Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown 125.2

JAYZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונת ההפך, איך ההייבירד יעבוד על הסאנדאון.

והתשובה היא: בסדר גמור :lol:

לא תהיה שום בעיה, זה מגבר יציב ואיכותי עם המון הספק בכיס.

פורסם

הVRX ממותג יותר טוב, זו סדרת ההיי אנד הפורשת של אודיסון אבל אני לא זוכר אם 2.150 שם זה באמת ההספק

כמה הוא באמת מוציא לערוץ ב4 אוהם?

אם מתחת ל100 וואט - הייתי, למרות הדיעות שיעופו עליי כאן, לוקח את הסאן דאון.

אם מעל ה100 וואט - הVRX מבלי לחשוב פעמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הVRX במצב טוב, תיקח אותו.

אבל אני סמוך ובטוח שגם על הסאן דאון הוא ישמע נהדר.

מוראל הייבריד שמוגברים ברכב של אבא שלי בלי בידוד בדלתות (לבינתיים) על סאן דאון 120.4 נשמע מעבר לסביר סה"כ ומספק אפילו אותי.

אני בטוח שלא משנה איזה מגבר אתה תבחר שם - ההייבריד יקבלו את מה שהם צריכים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקטע הזה של הטעות עם ההחלפה של בניין ראשון עתיד, שצריך להתחיל ב"א" ולא ב"י" מדהים אותי - מערכת החינוך כשלה!

:-D

:?

תהנה מהVRX - זה מבחינתי מה שנקרא מגבר לכל החיים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אתה מדבר על המגבר שלי שכחת לציין שהוא דגם דיירקט גם,יכול עוד לעזור במיוחד אם אתה עובד פאסיבי עם קרוס איכותי.

כרגע המגבר לא רלוונטי.

Scan Speak

• תוכן חדש...