Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפעמים, לא בעקביות, גם כשהרכב חם, לפעמים קורא שבמעבר מהילוך ראשון לשני, הקלאץ' כאילו קופץ ומיד עובר ל2, וככה לא מורגש מעבר חלק וגם לא נעים בגלל הקפיצה..

מה יכול להיות הפתרון?

בפניה למאזדה, הם אמרו שהם לא מוצאים כלום. בבדיקת הגיר, הכל תקין.

פורסם

במאזדות אחרות או במכוניות אחרות בכללי?

אני יודע שאצלי יש את זה ודיי חיי עם זה כי זה לא שאני נוסע רק בשלג וכל שניה מוריד לראשון זה כולה העברה אחת ואז אתה נשאר על הילוך 3 בדרךכלל אז ושאתה נוסע 70 תוך בערך דקה כבר האוטו חם ולא זורק...

פורסם

איזה מודל? כמה הילוכים? כמה קילומטרים? על כמה מד הטורים בניוטראל? מנורות דולקות? בדקת תושבות לאחרונה?

פורסם
איזה מודל? 2008

כמה הילוכים? 4

כמה קילומטרים? 170K

על כמה מד הטורים בניוטראל? 800

מנורות דולקות? 0

בדקת תושבות לאחרונה? לא אבל לא ידוע על בעיה [ברוך השם]

5 תווים

פורסם

1ׂ) הבנתי שבמאזדה שלי לא צריך להחליף שמן בחיים.. אתה בטוח שמחליפים ?

2) אפשר למשוך עם השמן לכיוון ה200K או שזה קריטי ?

3) כמה עולה התענוג הזה? [טווח מחירים או מקסימום אני יבוא לעשות אצלך אם אתה באיזור הדרום]

פורסם

זו הטעות הככבדה שלא צריך להחליף שמן גיר במאזדה 3 ומזדה 6.

באקלים שלנו כן צריך ואף חיוני להחליף את השמן לפחות כל 45K ק"מ.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אין ממה לחשוש מהחלפת שמן גיר במיוחד עם הגיר 4 הילוכים של מאזדה 6.

שמן גיר תחליף בכל מקרה אם לא הוחלף בעבר, מומלץ מקורי למרות שאפשר גם DEX-III.(בגיר 4 הילוכים של מאזדה 6!)

פורסם
1ׂ) הבנתי שבמאזדה שלי לא צריך להחליף שמן בחיים.. אתה בטוח שמחליפים ?

2) אפשר למשוך עם השמן לכיוון ה200K או שזה קריטי ?

3) כמה עולה התענוג הזה? [טווח מחירים או מקסימום אני יבוא לעשות אצלך אם אתה באיזור הדרום]

אם הרכב עבר 170 אלף קמ' ללא החלפה, אני הייתי מחליף רק במכון גירים שנותן אחריות של 3 חודשים

שלא תהיה החמרה במצב הגיר לאחר ההחלפה.

רענן

פורסם

למה ל3 חודש? רוב התקלות זה ממש אחרי שמחליפים?

אולי בעצם עדיף לא להלחיף בכלל?

אולי החליפו ולא ידעתי? זה כלול בטיפולים של האוטו? כמו שנגיד כל 45K עושים טיימינג [נראלי]

פורסם
למה ל3 חודש? רוב התקלות זה ממש אחרי שמחליפים?

אולי בעצם עדיף לא להלחיף בכלל?

אולי החליפו ולא ידעתי? זה כלול בטיפולים של האוטו? כמו שנגיד כל 45K עושים טיימינג [נראלי]

אם אתה יודע שהחליפו לפחות פעמיים, אז ניתן לשקול החלפה.

בכול מקרה, אני ממליץ לך להוציא דגימת שמן לאחר נסיעה ולבחון את הצבע והריח של דגימה זאת.

שחור ומסריח - אני לא הייתי נוגע.

צלול יחסית וללא ריח של גומי שרוף, שווה לבצע החלפה.

רענן

פורסם

אז "הזריקה" היא תוצאה של שמן בלוי?

רשום למעלה שאם השמן במצב לא כדאי להחלפה, לא לגעת בו.

אז מה יכול להיות הפתרון? זה מצב ממש מציק.

• תוכן חדש...