Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בוקר שאני מניע את האוטו אני שם לב שההנעה עם צליל חלש כזה כאילו הוא בא להתכבות בהנעה ראשונה , אחר כך כבר הוא מניע רגיל וחלק , היום אחרי העבודה באתי להניע היה סטרטר היה הכול אבל לא הניע האוטו השמיע רעש של הנעה עד שנתתי לו גז כמה פעמים ביחד עם הסטרטר בסוף הניע...

המצבר גמור ???

ערב טוב ותודה...

פורסם

אינדיקציה למצבר חלש היא אם בהתנעה הסטרטר "מתאמץ" להסתובב. מה שאתה מתאר הוא לדעתי לא מצבר כי אם משהו במערכת ההצתה.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

יש לבדוק מצב מצבר, האם עומד בעומס, לאחר מכן יש לבדוק האם הסוטרטר תקין ולא מושך יותר מידי זרם.

דרך אגב, בין כמה המצבר?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום פתחתי את המצבר לבדוק מיים והוא היה מעט ריק לגמריי מילאתי בכל הפקקים כמה ליטר שלם , אני יחכה למחר לבדוק מה נסגר בבוקר...דרך אגב אחרי שהוא מניע הכול בסדר גמור...

פורסם

זו בטוח הייתה הבעיה, רק שמצברים שקיבלו טראומה אחרי שעבדו בלי מים לא חוזרים למצבם התקין להרבה זמן, יכול להיות שהוא יחזיק כמה שבועות אחרי שמילית מים, לא יותר.

• תוכן חדש...