Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

צריך המלצה על חומרי טיפוח איכותיים ובטוחים לשימוש למושבי עור ברכב.

שמעתי שקיימים חומרים העלולים להזיק למושבי העור ואף לעשות נזק לצבע המושבים לטווח הארוך.

החומרים ככל הנראה מכילים חומרים הנקראים סולבנטים מסוגים שונים של כימיקלים העלולים לגרום נזק לצבע ולעור ולא מתאימים לכל סוג מושב ובנוסף לגרום לתחושה דביקה במושבים.

אני יודע שקיימים חומרים איכותיים יותר לתחזוקת מושבי עור שאני לא מכיר את החברות המומלצות כל כך והם על בסיס מים בלבד ואינם מכילים חומרים מזיקים שונים ובטוחים לשימוש לרוב סוגי המושבים.

אם מישהו מכיר מה החברות המומלצות ביותר לשימוש ואיפה ניתן לקנות אותם?

תודה לעוזרים

פורסם

יש חברה שנקראת גליפטון (ראה קישור), אני קניתי דרכם את ה GT11 וה-GT12 אחד זה קרם ניקוי ואחד קרם לחות לעור.

חומרים מדהימים, מוריד לכלוך ואם יש לך סדקים מיובש פשוט מעלים את הכל כמו חדש, ובסוף אתה נשאר עם ריח של עור חדש וטבעי.

פשוט מוצר מנצח במחיר מצחיק, שולחים לארץ.

http://www.liquidleather.com/car-shop.html

• תוכן חדש...