Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לשבוע אני נפגש עם הילרית , (אותה אישה שדיברתי עליה בשרשור אחר שלי שמסרה לי גיטרה)

היא אינה מתפרנסת מזה ואין לה שום כוונה או מחשבה בכיוון הזה,

היא אנונימית לחלוטין וקנאית לפרטיותה ,

ראיתי במו עיניי את יכולותיה וסגולותיה ואני נעזר בהם (ללא תשלום)

וחוץ ממנה ראיתי דברים בחיי כך שאינני שולל חושים שישיים או שביעיים בקרב בני אדם מסויימים.

עכשיו תלבישו אותי בלבן ותקשרו לי את הידיים מאחורי הגב או שתצבעו אותי בכחול :wink:

Gn'f'R

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה חוכמולוג?

שואל שאלה אמיתית ורצינית:

אתה מגדיר אדם כנוכל בצורה מאוד חד משמעית, לדברייך הוא שקרן ורמאי שלוקח כסף במעשה נוכלות.

מקומם של אנשים כאלה מאחורי סוגר ובריח.

עד כאן בסדר?

אז למה אתה לא הולך ומגיש נגדו תלונה?

מה פה בדיוק ההתחכמות?

יודע מה?

אל תפנה למשטרה, תפנה לכלבוטק ושות', תן להם לעשות את העבודה השחורה.

אני שוב מדגיש, אני לא יודע אם יש או אין לו כוחות רפואיים כאלה ואחרים, אני באמת חושב שהוא פנטזיונר לא קטן ויוצא בהצהרות מאוד משעשעות שלכאורה אף אחד לא יכול לאשר או לפסול את נכונותן, הוא אישיות מאוד צבעונית ומיוחצנת ונרקסיסט גדול.

אני פשוט לא יכול לקבוע בצורה כל כך חד משמעית (או בכלל) שהוא נוכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנת ידידי,

אני נמצא באותה דעה שלך, אתה לא יכול לבסס טענה שהוא "משקר" כי אין לך דרך למדוד אם הוא צודק או לא.

הרי איך אפשר לקרוא לאורן זריף "שקרן" על כך שהוא טוען שהודות לו "טילים הלכו ימינה ושמאלה ולא פגעו" ?

אתה לא יכול להוכיח שזה קרה הודות לו, אתה גם לא יכול להוכיח שזה לא הודות לו (מקסימום אתה יכול להגיד שהוא משעשע).

אז אם אתה לא יכול לטעון שהוא שקרן, איך אתה יכול להגיד שהוא נוכל?

הרי אין לאף אחד, כולל ל-HANS שתוקף אותו ואותי על הדרך, הוכחה לכך שאדון זריף נוכל.

לכל היותר ניתן להטיל ספק ביכולותיו.

פורסם
אל תנסה לסבך משהו פשוט.

זריף שקרן. אתה קורא לזה פנטזיונר,

אבל זאת הגדרה שגויה או ניסיון לייפות משהו שהוא... ובכן, לא.

יש הבדל חשוב בין המשוגע השכונתי שמעיר אותי בשלוש בבוקר

מהצעקות שלו, לבין מישהו שמתפרנס מזה.

גם לדעתי מדובר בשרלטן ונוכל שמתפרנס על גב אנשים מסכנים.

אבל זו גם דעתי על מגדות עתידות, מטפלים ברייקי, מקובלים כמו הרנטגן, חכמים ששמיםם לך יונה על הבטן שתנקר את הסרטן מהכבד ושאר קשקשנים שמתיימרים לעזור לנו ע"י כל מיני (אעלק) אנרגיות.

אם מישהוא מספיק מטומטם להאמין לסיפורים שלו, ועוד מוכן לשלם לו על זה, שיסבול כי דבר אחד בטוח, אף אחד מהנ"ל לא ריפא מעולם אף אחד ולא ירפא לעולם וגל ההצלחה שלהם מפליג על אגדות אורבניות בסגנון של "אני מכיר אחד שאת אחותו הוא הציל מסרטן".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira אתה כמעט צודק.

הם ללא ספק שרלטנים. כולם. החל מזריף, דרך הרנטגן ועד לליצנים בפינת זמן מיסטיקה.

יתרה מכך, רובם חסרי בושה שמתעשרים על חשבון האנשים המסכנים ביותר.

עם זאת, הם בהחלט עזרו לחלק מהאנשים. הם פשוט גרמו לאותם אנשים לרפא את עצמם. אין כמו אמונה עצמית שמשהו מרפא אותך בכדי לסייע בלרפא אותך. ההשפעה המנטלית על דברים פיסיים בגוף מדהימה, וזו פשוט עוד דרך לגרום לכך.

