Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכונות בגבעתיים - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במסגרת הטיול הוירטואלי שלנו מחוץ למרכז ת"א, ובמסגרת הלחצים המשפחתיים להתקרב למשפחה שמתגוררת בתל-גנים/רמת-גן, התחלנו לשקול את גבעתיים.

אשמח לשמוע ממי שמכיר, על השכונות השונות (בדגש על אלה שקרובות יותר לקאנטרי/רמת-גן), אופי הדיירים, מוסדות חינוך, גני ילדים, פארקים וכו'.

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בוא נתחיל מזה שגבעתיים עיר קצת בעייתית לילדים קטנים. האוכלוסיה דיי טובה ברוב רחבי העיר, אבל אין כמעט מרחבים ירוקים

וגני משחקים, והכל דיי צפוף.

מבחינת שכונות ״נחשבות״ יש את שכונת בורוכוב הידועה. אני אישית לא מת עליה, ומעדיף את שכונת הראשונים, שגובלת אליה,

ונמצאת בין צומת עלית לבורוכוב.

אזור נוסף שנחשב לא רע הוא שכונת ארלוזורוב(גבעתיים) והרחובות שסביבה. אבל שוב, חוץ מקרבה לקניון, לטעמי אין בה איזה

משהו מיוחד.

קח בחשבון שככל שאתה נכנס למרכז גבעתיים, כך הכניסה והיציאה בבוקר ובערב בעייתית מאוד.

פורסם

חשבת על מרום נווה?

יש שם פארק פרטי ונחמד לדיירי הבניינים שמקיפים אותו, קרוב לפארק הלאומי, קרוב למחלף אלוף שדה ובכל זאת איזור שקט ואיכותי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מרום נווה אחלה שכונה, רק צריך לציין שגובלת בצד השני עם בית קברות וקרובה לעמידר.

והפארק שלה סגור בלילה

מה עם רמת חן? אחלה בתים ואוכלוסיה.

יש גם את רמת אפעל מפוצצת בילדי שמנת:wink:

תמיר.

פורסם

תמיר, יש דירות שאין להם אפילו חלון אחד שפונה לכיוון הבית קברות.

הבעיה היא המחיר, לא תמצא דירה בבניינים החדשים בפחות מ-2.5 מיליון (ואני מתכוון לדירות שלא פונות לפארק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול לחפש בדרום העיר, ברחובות הרצוג-משמר הירדן-הסתדרות-טבנקין (ועל יד). אין בעייה לילדים ויש דווקא באיזור את "פארק" גבעתיים, גן רבקה, ועוד גן ממולו ששכחתי את שמו. יש גם גני ילדים ובי"ס יסודי ותיכון. כ"כ - קרוב לקניון וגם למרכז המסחרי בכורזין. תחבורה דיי נוחה ביציאות (ברכב פרטי) לכל הכוונים.

חסרונות - ארנונה גבוהה יותר מת"א.

רמת חן תהייה לך ממש מעבר לכביש (אלוף שדה)

alfa 156 2.5.

פורסם
בוא נתחיל מזה שגבעתיים עיר קצת בעייתית לילדים קטנים

ברור שהיא בעייתית- אין להם ילדים אחרים לשחק איתם. הילדים הכי צעירים שם הם בני 65 :-)

מחזק לגבי הארנונה- כשאני ו(אז) חברתי חיפשנו דירה בשכירות, הצטמצמנו לרמת גן וגבעתיים, ומה שהכריע את הכף לרמת גן בלבד היה סעיף הארנונה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ברור שהיא בעייתית- אין להם ילדים אחרים לשחק איתם. הילדים הכי צעירים שם הם בני 65 :-)

מחזק לגבי הארנונה- כשאני ו(אז) חברתי חיפשנו דירה בשכירות, הצטמצמנו לרמת גן וגבעתיים, ומה שהכריע את הכף לרמת גן בלבד היה סעיף הארנונה.

לגבעתיים היתה באמת תדמית של עיר זקנה.

בשנים האחרונות הרבה זוגות צעירים באו לגור בעיר (קנו או שכרו). יש מספיק ילדים בעיר, לפחות באיזור בו אני גר.

