במיוחד באיטליה ששם הם נוסעים כמו חולי נפש , ואחוז התאונות נמוך מאוד.

אז ממתי צריך להיות ערס כדי לרכב עם טרקטורון בכביש.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
תפסיק לברבר במוח, אם נוסעים על הכביש עם טרטורון אז זה נקרא ערס?

תן לחדש לך, ברוב ארצות העולם מותר לנסוע עם טרקטורון בכביש, במיוחד באיטליה ששם הם נוסעים כמו חולי נפש , ואחוז התאונות נמוך מאוד.

אז ממתי צריך להיות ערס כדי לרכב עם טרקטורון בכביש.

דבר ראשון אני אמרתי ערסוני, לא ערס...

זה מקביל ל"עברין צעצוע", פורע חוק מינימלי...

אתמול למשל פגשתי איזה רוכב טרקטורון, בן 16 לכל היותר, שאלתי אותו כמה שאלות, בין השאר למה הוא עומד בכניסה לישוב ולא ניכנס. אז הוא אמר שהוא מפחד מהמישטרות.

אמרתי לו שאני נסעתי על הכביש לא פעם, כל מיפגש עם ה"כחולים" הסתיים ב"סע לשלום"...

למה? כי בשטח בנוי אני לא נוסע מהר (20 MAX), תמיד עם מיספר, תמיד עם קסדה ולבוש מגן (והרבה לפני החוק שהכריח), תמיד עם ניירות, ותמיד עוצר, נקודה!

אז הוא אמר לי "גם אני נוסע כמו שצריך, ותמיד ניזהר, סתם, אני אומר לך, סתם נתפלים אלינו".

אחרי איזה 2 דקות הוא הניע, ירד לרחוב דרך ערוגות פרחים, מיותר לציין שהוא לא ממש הסתכל לצדדים, עבר לנתיב הנגדי (לשמאלי) והרים לווילי... רכב שנע בנתיב הבהב לו עם האורות, ועקף אותו!

לא היו ניפעים לכחותינו. אתה מסכים איתי שאולי זה היה יכול להסתיים אחרת!

עכשיו, סיני, זה היה תאור קטן לארוע שבמיקרה עברתי אתמול תוך כדי טיול עם הכלב.

זה קורה כל יום!!! בכל מקום!!!

ביגלל זה המישטרה רודפת את רוכבי הטרקטורונים, לא ביגלל שום דבר אחר! אנשים מיתלוננים שזה מפריע, אז הכחולים ניכנעים ללחץ "החברתי" הזה ומתחילים "לכסח"!

וביגלל "ערסונים" כאילו אתה חייב להיות במתח כל פעם שאתה נוסע במושב שלך, אולי תעבור איזו ניידת, או "סיור כפרי" ולא כל-כך יתחשק להם לוותר לך?

וכל זה למה? ביגלל אותם "ילדים_עם_הורים_עשירים_שקנו_להם_טרקטורון"! ילדים שלא יודעים/מבינים את החוקי התנועה, ולא את הדינאמיקה של הכביש...

"לי יש טרקטורון ואני מלך!!!" אבל להביט ימינה ושמאלה, זה אין שכל?

גם את הילדים עם המכסחות דשה הניידות (קרי מיול ושות') אני לא ממש סובל. מה זה איתות? זכות קדימה בכיכר? עצור? מעבר חציה??? "עזוב אותך, לאבא יש עו"ד טוב, אבאל'ה עשיר, יוציא אותי מכל צרה"...

אבל אבאל'ה עשיר וכל עורכי הדין המלוקקים שלו לא יוציאו אותו מתחת לאדמה!!! אותו, או יותר גרוע, את הילדה ששיחקה ברחוב והוא "הוריד"!!!

לא סובל אותם, ממש כמו המישטרה, אולי יש קומץ אנשים שהם סבבה לגמרי, שומרי חוק, שרק רצו לנוע עם הטרקטורון לשטח, אנשים כמוני (ואני מקווה שכמוך, ועוד הרבה שקוראים בפורום הזה), וצריכים לשלם את המחיר על השטויות של קומץ מפגרים עם שכל מצומק ופיצעי בגרות!

ביגלל זה הנימה המזלזלת, התוקפנית, והמרירה.

אל תדאג, יבוא יום ויתחילו "לצוד" את רוכבי הסופרמוטו גם כן...

כיום המישטרה מעדיפה את אופנועי הסופר מוטו על אופנועי ההיפר ספורט.

חכה, אנשים עושים ווילי, סטופי, וברנאוטים ליד בתי ספר, גני ילדים וכו' ולאט לאט זה ימאס לאנשים והם יתחילו להתלונן. המישטרה לא תשאר אדישה!!!

ככה זה היה גם עם הטרקטורונים, בהתחלה חשבו "אהה, את זה עדיף על 50CC לבני נוער, זה 4 גלגלים, וכל ישראל שמחה". אחרי איזה שנה שהחילה המחלקה בבית לווינשטין להיתמלא ברוכבי טרקטורונים בני 16 מישהו קם וצעק, וצעק חזק!! ומאז ועד היום אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר בדמות קשתות, מחירים מופקעים, הגבלות תנועה והכי חשוב, רדיפה מתמדת!!!

ובכל פעם שקורה משהו, מהדקים את הטבעת. ולמי זה קורה בדרך כלל? לילדים!!!

אז אולי תעשו חוק נגד ילדים על טרקטורונים? לא יותר פשוט?!

כמו שנאמר:"אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא" (הטעות במקור)...

גילי

פורסם

ערס? ערסוני? ערסוניפלייסטיישן 2?

מה שעשית זו הכללה לדעתי.

זה כמו לרשום שכל הערבים מחבלים, לא ,בעצם לא ניסחתי טוב, כי זה נכון.

זה כמו לרשום שכל רוכבי הדו-גלגלי רוכבים כמו משוגעים, לא, בעצם גם לא ניסחתי טוב, כי זה נכון.

טוב, לא משנה.:-D :-D :-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
ערס? ערסוני? ערסוניפלייסטיישן 2?

מה שעשית זו הכללה לדעתי.

זה כמו לרשום שכל הערבים מחבלים, לא ,בעצם לא ניסחתי טוב, כי זה נכון.

זה כמו לרשום שכל רוכבי הדו-גלגלי רוכבים כמו משוגעים, לא, בעצם גם לא ניסחתי טוב, כי זה נכון.

טוב, לא משנה.:-D :-D :-D

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

וredbaron כרגע המישטרה מעדיפה את רוכבי הסופרמוטו במיגרש, עם האמצעי מיגון המלאים

מאשר על הכביש, ככה הם מסכנים את עצמם ולא אחרים. לא נריאה לי שהמשטרה תפתח

במצוד אחר כל אופנוע שטח עם ג'אנטים 17".

בכלל איך הגנו לדיון הזה מתמונה של פחיתארקטורון?

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

וredbaron כרגע המישטרה מעדיפה את רוכבי הסופרמוטו במיגרש, עם האמצעי מיגון המלאים

מאשר על הכביש, ככה הם מסכנים את עצמם ולא אחרים. לא נריאה לי שהמשטרה תפתח

במצוד אחר כל אופנוע שטח עם ג'אנטים 17".

בכלל איך הגנו לדיון הזה מתמונה של פחיתארקטורון?

לא יודע :?

תשאל את סיני:roflmao:. ..

גילי

• תוכן חדש...