Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ הכולל automatic blind spot detection וחנייה אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש ג'יפ הכולל:

1. automatic blind spot detection

2. חנייה אוטומטית

למשל ל FORD EXPLORER יש את 2 התכונות האלו בגרסה המאובזרת ביותר אך הוא עולה בסביבות ה 220,000 ש"ח יד שנייה, וזה קצת יקר לי.

השאלה שלי היא אילו ג'יפים בארץ מכילים את 2 התכונות האלו ועולים פחות או יותר (עדיף פחות :)) מ FORD EXPLORER ?

תודה רבה לכולם! :-)

פורסם

היי..

תודה אבל אני חייב את ה blind spot detection. אלו כאמור נורות שבתוך המראות החיצוניות שמהבהבות כאשר יש רכב הנמצא ב"שטח מת", וכמה שאני יודע אין אותם בהרבה רכבים חדשים.

כמו כן, אני חייב את החנייה אוטומטית - וזה כמובן מצמצם לי את הרכבים העונים על הדרישות.

אז.. יש משהו חוץ מ FORD EXPLORER במחיר כזה ?

פורסם

כמו כן, אני חייב את החנייה אוטומטית - וזה כמובן מצמצם לי את הרכבים העונים על הדרישות.

אפשר לשאול מדוע אתה חייב את החניה האוטומטית?

פורסם

נסעתי על גיפ וולו אם אני לא טועה XC-60 והיה לו את החיישן של השטח מת ..

אני לא סגור לגבי יכולות החנייה האוטומטית שלו .

• תוכן חדש...