Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לידי סט קומפוננט של מורל טמפו, הקרוסים טובים, אך הוופרים נראים קרועים כאילו הרכיבו

אותם על טנדר טויוטה של הטאליבן, השאלה מהיכן ניתן לקנות וופרים בלבד לסט הזה, או לחלופין

להתאים לסט הזה וופרים טובים (אולי אף יותר מהמקוריים), הסט כחדש לא עולה יותר מ600 ש"ח

לכן אני מוכן להשקיע חצי מהסכום הזה על וופרים (300) רצוי משהו שנותן באס בריא,

אשמח להמלצות,

חג שמח,

תודה מראש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני סבור שכל חנות שמחזיקה מוצרים של מורל תוכל לספק לך זוג וופרים, אם כי המחיר שלהם יהיה גבוה מן המחיר היחסי כחלק מהסט.

אם אתה מחפש וופרים בעלי באס בריא (יחסית) בתקציב נמוך- שים פעמיך לכיוון הרץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וופרים של אנרג'י יהיו מעולים. זה סט שנמכר בסביבות ה- 900 אני חושב, אני לא יודע כמה יעלו רק וופרים, אני משער ש- 400-500.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע מה כל המאמץ בשביל לחסוך 100 שקל אני קניתי ב450 שקלים קומפננטים של מורל טמפו מהחנות אלכסנדר בתל אביב.

פורסם

אני שואל כי אולי אני יכול להתאים להם רמקולים יותר טובים או איכותיים מהמקוריים, ואני מאמין שיש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש לך אתרים כמו מדיסאונד או פארטס אקספרס אבל אני בספק אם תמצא משהו טוב יותר במחיר זול יותר.

מוראל מייצרים חלק מהמוצרים גם כאן בארץ ואת רוב הליינים הפשוטים שלהם בסין - בגלל זה הם גם זולים.

הייתי מרים טלפון למפעל בנס ציונה ושואל אותם כמה הם ירצו על תיקון או קופץ לאומגה אודיו (שזה בעצם מפעל שנמצא בתוך משפחת מוראל הביולוגית) ומבקש גם מהם הצעה לתיקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי דעתי, עדיף לתקן במורל ולא באומגה.

שרות מעולה! מחיר הוגן, ואני בספק אם יש מישהוא שיידע לתקן מוצר יותר טוב מהחברה שמוכרת אותו.

לי אישית יש ניסיון טוב איתם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...