Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין morel Virtus/hertz energy/rainbow slc 265

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני לפני רכישה של סט קומפוננט חדש לקדימה , כרגע עומד אצלי מורל דוטק ואני מאוד אוהב את הצליל, אבל חסר לי טיפה עוצמה .לכן ברצוני לקנות סט חדש, ולהעביר את המורל לאחורה, מה מבין האפשרויות שהצגתי תיתן לי את התוצאה הרצויה, שהסט יהיה רך ונעים, אבל גם פאנצי כשצריך, לרוב אני שומע אלקטרו,וראפ. וזה עומד להיות מוגבר על ידי hertz hdp5

שהוא מוצהר 70*4 רמס ב 4 אום. השאלה האם זה יספיק לסטים האלו ,או שאני יצתרך לחבר בגישור שיתן הספק של 200 רמס ב 4 אום.

תודה

פורסם

אם אתה אוהב את הצליל של מורל אז מן הסתם שהוירטוס יהיה הבחירה הנכונה לעשות, אבל כמובן שהכי טוב הוא ללכת ולישמוע כמה סטים לפני קנייה.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...