פורסם

לרוב מדובר על אנשים שיש להם יכולת מרשימה לקרוא את העומד מולם. כאשר הם מספרים ל"פציינט" דברים על עצמו שלכאורה אין להם דרך לדעת הם קנו את אמונו ומכאן והלאה הוצאת הכסף היא עניין פשוט.

פגשתי פעם נומרולוג בנסיבות שאינן קשורות לעיסוקו. הוא קיבל ממני כמה מספרים (תאריך לידה וכו') והתחיל לספר לי על עצמי. האמת? פגע די טוב. עד לאותו רגע לא ידעתי שהוא נומרולוג והשיחה ביננו התנהלה כבין שני חברים. יכולות הניתוח, הזיכרון והקריאה שלו אפשרו לו אח"כ לעשות את ההצגה שלו הנתמכת במספרים. אני שאוטומטית חושד בעניינים כאלה שחזרתי את כל מהלך השיחה ביננו והבנתי פחות או יותר את תהליך הסקת המסקנות שלו.

אודה שהתרשמתי. אמרתי לו שאני מוכן לשלם לו עבור שירותיו אם יסכים להתעלם מעניין המספרים וללמד אותי קצת קריאת אנשים והובלתם לחשוף את המידע שהוא צריך כדי לבנות פרופיל כזה. מיותר בטח לציין שהוא לא הסכים והמשיך לטעון שהכל במספרים. חבל, היה יכול לקבל ממני כסף.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עם זאת, הם בהחלט עזרו לחלק מהאנשים. הם פשוט גרמו לאותם אנשים לרפא את עצמם. אין כמו אמונה עצמית שמשהו מרפא אותך בכדי לסייע בלרפא אותך. ההשפעה המנטלית על דברים פיסיים בגוף מדהימה, וזו פשוט עוד דרך לגרום לכך.

לכל מטבע יש 2 צדדים, אתה רואה אנשים שנרפאו בכח האמונה (ולמרות שאני לא מזלזל בכח האמונה, סביר להניח שהאנשים לא היו במצבים רפואיים נוראיים כי אז גם האמונה לא הייתה עוזרת) ואני רואה אנשים שלא הלכו לרופא כי "הבבא סלי נתן לי קמע שיעביר את הסרטן".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נמצא באותה דעה שלך, אתה לא יכול לבסס טענה שהוא "משקר" כי אין לך דרך למדוד אם הוא צודק או לא.

הרי איך אפשר לקרוא לאורן זריף "שקרן" על כך שהוא טוען שהודות לו "טילים הלכו ימינה ושמאלה ולא פגעו" ?

אתה לא יכול להוכיח שזה קרה הודות לו, אתה גם לא יכול להוכיח שזה לא הודות לו (מקסימום אתה יכול להגיד שהוא משעשע).

אז אם אתה לא יכול לטעון שהוא שקרן, איך אתה יכול להגיד שהוא נוכל?

הרי אין לאף אחד, כולל ל-HANS שתוקף אותו ואותי על הדרך, הוכחה לכך שאדון זריף נוכל.

לכל היותר ניתן להטיל ספק ביכולותיו.

נתת לי רעיון!

*זוהי הודעה לכלל הקוראים בפורום*

היום בבוקר בשעה 6:14 בבוקר גרמתי לשמש לזרוח.

כהוכחה לכך שאני עשיתי זאת, אני מתחייב שמחר בבוקר בשעה 6:15 השמש תזרח שוב.

מאחר שזה לא קל, ודורש ממני מאמץ לקום מוקדם בבוקר, אני קורא לכל מי שנהנה היום מאור השמש להעביר לי תשלום ע"ס 2500 ש"ח לחשבון בנק שפרטיו ישלחו לכם בהודעות פרטיות.

*הזמנים מתייחסים לאזור ת"א

:lol:

עכשיו, זה לא נחשב למעשה נוכלות? ונגיד ויש פה מישהו מספיק טיפש להעביר לי את התשלום, לא תאמר שהוא נפל קרבן למעשה נוכלות?

עזוב מבחינת החוק, אני לא מומחה למשפטים. מבחינה מוסרית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה לי שאתם קצת נסחפים....

אורן זריף לא בא ודרש כסף מתושבי המדינה בטענה שהוא הסית טילים.

משלמים לו כסף אנשים שמאמינים שבאמת יש לו יכולות ריפוי כאלה ואחרות.

ג.יפית נוכלת?

