Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל "המבינים" שמשמיצים את הדייהו לאנוס אין לכם מושג על מה אתם מדברים קניתי את האוטו הזה מיד ראשונה שנת 99 הדגם 5 דלתות בעל מראה קרבי ונותן תמורה מצויינת

למחיר !!!!!!!

פשוט כנראה נתקלתם ברכבים שעברו הרבה ידיים או מחברות שונות . האוטו נוסע מצויין

ואני אומר את זה כטכנאי דיאגנוסטיקה למערכות הזרקה ...

הוא לא מרצדס... אבל בשבילי הוא עדיף על קולט או הונדה מסריחה בעלת שנתון נמוך ומנוע שעבר התעללות .

לסיכום אם יש לכם בסביבות ה30.000 אלף לכו על שנתון מתקדם ולא על "מותג"

אחרי הכל עם האוטו לא מתחתנים שנמאס פשוט מחליפים :-D

פורסם

אדם באמונתו יחיה....:roll:

מש בטוח כדאי שתעשה ביטוח רפואי משלים שיכסה את הכירופרקט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

2fast 4you כתב:

הדגם 5 דלתות בעל מראה קרבי ונותן תמורה מצויינת

למחיר !!!!!!!

i also wanted to buy that car, but it was 2fast4me.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כפי שZVIT אמר "אדם באמונתו יחיה....:roll: " ואוסיף שזכותך לטעות.

אם קראת את דעת רובנו על הלאנוס אזי היית מבין שהביקורות לא קשורות לשנתון וגיל הרכב.

בכל אופן תתחדש ואני מאחל לך שהיא תשרת אותך נאמנה ושהיא תספק לך את התמורה שאתה מחפש.

פורסם

ZVIT אין לי צורך בביטוח רפואי שתלמד לנהוג גם לך לא יהיה צורך ...

נ.ב. תמסור לכירופרקט שלך שכסף הוא עושה מאנשים כמוך שלא יודעים לנהוג. :-)

פורסם

אההה, נדפקת. חבל שלא קנית את ה-3 דלתות, יש לו מראה אפילו יותר קרבי - כמעט אוטו ספורט!!

ואני אומר את זה כמהנדס ביו-אינפורמטיקה עם התמחות באופטיקה רפואית (או שלא, אבל יש לזה משמעות בדיוק כמו לעובדה שאתה טכנאי דיאגנוסטיקה למערכות הזרקה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מניח שלצבי, כמוני, אין כירופרקט.

אגב, שום לימודי נהיגה לא יצליחו לעשות שום דבר מהלאנוס כי מבחינה דינמית היא פשוט נחותה באופן קיצוני.

בדר"כ בהודעות שלי נגד הלאנוס אני לא טורח להתייחס לתחום הדינמי, כי מי ששוקל לקנות לאנוס ממילא לא מתעניין בדברים האלה, אבל נשמע שאתה דווקא כן מתעניין, ולכן נראה לי תמוה במיוחד שבחרת דווקא בלאנוס. גם לא ברור לי למה אתה משווה להונדה ולקולט. שתיהן יקרות בטירוף וגם לא בדיוק מהוות עילוי מבחינת התנהגות כביש.

למי שאוהב לחשוב שהוא יודע לנהוג, גם בתקציב של 30000 יש מכוניות הרבה הרבה הרבה יותר טובות, ולא ישנות בהרבה מהלאנוס.

לא נורא. לפחות האוטו סחיר ויהיה לך קל למכור...

מה....? גם זה לא....?

ג'רמי

יו"ר עמותת אל"ל - אמור לא ללאנוס

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אני מניח שלצבי, כמוני, אין כירופרקט.

אגב, שום לימודי נהיגה לא יצליחו לעשות שום דבר מהלאנוס כי מבחינה דינמית היא פשוט נחותה באופן קיצוני.

בדר"כ בהודעות שלי נגד הלאנוס אני לא טורח להתייחס לתחום הדינמי, כי מי ששוקל לקנות לאנוס ממילא לא מתעניין בדברים האלה, אבל נשמע שאתה דווקא כן מתעניין, ולכן נראה לי תמוה במיוחד שבחרת דווקא בלאנוס. גם לא ברור לי למה אתה משווה להונדה ולקולט. שתיהן יקרות בטירוף וגם לא בדיוק מהוות עילוי מבחינת התנהגות כביש.

למי שאוהב לחשוב שהוא יודע לנהוג, גם בתקציב של 30000 יש מכוניות הרבה הרבה הרבה יותר טובות, ולא ישנות בהרבה מהלאנוס.

לא נורא. לפחות האוטו סחיר ויהיה לך קל למכור...

מה....? גם זה לא....?

ג'רמי

יו"ר עמותת אל"ל - אמור לא ללאנוס

והוא אומר לך את זה בתור מהנדס תעשייה וניהול וייבואן של ידיות הילוכים לשעבר ! :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ייבואן של ידיות הילוכים לשעבר !

תקציר הפרקים האחרונים:

אחרי שהיבואן מכר את הסטוק במחיר מופקע לחבר פורום אחר, הוא יכל להרשות לעצמו לפרוש לגמלאות. לכן ה-לשעבר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פששש... אתה כבר מכיר אותי ויודע שאני לא יודע לנהוג...:roll:

לעומת זאת, את המתלים של הלאנוס אני מכיר לא רע, ולכן יודע שכדאי להצטייד בכירופרקט צמוד.

אגב, כירופקט הוא רופא שמטפל בבעיות גב - ואין שום קשר לידיעת נהיגה או לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה כבר לא מצחיק... :-P

צבי'ש הבן אדם מתלהב מהאוטו. תן לו.. :wink:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הייתה קונה את הדיהו racer

יש לו בנוסף למראה הקרבי גם שם קרבי וגירסת ה"טורבו" עם 2 פסים בצע לבן שעוברים לאורך כל האוטו ייתנו לך את ההרגשה שזאת וויפר.:roll:

בכל זאת תחדש ורק בריאות.

פורסם

אתם פשוט לא מפסיקים להצחיק אותי חחחחחחחחחחחחח

רוני מתוק שלי אני מניח שאתה עדיין נער שלא התבגר ואחד שממש לא מבין ברכבים ובטח שלא לדבר הזה שיש מתחת למכסה מנוע...

מעניין אותי על מה אתה נוהג אם בכלל.

מצד שני כיף שיש אנשים כמוך שלא מבינים אחרת ממה נתפרנס אנחנו אנשי המוסכים, הייתי נותן המון כדי לראות את המוסכניק שלך או של ההורים שלך מוכר לך לוקשים ואתה אפילו לא מרגיש... נ.ב. בהצלחה בלימודי הנדסת הרפואה בסוף תוכל אפילו לרפא רכבים :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...