Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני כמה חודשים החלפתי רכב. בקודם היו מותקנים פנסי קסנון 6000K לבנים עם עדשות והאירו את הכביש בצורה מעולה. עכשיו יש לי פנסים רגילים ברכב עם נורות צהובות רגילות.

למרות הרצון להשאיר את הרכב עם כמה שפחות שפצורים, הירידה מהקסנון לאור הצהוב פשוט נותן לי הרגשה שאני לא רואה כלום בלילה ומוריד מאד מהרגשת הבטיחות בנהיגה בלילה, לכן אני שוקל לשדרג את הנורות. אני לא מחפש לקבל אפקט יפה יותר, כי זאת לא המטרה, אבל אם כבר אז למה לא?

מאד חשוב מבחינתי להישאר חוקי למהדרין וגם להשאר בטווח ה55W כדי לא להרוס את בית הפנס והחיווט ברכב עם מנורות חזקות יותר.

ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה עם נורות כמו Night Breaker של OSRAM מבחינת משטרה וטסט, נכון? והאם ההבדל ביניהן לנורות הפשוטות באמת מורגש ושווה את ההוצאה? אני רואה שבאיביי אפשר לקנות נורות כאלה בערך ב$20 עם משלוח מאנגליה (מה שאומר שהן אמורות להיות מקוריות\חוקיות). האם זאת עסקה כדאית?

אין לי מה להחביא ברכב אבל גם לא בא לי שיעצרו אותי שוטרים לבדיקות בכל פעם שרואים אותי :razz:

מה לדעכם יהיה הפתרון הכי טוב בשבילי?

פורסם

אני עם אםתה הבעייה יש לי פונטו ספייס שהית עם קסנון כרחשתי אותה והורדתי אותם ושמתי נורות רגילות ומאז אני משתגע.

לא מחזיר את הקסנון כדי לא לקבל הורדה מהכביש...

פורסם

אני אשאל את השאלה שלי בצורה אחרת וקצרה יותר:

האם הנורות האלה של אוסרם משפרות את הראות בלילה מול הנורות הרגילות והאם אין איתן בעיות עם שוטרים בכבישים וטסט?

פורסם
אני אשאל את השאלה שלי בצורה אחרת וקצרה יותר:

האם הנורות האלה של אוסרם משפרות את הראות בלילה מול הנורות הרגילות והאם אין איתן בעיות עם שוטרים בכבישים וטסט?

הן חוקיות לכביד אם זו השאלה.

הן יתנו לך גוון מעט בהיר יותר מה"צהובות" הרגילות.

אם אתה רוצה נורות חזקות יותר יש לך את Philips X-treme Vision

קובי

:-)

• תוכן חדש...