Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבנסיעות ארוכות המנוע מתחמם אתמול כיביתי את המזגן והטמפרטורה חזרה לנורמלי ממש מהר כשהדלקתי את המזגן שוב אז הטמפ' עלתה קצת ואז סיימתי כבר את הנסיעה .יש לציין שהמזגו לא מקורי.

מבחינת מערכת הקירור הרדיאטור חדש והטרמוסטט גם, אני גם ניקיתי את סוללת החימום ומיליתי מים ירוקים , מה שכן קצת מאיק זה שהמאווררים לא מקוריים , ברכב היה מנוע 1300 ושופר ל1600 רק שלא שמו את המאווררים של ה1600 שהם מכניים ,כרגע יש שני מאווררים חשמליים של spal שמופעלים על ידי יונית ברדיאטור או כאשר מדליקים את המזגן ואז הם עובדים כל הזמן. האם זאת הבעיה או שאולי המדחס מכביד על המנוע?

תודה לעונים

פורסם

בדיקה ראשונה הנה האם כוון סבוב של מאוררי הרדיאטור והמעבה (SPAL) נכונים. כל מאורר כזה אמור לשאוב אויר מחזית הרכב לכוון תא המנוע. אם חיבור החוטים הפוך גם כוון הסיבוב יהיה הפוך והמאורר אומנם יפעל אך לא יקרר.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

כשאתה אומר מתחמם עד כמה מתחמם? לאיזו טמפרטורה זה מגיע?

אני לא יודע לחבר שלי יש סובארו שנת 87 הוא תמיד נוסע אם מזגן והרכב נוסע יפה מאד ואין שום בעיות התחממות

והוא נוסע מרחקים לא קטנים

פורסם

שלום.

המאוררים של סוברו לא אמורים להיות של "ספל".

אמור להיות מאורר אחד מקורי ורצני של הסוברו והשני אם הרכיבו של ספל,

גס הוא לא מספיק.

עליך להחליף את המאוררים + המנועים למתאימים כי במקרא של סוברו

הם לא מספקים ובגלל זה מתחממם המנוע מחוץ לעיר.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...