ודרך אגב - ברמת גן לא משלמים פחות מיסים מבגבעתיים. יש מקומות שהארנונה גבוהה מגבעתיים (מישהו אמר מרום נווה וסביבתה?).

בגבעתיים שלא כמו בת"א, יש "איזור ארנונה" אחד. ברמת גן - אינני יודע.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת היא שבאופן מפתיע אין כזה הבדל במחיר... מדובר על 2+ ל- 4ח'+חניה, הן בצפון ת"א והן בגבעתיים. בצפון הישן של ת"א מדובר על 3 לאותה דירה.

מה שהייתי שמח לשמוע מהחברים, זה למשל מידע יותר רלוונטי, כגון בשכונה X יש בי"ס Y שנחשב טוב, ויש שם גם הרבה גינות וספריה ציבורית אבל אין קופ"ח קרוב. דברים בסגנון הזה, מהורים שממש גרים שם, אם יש כאלה...

שכונה אחרת שחשבנו עליה היא שיכון וותיקים, אבל לא בית פרטי (בכל זאת, 8 מ' ש"ח זה מחוץ להישג ידינו) אלא דירה. שם יש את פארק הירקון שזה יתרון, אבל רבאק כמה יתושים... (מצד שני, אנחנו שוקלים לעבור לבסר3, אז זה קל"ב :-) ).

פורסם

שלום,

אני גר באיזור מרום נווה (לא במתחם, אלא באחד הרחובות הקרובים מצד אלוף שדה).

אני כן ממליץ מאוד על האיזור, בתי ספר, גנים.

יש כאן הכל - קופות חולים, סופרים, סופר פארם (פתוח גם בשבת), בריכות\חדרי כושר, בתי קפה, פארקים ועוד.

המחירים שרשמו לך הם לדירות יחסית חדשות ובמתחם של הפארק מרום נווה, אשר יקר באופן יוצא מן הכלל.

אפשר למצוא בסביבה דירה גדולה של 4 חדרים + חניה במחיר יותר זול, במיוחד אם מוכנים להתפשר על דירה לא חדשה (דוגמת רחוב פרופס).

הבעיה העיקרים - פקקים ברחוב הירדן בבוקר לכיוון אלוף שדה.

אני לא מתקרב לשם ויוצא מהעיר דרך ב"ב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה גם באזור רחוב תרצה ליד מרום נווה הוא שיש בלילות הרבה ילדים ערסים שמסתובבים שם ועושים רעש.

זכור לי שלפני 4 שנים היה באזור שם גם מכת גניבות של קטנועים. לא יודע איך זה היום.

באזור של רמת חן יש את כפר המכביה, הפארק הלאומי, תיכון בליך, בית ספר רמת חן, והרבה שקט בתוך השכונות.

ממליץ בחום על רחוב יוסף צבי תל גנים. אמנם בתים לא חדשים אבל מקום שאני גדלתי בו ולדעתי מקום מדהים ושקט. יש באזור את בית ספר קורצ'אק גם שני גני ילדים ליד וגם מקביל לגבעתיים וכבונוס תראו באזור את חני נחמיאס.

תמיר.

פורסם

ממליץ בחום על רחוב יוסף צבי תל גנים. אמנם בתים לא חדשים אבל מקום שאני גדלתי בו ולדעתי מקום מדהים ושקט. יש באזור את בית ספר קורצ'אק גם שני גני ילדים ליד וגם מקביל לגבעתיים וכבונוס תראו באזור את חני נחמיאס.

shut-up-and-take-my-money.jpg

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תל גנים אזור מקסים, אבל בערך פי 4 מהתקציב שלי...

ובנוסף, השכונות שיותר מענייננות אותי מבחינת נגישות גיאוגרפית הן (אם אני צודק בשמות): בורוכוב/ארלוזורוב, כלומר בקרבה יחסית גם לתל-גנים (שם יש לנו משפחה) וגם לת"א/אזור הבורסה/יציאה לאזור קניון איילון.

• תוכן חדש...