Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא פיג'ו 206 XS 1600 ידנית שנת 2006.

היום 2 דקות אחרי שהתחלתי לנסוע הרגשתי שבהילוך ראשון הרכב רועד, אחרי כמה דקות הרגשתי שהתחושה מתגברת ומרגישים אותה בעוד הילוכים.

אחרי 2-3 דקות היה צלצול אזהרה ברכב והופיע לי מנורה כמו מנורה של שמן [מנורה של קנקן כזה] ובצג של הרכב היה כתוב:

catalitic converter failed

אחרי כמה שניות הופיעה עוד תקלה:

pipulution failed משהו כזה.

המשכתי לנסוע עד שהגעתי הביתה, נסיעה של 2-3 דקות שתוך כדי היה קשה להתחיל נסיעה כי האוטו רעד ועמד להיכבות כל הזמן, פעם אחת הוא נכבה לי בזמן נסיעה וכשהגעתי הביתה ושילבתי לרוורס רק התחלתי לנסוע הרכב ממש רעב וכבה ולא התניע שוב במשך חצי דקה.

חשוב לציין שכבר לפני כמה זמן היה רעש מוזר מאיזור האגזוז כאשר הטורים יורדים לאחר שנותנים גז [היה קל לשמוע את זה בניוטרל], כאשר שאלתי מכונאי רכב מה זה הוא אמר שכניראה זה חור קטן באגזוז שעושה את הרעש וזה לא משהו שצריך להפריע לי.

עכשיו אני מבין שיש בעיה בממיר הקטליטי, השאלה שלי היא מה הנזק של הרכב עכשיו? ברור שאי אפשר לנסוע ככה.

השאלה אם צריך להחליף ממיר? או שזה עניין של תיקון?

אם צריך להחליף ממיר, מה עלות הנזק?

זה נגרר כתוצאה מהרעש שהיה לי באגזוז לפני זה? או שאין קשר בין הרעש לתקלה?

ושאלה אחרונה, יכול להיות שהתקלה הזאת נבעה בגלל שעברתי עם הרכב בשלולית מים? יחסית גדולה.

תודה.

פורסם

ההודעה שקיבלת היא הודעה כללית לתקלה בניהול המנוע (מערכת למניעת זיהום אויר).

אני *מנחש* שהתקלקל סליל הצתה (קוייל) כי אתה מתאר שהרכב רועד.

קח את הרכב לבדיקה במוסך (מומלץ על גרר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

איציק צודק,תיתכן בעיה בסליל הצתה או מזרק,וההמלצה שלו להגיע למוסך על גרר נכונה עוד יותר,כאשר סליל הצתה לא תקין,לעיתים המחשב לא מצליח לקבוע באיזה צילינדר אין ניצוץ והמזרק ממשיך לשטוף את הצילינדר בדלק שלא נשרף,מה שגורם לשימון לא תקין של הצילינדר והבוכנה,לדילול השמן ונזק לממיר הקטליטי.

אורן

פורסם

אוקי תודה רבה על התגובות!

ותגיד יכול להיות שזה קורה בגלל שעברתי עם הרכב בשלולית?

למרות שבאותה שלולית עברו מלא מכוניות לפניי

פורסם
אוקי תודה רבה על התגובות!

ותגיד יכול להיות שזה קורה בגלל שעברתי עם הרכב בשלולית?

למרות שבאותה שלולית עברו מלא מכוניות לפניי

??????

• תוכן חדש...