הרי היא גם פונה עם הפרסומות שלה לציבור הרחב וטוענת שכל מוצר שהיא מפרסמת הינו ״כדאי״.

יכול להיות שיש מוצרים שהיא לא מפרסמת והם אף יותר איכותיים או ״כדאיים״ מהמוצרים שהיא מפרסמת?

כנראה שכן.

אבל היא לא נוכלת , היא פשוט פונה לקהל יעד מסויים, שזהה אגב, לקהל היעד אליו פונה אורן זריף.

נוכל זה מי שמוכר לך שעון ב-200 שקל, מחתים אותך על שטר חוב וגובה ממך במרמה 3000 שקלים (סתם קפץ לי לראש פרק של כלבוטק).

פורסם
לכל מטבע יש 2 צדדים, אתה רואה אנשים שנרפאו בכח האמונה (ולמרות שאני לא מזלזל בכח האמונה, סביר להניח שהאנשים לא היו במצבים רפואיים נוראיים כי אז גם האמונה לא הייתה עוזרת) ואני רואה אנשים שלא הלכו לרופא כי "הבבא סלי נתן לי קמע שיעביר את הסרטן".

היו מחקרים שבדקו השפעת תפילות על החלמת חולים. לא היתה כל השפעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראה לי שאתם קצת נסחפים....

אורן זריף לא בא ודרש כסף מתושבי המדינה בטענה שהוא הסית טילים.

משלמים לו כסף אנשים שמאמינים שבאמת יש לו יכולות ריפוי כאלה ואחרות.

ג.יפית נוכלת?

הרי היא גם פונה עם הפרסומות שלה לציבור הרחב וטוענת שכל מוצר שהיא מפרסמת הינו ״כדאי״.

יכול להיות שיש מוצרים שהיא לא מפרסמת והם אף יותר איכותיים או ״כדאיים״ מהמוצרים שהיא מפרסמת?

כנראה שכן.

אבל היא לא נוכלת , היא פשוט פונה לקהל יעד מסויים, שזהה אגב, לקהל היעד אליו פונה אורן זריף.

נוכל זה מי שמוכר לך שעון ב-200 שקל, מחתים אותך על שטר חוב וגובה ממך במרמה 3000 שקלים (סתם קפץ לי לראש פרק של כלבוטק).

ג. יפית מנסה לשכנע אותך לקנות מוצר בגלל א' ב' וג'. עובדה שהמוצר קיים ועושה את תפקידו.

זריף משכנע אנשים לשלם לו כי לטענתו הוא מסוגל לרפא אותם. הוא לא יכול להוכיח את זה, רק לרשום לך קבלה.

שורה תחתונה- במילים פחות יפות, הקהל של זריף הוא אנשים מיואשים, חולים ומסכנים שמוכנים לשלם כסף על בלבולי מח כי הם רוצים להיות בריאים.

לדעתי לקחת תשלום (ומדובר בתשלום שמן) מאנשים כאלה על השטויות שהוא עושה זו נוכלות.

ד"א, לא שמעתי על רבנים עם מחירון שלוקחים כסף על הברכות שהם נותנים.

למיטב ידיעתי, בד"כ מי שבא להתייעץ עם רב או לקבל ממנו ברכה מחליט בעצמו אם וכמה לתרום למוסד של הרב או לא. לפעמים הם בכלל מבטיחים לתרום סכום מסויים לצדקה שבכלל לא קשורה לאותו רב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאשר אמרנו אמונה לא התכוונו לאמונה בבורא עולם אלא אמונה בכך שהטיפול יבריא אותך למרות שמדובר בשרלטנות.

במחקר על כאבי ראש, אני מאמין שהפער בין קבוצת המדגם לבין מקבלי הפלסיבו יהיו שוליים ביותר.

במחקר זהה על סרטן סופני, לפלסיבו יהיה תפקיד שולי, אם בכלל.

פורסם

ד"א, לא שמעתי על רבנים עם מחירון שלוקחים כסף על הברכות שהם נותנים.

למיטב ידיעתי, בד"כ מי שבא להתייעץ עם רב או לקבל ממנו ברכה מחליט בעצמו אם וכמה לתרום למוסד של הרב או לא. לפעמים הם בכלל מבטיחים לתרום סכום מסויים לצדקה שבכלל לא קשורה לאותו רב.

היה פה בדיוק לפני כמה ימים אחד מאותם רבנים שנחשב לבעל סגולות, פגישה עימו עלתה 1000$ אמריקאי.

לך תנסה לקבוע פגישה עם הרנטגן, קודם תראה כמה צריך להמתין, אחרי זה תראה את המחיר.

• תוכן חדש...