Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בייצור מדבקות בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 נורות נשרפו לי בלוח השעונים של הטנדר ולכן לוח השעונים פורק והנורות הוחלפו בנורות חדשות ובהירות יותר.

על הדרך החלטתי לשדרג את מראה לוח השעונים והחלטתי לפצוח במיני פרוייקט, רקע לבן לשעונים.

אז כשלוח השעונים היה מפורק פירקתי את הרקע של כל שעון ושעון, הנחתי את כולם על סורק המדפסת וסרקתי.

עכשיו כל שנשאר הוא לקחת את הקבצים הסרוקים, לשחק איתם קצת בעיצוב ולהדפיס אותם על מדבקות, רק שפה אני נכנס לתחום שאני בור בו.

אז איך זה נעשה? קונים ניר למדפסת שהוא בעצם מדבקה ומדפיסים כרגיל?

צריך איזה תכנת מדבקות ייחודית?

מבטיח להעלות תמונות בסוף הפרויקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במידה ואתה מאזור תל אביב.

יש באיזור המטה הארצי של המנאייקים. מלא חנויות של מדבקות.

תגיע עם הקובץ. והם ידפיסו לך את זה על מדבקה (לבנה / שחורה / כחול / ירוק זית. וכו)

יעלה כמו בבית עם לא יותר זול. ובטוח יותר איכותי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש מצב למשהוא קצת יותר מדויק מאשר "באזור המטה הכללי של המנאיקים"?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשבת על הדפסה על נייר פוטו או נייר רגיל עם למינציה, חיתוך והצבת הקלפים החדשים שייצרת במקום הישנים?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כל בית דפוס שעושה "הדפסה דיגיטלית" יוכל להדפיס לך את זה.

ספציפית, אני מכיר אחד בבית קלקא (על דרך פתח-תקווה, בין עזריאלי לחשמונאים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב לסרוק ברזולוציה שהם מדפיסים (ולעבוד על הקובץ באותה רזולוציה) על מנת שיצא באותו גודל באמת, אחרת יהיו סימני פיקסלים \ מריחות כתוצאה מהגדלה\הקטנה.

פורסם

ברחובות מול הכניסה. למקום השמנתם.

היה שם בסיס צבאי פעם (חיל הנדסה. בית הדפוס ויחידות הצילום). אז ברחובות הצרים שם. זה בתווח של כ50-100 מטר מהכניסה.

במידה ואתה עם הגב לבניין שלהם. זה יהיה מצד שמאל שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תוודא שמדפיסים לך על מדבקת ויניל (או כל חומר פלסטי אחר, אבל עדיף ויניל) ולא על מדבקת נייר, ואם אפשר עדיף גם עם ציפוי לכה (לכה עמידה יותר מלמינציה) כדי שהטונר לא יתפורר מהמדבקה אחרי הקיץ הראשון שיבוא.

• תוכן חדש...