Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני יומיים איזה רכב נכנס באוטו שלי בחניה וברח (לא הייתי באוטו), בבוקר גיליתי את הנזק,

צרפתי תמונה (לי יש פיז'ו 107 שחורה) שממחישה את הנזק.

החלק המסומן באדום זה קימוט הכנף, החלק המסומן בשחור זה קימוט וקילוף צבע בדלת.

S0-107-photo52010-52054.jpg?t=1352279228

הגעתי היום בבוקר למוסך צמרת בחיפה (מוסך שבו אבא שלי מטפל ברכב שלו כבר 10 שנים).

העריכו לי את הנזק בסכום של 3000 ש"ח , וזה כולל: החלפת כנף ויישור הדלת.

אני לא מבין גדול בדברים הללו אבל הסכום הזה נשמע לי מופרך, אודה לעזרתכם.

S0-107-photo52010-52054.jpg

פורסם

למעשה יש די הרבה קימוט בכנף כך שאמרו שיחליפו כנף ואת הדלת יישרו (יש שם טיפה ירידת צבע וטיפה קימוט)

מה דעתך לגבי המחיר?

פורסם

אם זה רק פח בלי תיקון צבע, גש לאוטופיקס בהרצליה, היה לי משהו דומה במכסה מנוע בגלל וו גרירה של אידיוט שעשה רוורס על הרכב שלי, הפח התיישר והמכה נעלמה. היום כדי למצוא אותה צריך להסתכל ממש טוב בשמש כדי לראות שפעם היה כיפוף.

אני יכול לומר בוודאות כמעט מוחלטת שתצא בנזק של פחות מ 1000 ש"ח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש פה תיקון צבע גם כן,

הייתי בעוד מוסך וגם שם אמרו לי שצריך להחליף את הכנף,

עלות כנף היא 853 ש"ח, כעת נותר לי להבין האם המחיר של מוסך צמרת עבור תיקון צבע + יישור שזה 2150ש"ח ה מחיר מופקע או לא?

צרפתי תמונה של הרכב שלי:

4.jpg?t=1352292637

פורסם

ה לא נכנס בקטגורית טיפולים?

באתי לטיפול במוסך וקיבלתי הצעת מחיר מוגזמת, אני מנסה להיעזר בחברי הפורום המלומדים

פורסם

לא חובה להחליף כנף.

אפשר ליישר ולעשות תיקון צבע, אני מבין שיותר קל להם להחליף כנף, כי זה פחות עבודה.

שלח במייל תמונה ברורה לאוטופיקס הרצליה, ולקאר-פיקס תל אביב, אולי יוכלו על סמך התמונה לתת לך הצעת מחיר במקום שתתחיל להסתובב בכל הארץ לבקש הצעות מחיר. שני המקומות מעולים ומומלצים בפורום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תתקן לבד זה שטויות.

חומר יעלה לך בסביבות 150 שקל צבע ועוד כמה גרושים לכל השאר.

זמן - סופשבוע שלם, אם יש לך ידיים טובות וסבלנות.

(עכשיו אתה יכול להחליט כמה שווה לך לשלם לבעל מקצוע :))

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

למה לא להפעיל ביטוח ולקבל דלת וכנף חדשות ומקוריות?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא מפעיל ביטוח כי מישהו נכנס בי בחניה וברח, אין לי הוכחה שנכנסו בי, לכן מלבד העובדה שאני אשלם 1000 ש"ח השתתפות עצמית, גם מחיר הביטוח שלי יעלה במשך 3 שנים בסכום לא מבוטל...

שלחתי מייל לאוטו פיקס בהרצליה, נראה מה יגידו,

הייתי היום בשני מוסכים בחיפה, שניהם אמרו לי שכנף במצב כזה מחליפים, לגבי דלת אפשר ליישר ולצבוע.

פורסם

אתה רציני?

תפעיל ביטוח, כולם פוחדים מ"עליה של הפרמיה", אבל מתקנים מהכיס בסכום ששווה 3 פעמים את העליה.

ברכב חדש גם תקבל חלקים מקוריים וחדשים.

משכנתא זה קל

פורסם

במצב שבו הרכב שלך נמצא כרגע אני לא הייתי נוגע!!!! אחר כך שתמכור את הרכב ירשמו לך בבדיקה שהרכב עבר תאונה והוחלפו דלת/ כנף +תיקוני צבע ואז תהיה לך גם ירידת ערך.

בתמונה זה לא נראה נורא. שמע לי , תעשה פוליש ואז ווקס באיזורי הפגיעה ואז זה יטשטש את הכל. במיוחד בצבע השחור של הרכב.

בהצלחה

• תוכן חדש...