Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק צריך לוודא שהשוטר אינו חבר של אותו סוחר, כמו שהיה באחת מתוכניות הכלבוטק ששודרה לא מזמן, אחרת אתה תיהיה בבעיה יותר רצינית.

בכל אופן, תפרט בבקשה כמה שאתה יכול על המקרה (בלי שמות).

פורסם

קודם כל, יש בפורום עורכי דין שיכולים לעזור לך בניסוח מכתב התראה.

שנית, שטח בפנינו את הסיפור כולו, ולטמעי האישי בהחלט עם שמות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפורום זה לא לוח מודעות.

נא לפתח נושא לדיון או לעבור לדפי זהב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל העניין נפתר יצאתי מכלל סכנה:). אני אפרסם את הסיפור בערב. הייתי לחוץ ולא ידעתי ממש למי לפנות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש בפורום שוטר, שמו אייל, אני לא יודע כמה הוא יכול לעזור לך, ובאיזה תפקיד בדיוק הוא עוסק במשטרה.

אם מאיימים עליך, התקשר 100. כמו שFALOU אמר, דפי זהב :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צר לי לאכזב אותכם אך אייל התפטר מהמשטרה ולאחר כ-13 שנות שירות, אינו נמנה יותר עם כוחות הבטחון.

לאחר שלא נמצא תקן מתאים ביחידה הכלכלית, החלטתי לנסות את מזלי בשוק הפרטי.

בינתיים היתה לי נחיתה רכה ואני עובד בהנהלת מחוז חיפה וגליל מערבי של קופת חולים כללית ככלכלן, המקצוע אותו למדתי באוניברסיטה.

מה אגיד לכם, אני מבסוט.

בשעה ארבע נופלת לי העט אחרי 8 שעות עבודה מול המחשב.

אין משמרות, אין מדים, אין חיפושים על אנשים הזויים, אין מפקדים שצועקים עליך, אין שמירות על עצורים, אין מגע עם עבריינים, יש חיים.

נכון להיום המגע היחיד שנשאר לי עם המשטרה מלבד החברים ליחידה הוא שהתחלתי להתנדב ביחידה אותה עזבתי ואני מתנדב שם למשמרת אחת פעם בשבועיים.

פורסם
צר לי לאכזב אותכם אך אייל התפטר מהמשטרה ולאחר כ-13 שנות שירות, אינו נמנה יותר עם כוחות הבטחון.

לאחר שלא נמצא תקן מתאים ביחידה הכלכלית, החלטתי לנסות את מזלי בשוק הפרטי.

בינתיים היתה לי נחיתה רכה ואני עובד בהנהלת מחוז חיפה וגליל מערבי של קופת חולים כללית ככלכלן, המקצוע אותו למדתי באוניברסיטה.

מה אגיד לכם, אני מבסוט.

בשעה ארבע נופלת לי העט אחרי 8 שעות עבודה מול המחשב.

אין משמרות, אין מדים, אין חיפושים על אנשים הזויים, אין מפקדים שצועקים עליך, אין שמירות על עצורים, אין מגע עם עבריינים, יש חיים.

נכון להיום המגע היחיד שנשאר לי עם המשטרה מלבד החברים ליחידה הוא שהתחלתי להתנדב ביחידה אותה עזבתי ואני מתנדב שם למשמרת אחת פעם בשבועיים.

ברוך הבא לאזרחות.

עכשיו אתה נהנה אבל חכה שתצטרך לעשות חגים עם המשפחה בלי תירוצים של תורנויות ושמנהל הבנק יתקשר לשאול לאן להפקיד את יתרות הכספים שנצברים בחשבון כי המשכורת עלתה משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש מצב שהשוטר מהפורום שיפנו אותך אליו הוא גם חבר של הסוחר הנ"ל.

יש אפילו מצב שחבר הפורום שיפנה אותך אליו הוא הסוחר הנכבד בעצמו...

• תוכן חדש...